rita senin fikrin var mı limon sarısı kakaiçinde peynir kesiği gibi parçalar var sulu kaka
offffffffbenimkini uyutmak öldürdü beni uykusu var zor uyuyoruz.bir süre sonra bağırark uyanıyor.ayakta uzun uğraşlar sonra geri uyutuyorum.yarım saat uyuyor bu arada ben ne yapabilirsem sizinkiler nasıl
limon sarısı kadar sarı ama altın sarısı dediğimiz gibi değil ve sulu peynir kesiği tamam da renk kafamı kurcalıyor şimdiye kadar olmamıştı
arkadaşlar şu büyüme avatarını nereye yapıştırıyosunuz??
artık çok geç canım :)
nerden gitti şu kk yaa.. çok gec oldu cvp icin(
bugün geçti, yarında dr'a gitcez inş, sen çarşamba günü gel canım, olaaar??
kızlar bazılarınız bilir belki,kızımın beyninde su vardı,hamilelikte ,sınır değerlerdeydi hep,bugün gittik ultrasonla baktılar,çok şükür normal çıktı....
birde rota virüsü aşısı olduk,ilk dozu,son zamanlarını yakalamışız ama yaptırdığım iyi oldu,ikinci dozu iki ay sonra...
selamlar..
loveli peynir kesiği gibi parçalar arada olabiliyor normal diye biliyorum ama rengi konusunda bi şey diyemeyeceğim.. bi araştırmak lazım..
pperisi bana şu boy-liko linkini atabilir misin tatlım?
aynen tatlım ya benimkide iki gündüriştahla emmiyyo sütümde yorgunluktan çok yok gibi gece uyuyo ama gündüzde bitiriyo beni hiç kucagımdan bıramamıyorum sürekli konuşma mı istiyo kendi kendine hiç oyun oynamıyo yattıgı yerde akşam 10 da uyudu kollarım bacaklarım yorulmuş yarım saat geçmeden bende uyuyuya kalmışım hemde horluyarak bir görseniz eşim rahatsız olmuş sürekli söyleniyodu halbuki o her gece horlar zatenbana diyosan canım, ben mama vermiyorum.. emse emecek kadar sütüm var zaten cok sükür, ama emmedikce azalıyo.. biter diye korkuyorum.. ilk aylarda 2-3 kez süt sıtması gecirdim hatta az emdiğindenhanımefendi emmek istediği kadar emiyo gerisini asla almıyo, agzını acıp sütü damlatıyorum biraz onu bile püskürtüyo
benimki gündüz pek uyumadıgı icin gece uyuyo cok sükür.. hic bi iş yapamıyorum, aksam yemegini bile eşim geldikten sonra ancak..
dün biraz anakucagına koyup mutfaga aldım, kettelda su kaynayınca korkuyo, bulasık makinasından, blenderın sesinden korkuyo.. kendi kendine konusurken susuyo bi dönüp bakıyorum dudakları büzmüş ha agladı ha aglıcak :)
pike hanım, öyle uzaktan bakma yok
katılımcı olalım
ay canım gece geçmişi okuyayım dedim, bitiremedim, mesajını da şimdi gördüm :)
günaydın kızlar
bugün doktor günümüz aldı beni bi stres bi stres
selammmmmmlarr kızlarrrrrrrrrrrrrrrr artık bu sefer bana biri selam verir inşallahhhh:26:
günaydınlarrrrrr ay heryer bembeyaz kar vardı zaten burda ama çok değildi sabah bir uyandım ki nerdeyse yarım metre kar yağmış ay çok güzel dışarı baktıkça içim rahatlıyor huzur buluyorum sanki dışarıyı izlerken eşim akşam işten gelsin bebişe bakar bende mutlaka dışarı çıkıp yürümek ve rahatlamak istiyorum dışarıyı izlemek için cama yapıştım kaldım.
ben slm verıyodum sana yaaa
burda da ylın ılk karı yagdı salonumda 3 tane cam var tülleri actım ızlıyom. evımın karsısında ev yok cam agacları var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?