bende ayva kompostosu yapayım bari içine narda katıyorum renk veriyor ohhhhhh afiyet olsun..
kız ben tickerımı dün değiştirmiştim, seninkiyle birebir aynı olmuş çok ilginç :) zevklerimiz aynı herhal :)
canım bi sıkıntısı yoksa düzelir. sıkıntısı olsa hep mızıklanır ağlardı. bu gece uyur herhalde artık
yalnız canım kıyafetleriyle...kıyafetleri 300-500 gr gelir diyolar....
arkadaşlar yanlış mı anladım..adet gördükten sonra artık süt azalıyor mu...tühhh öyleyse eğer doğru bi süredir oğlum özellikle adetten sonra huysuzlaştı,yoksa doymuyor mu..3 ay 10 günlükken kıyafetleriyle 6,600 geldi..3,900 doğdu..ne dersiniz...
slm ıyıyız hosgeldın. sen nasılsın. oglan kaka yaptı degıseyım bı:)
ay evet canım fatma doğru demiş diş evresinde olabilir belki
ekim27 canım ben reglim 5. günündeyim memelerimden akıyor resmen, ama yediklerimi de okumuşsundur ondan asıl ama kesilmez bence, azalmaz yani.
ozamn diş çıkarıcak ondan huysuz gerıye bu kaldı yada verem asısı oldugu koluna bak acıyor olabılır kabuk baglıckmıs ya
he evet fark ettim ankarada mısın? zati bu akşamda uyumazsa fitili dayacağım valla
yok kız 150-200 gr dusuyoruz bız hep.
ayyy ne guzel adet olmussun bı bnde olsam mıkemmel olucak daha cbk gıder göbusun eger kaldıysa
kızlar bnmkı uyudugunda kollarını sarmazsam kıpır kıpr ya cok harketlı bak gne kolundan korkup uyandı
ay evet canım fatma doğru demiş diş evresinde olabilir belki
ekim27 canım ben reglim 5. günündeyim memelerimden akıyor resmen, ama yediklerimi de okumuşsundur ondan asıl ama kesilmez bence, azalmaz yani.
sağol canım iyiyim bende kızımı yıkadım uyuttum anca gelebildim.kolay gelsin sana
yok canım ben bursadayım :) yalnız bebekleri bile aynı seçmişim ya :)
şimdi tartcam bakim kıyafetler kaç gelcek :)
haha göbüş duruyo kız ne gitmesi :) ye ye nereye gider göbüş kalıyo tabii
normldr orası kanıcak snra kbk bglıcak belkı ondan huysuz yawrucukbaktım azıcık sertlik var aşı olduğu yerde normal midir acaba
yok canım ben bursadayım :) yalnız bebekleri bile aynı seçmişim ya :)
şimdi tartcam bakim kıyafetler kaç gelcek :)
haha göbüş duruyo kız ne gitmesi :) ye ye nereye gider göbüş kalıyo tabii
yok kız 150-200 gr dusuyoruz bız hep.
çok teşekkürler arkadaşım..
Selam kızlar
nabersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?