2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

rita senin fikrin var mı limon sarısı kakaiçinde peynir kesiği gibi parçalar var sulu kaka

rita senin fikrin var mı limon sarısı kakaiçinde peynir kesiği gibi parçalar var sulu kaka

canım peynir kesiği dediğin susama benzeyen şeyler mi???biz de hep var o annne sütünden oluyormuş...kakasının rengi de bence normal..arada bizde de oluyor...sanırım benim yediğim şeylerle ilgili...

offffffff benimkini uyutmak öldürdü beni uykusu var zor uyuyoruz.bir süre sonra bağırark uyanıyor.ayakta uzun uğraşlar sonra geri uyutuyorum.yarım saat uyuyor bu arada ben ne yapabilirsem sizinkiler nasıl

aynen valla bu saat oldu anca uyudu huy edindi artık tek sorunumuz uyku neyse ki gece yorgunluktan uyuyor mecburen...

birde bazen uykuda tıkanıyor kuru öksürüyor beni endişelendirmeye başladı böyle olan bebiş varmı hiç.

limon sarısı kadar sarı ama altın sarısı dediğimiz gibi değil ve sulu peynir kesiği tamam da renk kafamı kurcalıyor şimdiye kadar olmamıştı

limon sarısı kadar sarı ama altın sarısı dediğimiz gibi değil ve sulu peynir kesiği tamam da renk kafamı kurcalıyor şimdiye kadar olmamıştı

takip et bakalım üşütmüş olabilir...eğer üstüste 4 kakayı öyle yaparsa doktora götür...bana doktorum öle demişti...anormallik 4 bezde de devam ederse gel diye...bişey çıkacağını sanmıyorum...üşütmüş olabilir tatlım...

innnnnnnnnnnşşşşşşallllllllllllllaaaahhhhhhh
canım yavrum yatırır yatırmaz uyudu normalde uyanır uyanmadı kontrol ettim bu sefer kulaklar soğuk burun soğuk
halbuki ateşi vardı ateş düşürücü verdim bir anlamadım yaaaa

kizlar ya benim kiz bugun cok agladi saat 9 en gec 10 da yatardi bugun 11 bucukta yati kucagimda zor uyutum sütte dogru dürüsüt emmedi bir ara sinir oldum aglamasina

artık çok geç canım :)

nerden gitti şu kk yaa.. çok gec oldu cvp icin (
bugün geçti, yarında dr'a gitcez inş, sen çarşamba günü gel canım, olaaar??

ah cnm şimdi gördüm bende annemi aradım gezmeye gittiydim. yarın uğramayı düşünüyodum sana eşimin 4 te sizin orda işi varmış senide götüreyim istersen dediydi. sabah ararım ben seni kk ya benden önce girip bu msjı görürsen sen msj at bana oki.

ohh şükür kuzum geçmiş olsun haydi bakam.

selamlar..

loveli peynir kesiği gibi parçalar arada olabiliyor normal diye biliyorum ama rengi konusunda bi şey diyemeyeceğim.. bi araştırmak lazım..

pperisi bana şu boy-liko linkini atabilir misin tatlım?

ilk günaydın bizden sanırım..malum her sabahki kaka ritüelimizz deli olcam ya...sırf onun için sabah 6 da ayaktayız sonrada uyumuyo yaramaz :2:

platin cnm kusura bakma akşam bakamadım bi daha işte link..

http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/397312-2010-ekim-bebeklerinin-aylik-kilo-alimi.html

günaydınlarrrrrr ay heryer bembeyaz kar vardı zaten burda ama çok değildi sabah bir uyandım ki nerdeyse yarım metre kar yağmış ay çok güzel dışarı baktıkça içim rahatlıyor huzur buluyorum sanki dışarıyı izlerken eşim akşam işten gelsin bebişe bakar bende mutlaka dışarı çıkıp yürümek ve rahatlamak istiyorum dışarıyı izlemek için cama yapıştım kaldım.

aynen tatlım ya benimkide iki gündüriştahla emmiyyo sütümde yorgunluktan çok yok gibi gece uyuyo ama gündüzde bitiriyo beni hiç kucagımdan bıramamıyorum sürekli konuşma mı istiyo kendi kendine hiç oyun oynamıyo yattıgı yerde akşam 10 da uyudu kollarım bacaklarım yorulmuş yarım saat geçmeden bende uyuyuya kalmışım hemde horluyarak bir görseniz eşim rahatsız olmuş sürekli söyleniyodu halbuki o her gece horlar zaten

ay canım gece geçmişi okuyayım dedim, bitiremedim, mesajını da şimdi gördüm :)

günaydın kızlar

bugün doktor günümüz aldı beni bi stres bi stres

aaa hadı bakalım. doktor ıyı derse aynı menuye devam. hangısının ıse yaradıgınıda cozemezsın:)

selammmmmmlarr kızlarrrrrrrrrrrrrrrr artık bu sefer bana biri selam verir inşallahhhh:26:

ben slm verıyodum sana yaaa

burda da ylın ılk karı yagdı salonumda 3 tane cam var tülleri actım ızlıyom. evımın karsısında ev yok cam agacları var:)

ben slm verıyodum sana yaaa

burda da ylın ılk karı yagdı salonumda 3 tane cam var tülleri actım ızlıyom. evımın karsısında ev yok cam agacları var:)

karadenizde kar bambaşka oluyot o yeşillikte eminim muhteşem görünüyordur,keyfini çıkarın.yaa bende kar istiyorummm.burada hava güneşliii ve kar yağpması kıyamet alameti sayılır herhal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…