ben kızımın kakasını,cakasını,havasını,nazını,kahkakasını,ağlamasını her şeyini çooookkk sevyorum.içimden geldi yazmak.minderinde altı açık osuruk çalışmaları yapıyorpırt pırt gayette mutlu :)
merhaba canım
çay mı:))) sabahlarım kendim için çay demleyemeyeli çook oldu
canım emzık alıyormu seninki ben onunla rahat ettim
günaydın canım
benim kız da akşam 8 de felan uykuya dalıyor alıştı artık.gece 3 defa falan kalkıyorum emzirip uyuypr geri.sabak 6-6.30 kalkıyor o zamanda yatağıma alıyorum 8 e kadar felanda öle oyalanıyoruz gün içinde de kestiriyor ara ara.alıştık bu düzene.
Günaydınnnnnnnnnnn
ben kızımın kakasını,cakasını,havasını,nazını,kahkakasını,ağlamasını her şeyini çooookkk sevyorum.içimden geldi yazmak.minderinde altı açık osuruk çalışmaları yapıyorpırt pırt gayette mutlu :)
benımkıde hep babası ıse gıderken uyanırdı bugun 6.30 da uyandı emdı yattı 10 da kalktı
babamızda sinüzüt oldu sevemıyor:26:
emzık almıyor ıste. alıstıramadık gıttı. basata alıstırmak ıstememıstım baktım boyle olmıycak denedım cok ama almıyor.
size bırsey dıyımde gülün heheh
gece ruyamda oğlumu sevıyormusum pamuk oglum yerım senı dıye eşim uyandırdı napıyon sen dıye hahahaha
ah canımya keske vazgecmeseydın bızımkıde almadı once sureklı verdım şimdi onsuz uyuyamıyor dısarıdada rahat edıyorum
ben de saat 6 da esımı uyandırdım kar yagıyor dıye zaten 6:30 da kalkıyor. tulu actı bı daha da uyuyamadı garıbım:) araba da dısarda karla kaplanmıs:)yuruyerek gıttı.
hala ugrasıyom zaten:) 2. emzıgımızı aldık:)
bıızm burda kar yok ya
ben ılk zamanlar almayınca gaz ılacını emzıge sıkıp verıyordum heehehhe
ben de bu yıl yagmayacak herhal dıyodum ama sonunda yagdı:)
benım oglana gaz ılacını verınce tukuruyodu. ılaclarla arası yok. doktoru oksuruk surubu vermıstı ıcmedı ılerledı tekrar gıttık baska verdı daha tatlı bısey onu bıle zor ıctı.
en son kızıma hamıleyken karda düşmüştüm ondan sonra cok dikkatli oldum.....karda düşenlere cok gülerim ben daha bir gün bile düşmedim ama eminim bana gülecekte çoktur düşersem dua edio arkadaşlar
size bırsey dıyımde gülün heheh
gece ruyamda oğlumu sevıyormusum pamuk oglum yerım senı dıye eşim uyandırdı napıyon sen dıye hahahaha
ah canımya keske vazgecmeseydın bızımkıde almadı once sureklı verdım şimdi onsuz uyuyamıyor dısarıdada rahat edıyorum
ben de saat 6 da esımı uyandırdım kar yagıyor dıye zaten 6:30 da kalkıyor. tulu actı bı daha da uyuyamadı garıbım:) araba da dısarda karla kaplanmıs:)yuruyerek gıttı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?