benımkı 3 saat uyuycakkaldırır mıyım hiç
nerde oy vercez?
heheh saol teyzesiiiiitmm buldum verıyom oy gariiii:)
nette araştırdım biraz pek bişey bulamadım ama 3 saat yenidoğan yani 1 ay a kadar geçerli be gülüm. dr lar 1. ay 3 saati geçmesin dediklerine göre 2. 3. ay dan sonra bu sürenin artması gerekiyor. hem biz kaldırırsak düzeni bozulmaz mı ya? sonra büyüyüncede öyle geceleri sürekli meme ister ne gerek var ki kilo alımı güzel ise uyandırmaya gerek yok bence
evet canim yorgunluk bas agrisi sinir stess oluyordu.sankim olunca kus gibi hafifledimgözünaydın feyza darısı başıma :)) olsamda rahatlasam çok ateş basması oluyor ve sinir annem olaadıgımdan diyor
doktor bana kaldirma dedi benimkide bazen gece 22 de yattimi sabah 5 yada 7 de kalkiyordu.doktor birak uyusun dedi.ama o ay sadece 300 gram almisti.acep dedim kaldirsam daha mi iyi olurdu.buay ses etmesede zaten 3 saate yalasinca kipirdanmaya basliyor ellerini agzina götürüp emiyor.bende hemen mememi veriyorum.3 defa kalkiyoruz geceleri emmek icin
heheh saol teyzesiiiii
bencede canım buyuduker artık zaten ac olunca uyanıyolar
evet canim yorgunluk bas agrisi sinir stess oluyordu.sankim olunca kus gibi hafifledim
Doktorlar gelişimi iyiyse kaldırmayın diyor sonra geceleri kalkmayı adet haline getirirmiş bende ellemiyorum hiç ne zaman ağlarsa o zaman meme
oooooooo geldı ama kımse yok:):)
gittik doktora bi haltı yokmuş sinir etti beni neden uyumuyo peki yavvvvvvvvv:26::26::26::26: gaz yok diş yok aşı yeri normal kilosu ii dedi ee daha ne istiyo anlamadım ki
Ben ilk bugün regli oldum ölçim bakim :) zamanla azalacakmı göbüş
Tuba adetten sonra benim göbeğim küçüldü sanki ama psikolojik mi bilmiyorum, ölçmedim..
hosgeldınız.
bu arada benım gobek adet olmaya basladıgımdan berı baya gıttı. cok cok az var. hatta baskalarına kalsa hıc gobek yok dıyolar ama eskı halıme bakarsan azcık var:)
gittik doktora bi haltı yokmuş sinir etti beni neden uyumuyo peki yavvvvvvvvv:26::26::26::26: gaz yok diş yok aşı yeri normal kilosu ii dedi ee daha ne istiyo anlamadım ki
2 gün önce yıkadığımda da sadece hafif bi kızarıklık vardı. bugün burda bahsedilince bakayım dedim anaaaaaa dedim:)))) çok kızarmış ve kabarmış
balum seninki kaçında doğmuştu
biizmki 19 ekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?