Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler kızlar..,
ya bu arada yarın 15 20 kişilik misafirim var mönü yü yazayım,
yaş pasta
kakolu damla çuk. tel kadayıf
süpriz toplar
börek
mercimek köftesi
sarma dolma yetişrse
ha bir de irmik tatlısı
nasıl sizce?
arkadaşlar ne tür korun ma yöntemi kullanıyorsunuz emzirirken:79:
ay ne güzel benim kızım hiç kendi kendine uyumaz sabah ebruyla plates yapıyom yanıma yatırdım onuda ağlamasın diye beni görünce daha sakin oluyo aman 1 saat yattı da banamısın demiyo insan sızar kalır demi uykusu gelince benim ki bağırıyo neyse aldım kucağıma pat uyudu :)
kondom herkese kondom eline cebine beline kondomm
rizedeyim eşimin görevi için burdayız. buyıl çalışmıycam şimdi raporluyum.ikinci dönem ücretsiz izin alıcam canım.
teşekkürler kızlar..,
ya bu arada yarın 15 20 kişilik misafirim var mönü yü yazayım,
yaş pasta
kakolu damla çuk. tel kadayıf
süpriz toplar
börek
mercimek köftesi
sarma dolma yetişrse
ha bir de irmik tatlısı
nasıl sizce?
ya of hayırbaka da olmalı birşeyler
yokmu kullanan başka yöntemler yazın
hımm bende kastamonu cidedeydim önce karadeniz güzelde biz alışmışız içanadoluya ben karamanlıyım annemlere yakın ankara hem burda okudum üniversiteyi hem eşim burda her açıdan yaşamamız için uygun orta yer burası ben de ücretsiz almak istiyom ama ekonomik işte alamıyom
bence irmik tatlısı fazla olur tatlı var bayaa ya bunların yanına rus salatası,ya da kurabiye yap derim.sürpriz toplar ne olaki canım?
canın tatlı çekiyo galiba canım :) bence tatlı çeşidi cok olmuş, birini ele tuzlı kurabiye falan yap derim :) hem bu kadar şeyi nasıl yetiştircen, yardımcın varmı?
olabilir canım ...süpriz topun adını ben uydurdumda petibörlü kakolu toplar var ya onşar tatlım...
Canım arkadaşım gelecekte ... Diyorumki börği yapsam dolapta dursa yarın pişiririm kadayıfıda olmazsa öle yaparım
yaş pasta zaten bir gün önceden olacak..süpriz tplar donması falan gerekiyor...
kızlar annemle babam geliyor 2 saat sonra burdalar inş
3 yıllık evliyim babam ilk kez geliyor evime. uzun yolculuk yapamıyor çünkü mezuniyetime bile gelememişti çok istemesine rağmen. ama torun özlemi hepsinden ağır bastı. içiyormuş hapları yolda uyuyormuş falan:)))
canım ne olabilirki hepimizin bildiği yöntemler var hap ve iğne bize uygun değil mezirirken kondom spiral bide en ilkel geri çekilme başka da yol ben bilmiyom en azından
gel tatlım hatta hepiniz gelin bebişleride bir araya koyarız Allah hhhh düşünsene hepsi sini beraber......
benımde dun 20 kısılık msfrım vardı atlattım cok sukur