2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ya kızlar benımkı emmıo yaa..sabahtan berı toplasann 10 dk emmıstırr..nıe bole oldu anlamadımmm

slmm kızlarrrr ii akşmlarrrr....

nabersınızzz?bebişler nasılll?

hoşgeldiiiiiiiinn
bizimki gaz çıkarmakla meşgül:))) karnı gurul gurul:)))
seninki nasıl

benımkı sabahın 8 ınden berı 10 dk uyudu:)

nasıl dayandı kız:))) gerçi bizimkide bazen öyle

benımkıde kendı kendıne soylenıyor suan hev hov avvv

bazen öyle seslr çıkartıyorki sanırsın küfrediyor:))) geel falan diyor sanki

cidden hissediyolar sanırım, benim kız da öyle, yüzünü örterek uyudugu icin sürekli kontrol ediyorum.. parmaklarımın ucunda yürüyorum odaya girerken :)

aynen öyle odaya girene kaar bişey yok ama:)))):84::84: ben yüzünü örterek alıştırmaya koktum aslında daha uzun uyur dediler ama korktum ne bileyim işte:))şimdi bile 40 kere kontrol ediyorum o zaman ne yapardım acaba:))))

kucağımda msjlar hep eksik yazmışım:))))

eşimde oyle dıyor anne gel dıyor dedi sana dıyor

bnmkıde ayagımda sallıorumm uyudu ama yatagına yatırınca mızıklanıo...

kız bnde face yok msn war:)

ya bugun burda bıse okudumm...

bende tırnak batması oldu ayagımda sızdede warmı?? genelde dogumdan sonnra oluomusss

ya kızlar benımkı emmıo yaa..sabahtan berı toplasann 10 dk emmıstırr..nıe bole oldu anlamadımmm

haftasonu bizde öyleydik canım, neler denemedim ama iştahı yok
diren bakalım kim kazancak :)

yüzünü örtünce cok rahat uyuyo, daldıktan sonra gidip acıyorum, 2 dk sonra bakıyorum yine örtmüş :)

sekılden sekıle gırdım sabahtan berı. alıstım bu hallerıne. sımdı sallıyorum gozler gıdıyo gıbı bakalım ne kadar uyur:)

sabaha kadar uyur artık :)

bende hamıleyken olmustu ılk defa yasamıstım cok kotu bısey ya.

benim oldu ayak 2 tırnağımda birden.baktım geçeceği yok dr a gittim.genel cerrah küçük bir operasyon ile batan kısmı çıkardı.tamamını çekmedi yani tırnağın.iğne yaparken acıdı ama sonra hissetmedim.doğum sonrası hormonlar sebebi ile ayakta ödem oluşurmuş.ondan olurmuş.yoksa benimde daha önce böyle bi sorunum yoktu.ben geçer diye bekledim ama iyice şişmişti.bence ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…