2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

karadenizde kar bambaşka oluyot o yeşillikte eminim muhteşem görünüyordur,keyfini çıkarın.yaa bende kar istiyorummm.burada hava güneşliii ve kar yağpması kıyamet alameti sayılır herhal.

evet cok guzel. gercı ben merkezdeyım yesıllık cok yok. benım evın onunde devletın arazısı var da ev yapılamıyo cam agacları var:) aradan bı yol gecıyor denızı de goruyom bundan ıyısı sam da kayısı:) ama koyler mukemmel oluyor. kar yagarken koyde hıc olamadım ama resımlerden gordugum kadarıyla harıka

ay canım gece geçmişi okuyayım dedim, bitiremedim, mesajını da şimdi gördüm :)

günaydın kızlar

bugün doktor günümüz aldı beni bi stres bi stres
hayırlı haberlerle gel canım
sagolıyı canım ya nolsun sen nasılsın. oglun napıyo?

bende iyiyim yenı kalktık oglusumla emzırdım bakınıyor şimdi etrafa

günaydııııııııııııııııııın
b iz geldik

ritacığım hayırlı haberlerle gel inş...

benim kızın adeti illa 8 de ayakta olacak:))) hep babası alıştırdı işe giderken ses yapıyor ki uyansın sevsn:)))))

günaydııııııııııııııııııın
b iz geldik

ritacığım hayırlı haberlerle gel inş...

gunaydın canım. rıta damı doktora gıdecek. gecmısı okudum ama dalgınım ya. sabah 6 dan berı uyutamadım oglanı. ve hala uyumuyor ınatla. kahvaltı bıle etmedım sımdı demledım cayımı.

ben kızımın kakasını,cakasını,havasını,nazını,kahkakasını,ağlamasını her şeyini çooookkk sevyorum.içimden geldi yazmak.minderinde altı açık osuruk çalışmaları yapıyor pırt pırt gayette mutlu :)

gunaydın canım. rıta damı doktora gıdecek. gecmısı okudum ama dalgınım ya. sabah 6 dan berı uyutamadım oglanı. ve hala uyumuyor ınatla. kahvaltı bıle etmedım sımdı demledım cayımı.

merhaba canım

çay mı:))) sabahlarım kendim için çay demleyemeyeli çook oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…