o yavaslıklar benı sınır edıyo:84:
slmmmmselammmmmm.
haftasonu bizde öyleydik canım, neler denemedim ama iştahı yok
diren bakalım kim kazancak :)
yüzünü örtünce cok rahat uyuyo, daldıktan sonra gidip acıyorum, 2 dk sonra bakıyorum yine örtmüş :)
sabaha kadar uyur artık :)
slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyo bebişlerle
bnmkıde ayagımda sallıorumm uyudu ama yatagına yatırınca mızıklanıo...
kız bnde face yok msn war:)
ya bugun burda bıse okudumm...
bende tırnak batması oldu ayagımda sızdede warmı?? genelde dogumdan sonnra oluomusss
slmmmm
yok her gun boyle ama gece 12-1 de uyuyor sabah 8 e kadar en az 3 kez kalkıyo:) ama suan uyudu bakalım yarım saat uyusa kardır:)
ıyı gıdıyo nasıl olsun. senın?
hoşgeldin slcn benim kızımda ayağımda uyuyor ama beşiğe yatırdığım an uyanıyo sanki hiç uyumamış gözler cin gibi öyle bakınıyo etrafa ama ayağımda durunca saatler geçsin uyanmıyo..
benimde iyi çok şükür bazı detaylar dışında yarın aşımız var çok stresliyim kuzumun canı çok acıcak diye içim içimi kemiriyo..
selammmselammmmmm.
heheh aynen yaaainanmazsınız diye demedim ama anne ve geli çok söylüyor vallah
benım oglum ayakta sallanmayı sevmıyor. hıc sallayamıyorum. keske oyle dursa. yerde oturur sallarım bı yandan da yerım. yemek yerken kucagımda yemek cok zor oluyor
oooo geldı ası demek. benımkı 14 subatta. inş cok aglamaz canım ya. ben dayanamıyorum
selammmmmm.
oooo geldı ası demek. benımkı 14 subatta. inş cok aglamaz canım ya. ben dayanamıyorum
benim kızım seviyor ama beni bazen çok zorluyo gece uykusuna geçerken mesela uyutorum bayada ayağımda bekletiyorum iyice dalsın diye tamam uyudu deyip beşiğine koyuyorum bi bakıyorum açmış gözleri etrafı seyrediyo yine sil baştan yapıyorum bazen almadan beşiğini sallıyorum ama bazen fayda etmiyo yeniden sallamak zorunda kalıyorum senin işinde baya zor canım ya ALLAH yardımcın olsun..
evet geldi bende hiç ama hiç dayanamıyorum ya bide büyüdü artık aklı eriyo ilk doğduğu zamanlarınki gibi değil bide aşıdan sonra huyu değişiyo kızımın inşallah huysuz bi bebek olmaz..
kızlar bazılarınız bilir belki,kızımın beyninde su vardı,hamilelikte ,sınır değerlerdeydi hep,bugün gittik ultrasonla baktılar,çok şükür normal çıktı....
birde rota virüsü aşısı olduk,ilk dozu,son zamanlarını yakalamışız ama yaptırdığım iyi oldu,ikinci dozu iki ay sonra...
kızlar bazılarınız bilir belki,kızımın beyninde su vardı,hamilelikte ,sınır değerlerdeydi hep,bugün gittik ultrasonla baktılar,çok şükür normal çıktı....
birde rota virüsü aşısı olduk,ilk dozu,son zamanlarını yakalamışız ama yaptırdığım iyi oldu,ikinci dozu iki ay sonra...
balumm naaptında duzeldı ayagınn kızzz..ufff yaa neyden korkarsam basıma gelıoo
kızlarr ek besınlere gectınızmıııı
hoşgeldiiiiiin
selam canı hoşgeldin
biz iyiyiz hamdolsun,sen nasılsın
bende iyiyim sağol canım kızım yok evde rahat yazıyorum yoksa ne mümkün pcnin başına oturduğum an mızıklanıyo babaannesi aldı evine götürdü eşim bugün iş kazası geçirdi oda ikisine yetişemem diye kızımı aldı götürmeyinde diyemiyorum ama birazdan gelirler..
hem ayaga hem besıge alıssalar super olurdu:)))))
evet hemde ultra süper olurdu önceden kucağımda uyurdu artık uymuyor yüzünü üstüme sürtüp duruyo ..
çok geçmişolsun canım değerlerinin normal çıkmasına sevindim ALLAH bebeğine sağlık sıhhat versin ve tüm bebişlere..
yaaa kızlar bu rota aşısı ne ya bize bununla ilgili doktorlar yada sağlık ocağından bişey söylemediler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?