2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

merhaba canım

çay mı:))) sabahlarım kendim için çay demleyemeyeli çook oldu

ben caydan vazgecemem kı.

benim kız da akşam 8 de felan uykuya dalıyor alıştı artık.gece 3 defa falan kalkıyorum emzirip uyuypr geri.sabak 6-6.30 kalkıyor o zamanda yatağıma alıyorum 8 e kadar felanda öle oyalanıyoruz gün içinde de kestiriyor ara ara.alıştık bu düzene.

benımkı duzene gırmıycek herhalde umudum kalmadı

Günaydınnnnnnnnnnn

günaydın

bu ifadeyi çok kullanır olduk

aynen canım aynen

benımkıde hep babası ıse gıderken uyanırdı bugun 6.30 da uyandı emdı yattı 10 da kalktı

babamızda sinüzüt oldu sevemıyor:26:

bizimkide bu gece ilk kez çok uyandı sinir oldum ya.habire emdi... kontrol ederim her gece her baktığımda gözlerini açıyordu uykusu çok hafifti bugün.. burda uyuyorlar dedik sanırım kendi kendime nazarım geldiçünkü kendime bile itiraf etmiyordum korkudan inş düzeni bozulmaz

size bırsey dıyımde gülün heheh
gece ruyamda oğlumu sevıyormusum pamuk oglum yerım senı dıye eşim uyandırdı napıyon sen dıye hahahaha

gece ruyamda oğlumu sevıyormusum pamuk oglum yerım senı dıye eşim uyandırdı napıyon sen dıye hahahaha

ben de saat 6 da esımı uyandırdım kar yagıyor dıye zaten 6:30 da kalkıyor. tulu actı bı daha da uyuyamadı garıbım:) araba da dısarda karla kaplanmıs:)yuruyerek gıttı.

ben ılk zamanlar almayınca gaz ılacını emzıge sıkıp verıyordum heehehhe

benım oglana gaz ılacını verınce tukuruyodu. ılaclarla arası yok. doktoru oksuruk surubu vermıstı ıcmedı ılerledı tekrar gıttık baska verdı daha tatlı bısey onu bıle zor ıctı.

günaydın kızlar...

çok şükür kızı uyuttum.. 40dk sürem var, uyanana kadar işlerimi halletmem lazım :)
sizede bi selam veriim dedim.
bizde bugün dr'a gitcez inş, 4e kadar dönebilirsek ecrin bize gelcek :)
hadi kalın sağlıcakla..

en son kızıma hamıleyken karda düşmüştüm ondan sonra cok dikkatli oldum.....karda düşenlere cok gülerim ben daha ONDAN SONRA bir gün bile düşmedim ama eminim bana gülecekte çoktur düşersem dua edio arkadaşlar

Son düzenleme:

ayyy benım annemde karda düşmedı apartmana gırınce merdıvendne yuvarlanmıstı ben nısanlıyken kolu kırıldı sadece Allahtan

o da bişey mi
eşim her Allahın günü rüyasında bebeği seviyor elini falan uzatıytor kes sesini ya diyorum kızıyorum ona çocuğu uyandıracaksın diyorum sarsıyorum da anca uyanıyor kendine geliyor benim prenses kızım bitanemm kızııııım deyip deyip duruyor
bi kere de beni sayıkla ya diyorum

ah canımya keske vazgecmeseydın bızımkıde almadı once sureklı verdım şimdi onsuz uyuyamıyor dısarıdada rahat edıyorum

aynen ya özellikler dışarda iyi oluyor evde de uyku arasında mızmızlanırsa alıyor sadece. bağımlı değil

ben de saat 6 da esımı uyandırdım kar yagıyor dıye zaten 6:30 da kalkıyor. tulu actı bı daha da uyuyamadı garıbım:) araba da dısarda karla kaplanmıs:)yuruyerek gıttı.

evet ya süper hergün kar yağdı mı diye bakmaktan gözlerim yollarda kalmıştı bugün az bişey yağdı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…