2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

slmmmm

yok her gun boyle ama gece 12-1 de uyuyor sabah 8 e kadar en az 3 kez kalkıyo:) ama suan uyudu bakalım yarım saat uyusa kardır:)

slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyo bebişlerle

ıyı gıdıyo nasıl olsun. senın?

hoşgeldin slcn benim kızımda ayağımda uyuyor ama beşiğe yatırdığım an uyanıyo sanki hiç uyumamış gözler cin gibi öyle bakınıyo etrafa ama ayağımda durunca saatler geçsin uyanmıyo..

slmmmm

yok her gun boyle ama gece 12-1 de uyuyor sabah 8 e kadar en az 3 kez kalkıyo:) ama suan uyudu bakalım yarım saat uyusa kardır:)

ıyı gıdıyo nasıl olsun. senın?

benimde iyi çok şükür bazı detaylar dışında yarın aşımız var çok stresliyim kuzumun canı çok acıcak diye içim içimi kemiriyo..

hoşgeldin slcn benim kızımda ayağımda uyuyor ama beşiğe yatırdığım an uyanıyo sanki hiç uyumamış gözler cin gibi öyle bakınıyo etrafa ama ayağımda durunca saatler geçsin uyanmıyo..

benım oglum ayakta sallanmayı sevmıyor. hıc sallayamıyorum. keske oyle dursa. yerde oturur sallarım bı yandan da yerım. yemek yerken kucagımda yemek cok zor oluyor

benimde iyi çok şükür bazı detaylar dışında yarın aşımız var çok stresliyim kuzumun canı çok acıcak diye içim içimi kemiriyo..

oooo geldı ası demek. benımkı 14 subatta. inş cok aglamaz canım ya. ben dayanamıyorum

benım oglum ayakta sallanmayı sevmıyor. hıc sallayamıyorum. keske oyle dursa. yerde oturur sallarım bı yandan da yerım. yemek yerken kucagımda yemek cok zor oluyor

benim kızım seviyor ama beni bazen çok zorluyo gece uykusuna geçerken mesela uyutorum bayada ayağımda bekletiyorum iyice dalsın diye tamam uyudu deyip beşiğine koyuyorum bi bakıyorum açmış gözleri etrafı seyrediyo yine sil baştan yapıyorum bazen almadan beşiğini sallıyorum ama bazen fayda etmiyo yeniden sallamak zorunda kalıyorum senin işinde baya zor canım ya ALLAH yardımcın olsun..

oooo geldı ası demek. benımkı 14 subatta. inş cok aglamaz canım ya. ben dayanamıyorum

evet geldi bende hiç ama hiç dayanamıyorum ya bide büyüdü artık aklı eriyo ilk doğduğu zamanlarınki gibi değil bide aşıdan sonra huyu değişiyo kızımın inşallah huysuz bi bebek olmaz..

hem ayaga hem besıge alıssalar super olurdu:)))))

kızlar bazılarınız bilir belki,kızımın beyninde su vardı,hamilelikte ,sınır değerlerdeydi hep,bugün gittik ultrasonla baktılar,çok şükür normal çıktı....
birde rota virüsü aşısı olduk,ilk dozu,son zamanlarını yakalamışız ama yaptırdığım iyi oldu,ikinci dozu iki ay sonra...

merhaba

çok geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin inş...

gözünüz aydın canım çok sukur çok sevındımmm

gozun aydın canım.

balumm naaptında duzeldı ayagınn kızzz..ufff yaa neyden korkarsam basıma gelıoo

kızlarr ek besınlere gectınızmıııı

balumm naaptında duzeldı ayagınn kızzz..ufff yaa neyden korkarsam basıma gelıoo

kızlarr ek besınlere gectınızmıııı

bısey yapmadım tırnagımın uzamasını bekledım cok agrıdı kacgun var ya. esımde cok olur da o baktı cok batmamıs dedı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…