2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bat canım bende yazmıstım sanırım gormedın

canım ya görmedim kusura bakma nasılsın geçen facede sana slm verdim ama cevap yazmadın..

bat ne kazası gecırdı esın gecmıs olsun.

sağol canım ya eşimin işi ağır demirişinde çalışıyor ayağına koca demir bi kalıp düşmüş ama çok şükür diyorum ayağı kırılmamış fakat baş parmağı mosmor şuan ağrısı var yatıyo şuan..

selam kızlar benım oglum günlerdır dogru düzgün mama yemek ıstemıyor anlamadım gıttı hep gündüzlerı düzgün yerdı bıtırırdı mamasını ama nıye böyle oldu bılmıyorum zaten hiç emmıyor mama sorunuda basladı napıcam bılmıyorum uyucak ancak agzından emzıgı çekıcem mamayı verıcem öyle yıyıyor hele gecelerı uyanıyor yaaa mamayı tutturana kadar canım çıkıyo artık 10. denememde tutuyo mamayı 1 saat ugrasıyorum öyle napacagımı sasırdım bu durumda olan varmı

sureklı basında degıılim canım gordum yazıcaktyım cıkmıssın

bn cıkıom kızlarrr....oglumm uyandııı bakıoo bana:) gorusuruzzzzz

tamam canım gorusuruz.

ayyy cok gecmıs olsun tekrar. beterınden korusun rabbım.

ben kaçar kociş geldi

:80::80::80:

bılmıyorum kı canım ya. ben mama vermıyorum.

aynı bizi anlatıyorsun aynı sorun bizdede var benim kızım hiç emmedi doğduğundan beri mama içiyordu iki ay önce ağlaya ağlaya içiyodu şimdi bir aydır nerdeyse hiç içmiyo diyebilirim uyursa belki oda çok nadir aç bırakıyorum yine almıyo günlük süt ihtiyacını karşılamıyo doktora götürdük kilo alımı güzel dedi eğer kilo alımı yavaşlarsa o zaman testler falan yapılacakmış gereğine bakılacakmış ama ben kaşık mamasına bağlıyorum kaşık maması yemeye başladığından beri biberon almıyo sütü içmiyo varsa bi çözümü banada söyleyin kızlar..

hoşbulduk kızlar bat geçmiş olsun canım allah beterinden korumuş

sureklı basında degıılim canım gordum yazıcaktyım cıkmıssın

tamam canım gorusuruz.

ayyy cok gecmıs olsun tekrar. beterınden korusun rabbım.

sağolun kızlar inşallah eşim çabuk toparlanır bide kendisi panik atak hastası onuda takarsa kafasına iyice morali çöker..

kizlar okuyayim dedim artik okuyamadim ne kadar hizlisiniz

pike şu süt kampına benide alsana neler yiyorsun. bende hep süt yapacak şeylere dikkat ediyorum ama az yinede help help!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…