2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

benımkı 3 saat uyuycak kaldırır mıyım hiç

nerde oy vercez?

tmm buldum verıyom oy gariiii:)
heheh saol teyzesiiiii

bencede canım buyuduker artık zaten ac olunca uyanıyolar

acıksa uyanırdı demek kı acıkmıyordu. biz de 3-4 kez kalkıyoz.

kızlar bnmkıd gece uyuyo ama dun gece 2saatde 1 uyandık saolsun bnıde uyutmadı bn gec hıc uyndrmıyo zaten kndısı sabh kalkıyo acıkınca uyndımıda uyumuyo zaten bnı delı edıyo pike canım bnce sen yavas yavas ek gıdya gecsen ıyı olmazmı ıse baslıcaksın ya alısır yawrun bnde ıse gtmeme 1 ay kala baslıcam mecbur bana kalsa hıc ek gıd vermem anne sutu yetdıgı kadar bıberonda almıyo offff nasıl alısıcak bılmıyorum

Doktorlar gelişimi iyiyse kaldırmayın diyor sonra geceleri kalkmayı adet haline getirirmiş bende ellemiyorum hiç ne zaman ağlarsa o zaman meme

heheh saol teyzesiiiii

bencede canım buyuduker artık zaten ac olunca uyanıyolar

evet ya boşverrr5 6 7 8 saat ne kadar uyurlarsa

evet canim yorgunluk bas agrisi sinir stess oluyordu.sankim olunca kus gibi hafifledim

kız niye bu kadar adet olmayı istiyorsunuz ooooh ne güzel işte rahatız he bide kansızlık problemide yok
acaba adet olanların göbeği gitti mi ya?????

Doktorlar gelişimi iyiyse kaldırmayın diyor sonra geceleri kalkmayı adet haline getirirmiş bende ellemiyorum hiç ne zaman ağlarsa o zaman meme

iyi yapıyorsun canım aynen bazen içim gidiyor aç kalır diye korkuyorum ama gündüz o kadar depoluyorki korkmama gerek yok

oooooooo geldı ama kımse yok:):)

ben de kaç saattir bağlanmaya çalışıyorum

hosgeldınız.

bu arada benım gobek adet olmaya basladıgımdan berı baya gıttı. cok cok az var. hatta baskalarına kalsa hıc gobek yok dıyolar ama eskı halıme bakarsan azcık var:)

gittik doktora bi haltı yokmuş sinir etti beni neden uyumuyo peki yavvvvvvvvv:26::26::26::26: gaz yok diş yok aşı yeri normal kilosu ii dedi ee daha ne istiyo anlamadım ki

gittik doktora bi haltı yokmuş sinir etti beni neden uyumuyo peki yavvvvvvvvv:26::26::26::26: gaz yok diş yok aşı yeri normal kilosu ii dedi ee daha ne istiyo anlamadım ki

gozun aydın canım ben de cok doktora gıttım hıc durmuyor uyumuyor dıye. hıc bırseyı cıkmamıstı.

Tuba adetten sonra benim göbeğim küçüldü sanki ama psikolojik mi bilmiyorum, ölçmedim..

aa ne güzel.. bende göbüş kaldı:)) sabahları yok ama gün içinde yediklerimle bayağı belirginnleşiyor

hosgeldınız.

bu arada benım gobek adet olmaya basladıgımdan berı baya gıttı. cok cok az var. hatta baskalarına kalsa hıc gobek yok dıyolar ama eskı halıme bakarsan azcık var:)

hoşbulduukkk
ya bende eski halimi özledim ama herkes çok zayıflamışsın hiçbişe kalmamış hatta çok zayıflamışsın kendine gel biraz diyorlar:))))) göbeğiimi görmüyorlar:)))

çok şükür ki bişeyi yokmuş canım evin ısısı nasıl bebekler pek sıcağı sevmiyorlar
yada sadece canı gezmek istemiş olabilir

şaka bi yana aşı yeriniz nasıl? ben şimdi baktımda bayağı kabarmış ve kızarmış. 1-2 gün öncesine kadar sadece hafif bi aşı yeri kızarıklığı vardı. bu tuttuğunu gösteriyormuş ama ağrı yapmaz mı ki??

2 gün önce yıkadığımda da sadece hafif bi kızarıklık vardı. bugün burda bahsedilince bakayım dedim anaaaaaa dedim:)))) çok kızarmış ve kabarmış
balum seninki kaçında doğmuştu
biizmki 19 ekim

asısını mı 19 ekımde oldu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…