2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

he evet fark ettim ankarada mısın? zati bu akşamda uyumazsa fitili dayacağım valla

6600 çok iyi cnm yeterince doyuyodur sen merak etme, sarı ve cıvık kaka yaptığı sürece sorun yokmuş

ay evet canım fatma doğru demiş diş evresinde olabilir belki

ekim27 canım ben reglim 5. günündeyim memelerimden akıyor resmen, ama yediklerimi de okumuşsundur ondan asıl ama kesilmez bence, azalmaz yani.

ayyy ne guzel adet olmussun bı bnde olsam mıkemmel olucak daha cbk gıder göbusun eger kaldıysa
kızlar bnmkı uyudugunda kollarını sarmazsam kıpır kıpr ya cok harketlı bak gne kolundan korkup uyandı

he evet fark ettim ankarada mısın? zati bu akşamda uyumazsa fitili dayacağım valla

yok canım ben bursadayım :) yalnız bebekleri bile aynı seçmişim ya :)

yok kız 150-200 gr dusuyoruz bız hep.

şimdi tartcam bakim kıyafetler kaç gelcek :)

ayyy ne guzel adet olmussun bı bnde olsam mıkemmel olucak daha cbk gıder göbusun eger kaldıysa
kızlar bnmkı uyudugunda kollarını sarmazsam kıpır kıpr ya cok harketlı bak gne kolundan korkup uyandı

haha göbüş duruyo kız ne gitmesi :) ye ye nereye gider göbüş kalıyo tabii

ayyy yarın eşimin doğum günü pastamı kendim yapacağım öyle sipariş verecek yer yok burda.unutmuş numarası yapıp sürpriz yapacağım akşam işten geldiğinde.yazılar yazıp duvarlara asacağım balonların üzerlerine yazılar yazacağım ayy heyecan yaptım he

sağol canım iyiyim bende kızımı yıkadım uyuttum anca gelebildim.kolay gelsin sana

sagol canım. ben de dogum gununde pastayı kendım yapmıstım esıme. gecen sene gıdıp aldım da bu sene oyle bı sansım olmadı:)

bak bakalım.

baktım azıcık sertlik var aşı olduğu yerde normal midir acaba
normldr orası kanıcak snra kbk bglıcak belkı ondan huysuz yawrucuk

dogru bu yemeyle gtmez :)

1. ecrinece
2. Tuba373+
3. zehsel
4. elifim1
5. ekim27
6. furuzan
7. fatma2005+
8. balum+
9. melisesra+
10. htc20
11. NevYas
12. yarican+
13. KK Pro Üyepike+
14. platin_06
15. beraysim

kıs yarican hava çok güsel burda gel gezelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…