bat canım bende yazmıstım sanırım gormedın
bat ne kazası gecırdı esın gecmıs olsun.
hosgeldınızz kızlarrr
hoşgeldin lavinya44...
Hosgeldınnn
canım ya görmedim kusura bakma nasılsın geçen facede sana slm verdim ama cevap yazmadın..
sağol canım ya eşimin işi ağır demirişinde çalışıyor ayağına koca demir bi kalıp düşmüş ama çok şükür diyorum ayağı kırılmamış fakat baş parmağı mosmor şuan ağrısı var yatıyo şuan..
bn cıkıom kızlarrr....oglumm uyandııı bakıoo bana:) gorusuruzzzzz
canım ya görmedim kusura bakma nasılsın geçen facede sana slm verdim ama cevap yazmadın..
sağol canım ya eşimin işi ağır demirişinde çalışıyor ayağına koca demir bi kalıp düşmüş ama çok şükür diyorum ayağı kırılmamış fakat baş parmağı mosmor şuan ağrısı var yatıyo şuan..
ben kaçar kociş geldi
selam kızlar benım oglum günlerdır dogru düzgün mama yemek ıstemıyor anlamadım gıttı hep gündüzlerı düzgün yerdı bıtırırdı mamasını ama nıye böyle oldu bılmıyorum zaten hiç emmıyor mama sorunuda basladı napıcam bılmıyorum uyucak ancak agzından emzıgı çekıcem mamayı verıcem öyle yıyıyor hele gecelerı uyanıyor yaaa mamayı tutturana kadar canım çıkıyo artık 10. denememde tutuyo mamayı 1 saat ugrasıyorum öyle napacagımı sasırdım bu durumda olan varmı
selam kızlar benım oglum günlerdır dogru düzgün mama yemek ıstemıyor anlamadım gıttı hep gündüzlerı düzgün yerdı bıtırırdı mamasını ama nıye böyle oldu bılmıyorum zaten hiç emmıyor mama sorunuda basladı napıcam bılmıyorum uyucak ancak agzından emzıgı çekıcem mamayı verıcem öyle yıyıyor hele gecelerı uyanıyor yaaa mamayı tutturana kadar canım çıkıyo artık 10. denememde tutuyo mamayı 1 saat ugrasıyorum öyle napacagımı sasırdım bu durumda olan varmı
hoşbulduk kızlar bat geçmiş olsun canım allah beterinden korumuş
sureklı basında degıılim canım gordum yazıcaktyım cıkmıssın
tamam canım gorusuruz.
ayyy cok gecmıs olsun tekrar. beterınden korusun rabbım.
ay ya ben de kızım 4 aylık olana kadar ne güzel hiç belirtim lekelenmem falan yoktu. 4 aylık olduk ben regl oldum. ne güzel rahattım ya. bende hiç stres sıkıntı da yoktu.
bu arada sütün azalmasına bağlı mıdır bilemiyorum, belki o dönem azalmıştır biraz, zaten kız az kilo almıştı ama aç kalmıyordu, yoksa huzursuz olurdu sanki. gayet keyifli cadı.
ama biliyosunuz ben kamptayım, süt kampındao kadar beslenmenin ardından sütüm şimdi şakır şakır, taş gibi oluyo memelerim yine, çok rahatsız ediyor gece, benim kızın da bu ara emmesi azaldı sanki yaa, o kadar süt var, nazlanıyor emzireceğim zaman. öf.
sağıp sakladıklarımı da asla almıyor. bi kere 130 ml çözdüm buzluktan, gece o uyurken kendi mememin yanından şırıngayla verdim, ortalığı yırttı yine ya, uykuda nasıl anladıysa. o süt ziyan oldu, çok üzüldüm. zaten sütüm besleyici değil artık. o çözdürdüğüm süt ilk zamanların en besleyici sütüydü, ziyan oldu.
benim yediklerimi yeseniz bana kalırsa sizde de süt coşması olur kızlar ya
pike şu süt kampına benide alsana neler yiyorsun. bende hep süt yapacak şeylere dikkat ediyorum ama az yinede help help!!!
1 bardak süt : loveli ben günde 1 lt süt içiyorum demişti, o yüzden sütle başlıyorum güne. kalkınca hemen 1 bardak süt içiyorum.
2 adet yumurta : normalde hiç sevmem ama işte gözümğ kaparım vazifemi yaparım modundayım. 2 tane haşlıyorum, ne tuz ne bişey, yutuyorum. ekmekle yemiyorum ki kilo almayayım.
3 kaşık tahin pekmez
1 bardak boza : bu ikisini beraber götürüyorum. daha kolay oluyor, bi kaşık tahin pekmez yalıyorum resmen, üstüne boza içiyorum. ikisini de hiç sevmem aslında.
1 avuç fındık : giresun'dan gelen fındıklarım var, kırıp hazılıyorum, bir avuç yiyorum.
1 bardak kefir : sanırım çok etkisi var. önce çay bardağıyla başladım, şimdi büyük bardakla içiyorum, tadına alıştım.
1 kase yoğurt : midemde yer açıldıkça gün içinde yemeye devam ediyorum işte :)
1 şişe maltana : akşam yemeği ne denk gelirse yiyorum, yanına mutlaka 1 şişe maltana içiyorum.
meyve
4 adet hurma
1 avuç ceviz : bunları da beraber götürüyorum. cevizle hurma çok güzel oluyor, hurma çok şekerli gelince de elmayla beraber ısırıyorum, yemek kolay oluyor. hurmayı da hiç sevmem aslında. meyve olarak da elma, ayva, mandalina ve portakal. hepsinden yiyorum.
yiyebilirsem kuru incir bir yane yiyorum. genelde yiyemiyorum bunu :)
bir iki kere pirinç unu maması yedim, melisesra söylemişti, zorla yedim :)
bir iki kere ayva kompostosu yaptım, o günlerde ayva ek olarak yemedim.
bir de doktorum GNC'den bira mayası kapsülü al demişti, günde 2-3 tane de ondan yutuyordum ama bir iki gündür aksatıyorum.
gece yatarken de sütü bitiriyorum, öğlen bir ara bir bardak daha içiyorum, 1 lt bitiriyorum yani mutlaka. keçi sütü içiyorum.
başka ek hiç bişey yemiyorum. şimdi bile memem nasıl dolu anlatamam, canım acıyor resmen. bu kadar yemeye sıkıyosa süt olmasın :)
bende cıkıyom kızlar oglum artık yeterrrr dedı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?