buraya yazimde anılarımız canlansın
cnm c.tesiyi pazara bağlayan gece nişan geldi. aha dedim doğuruom

uyuyamadım bekliom bekliom sancı yok eywah dedim sunu sancı olmaz

bekledim baya bi sabah oldu hala tık yok. akşama doğru sancılarım başladı eşimde geldi zaman tutmaya başladık sıklaşınca yola çıkçaktık. balıkesirdeydi ebenim hastane ben manisadayım. 1 saat falan sürüyor yol bi yandanda annemlere haber verdim. annemde yazlığa zeytin toplamaya gitçekti öğlen aradı dedim tık yok gidin siz

akşamda aradım biz hastaneye gitçez dur bekleyin biz götürelim dedi annem eşim panik olur diye. neyse uzatmıyım

10 gibi annemler geldi yukarı kaynanaya haber verdik. kayımpederede suya dua okuttuk doğum kolay olsun die suyu getirdi içtim falan. dedim dualarınızı eksik etmeyin kaynana telaş olmaya başladıydı bile
neyse çıktık yola güle oynaya gidioz. babam dio bu doğurmaz. sona dio bizim araba iyi sarsar savaştepeye gelmeden doğurusun

çocuk savaştepeli olur haha
neyse geldik gece 11 de hastaneye kaydımı yaptırdık sancı odasına aldılar iyidik gene gülüp duruoduk

herkeste yattı ışığı fln söndürdük

amanın o da ne sancılar sıklaşmaya başladı ben ağlıom

çağırdık ebeyi 4 cm dedi aman allahım dedim 5 falan olması lazım ne böle
nstye bağlıolar eşim dio düşük daha 100 geççek diolardı 100 de napçaktım bilmiom artık
3 ten sonrakiler dayanılmazdı ağladım sürekli inliodum eşimde ağladı annem habire dua edio. ağlayıp durcana dua et allahım kurtar beni de dio

habire diom. hele son anlar bastım çığlığı

millet gece gece kapıya çıkmış hahahah

annem rezil oluoz bağırma dio.
ay bide evde doğurcaktım ben

ebeler deseniz suratsız gelip bakıp gidiolar. annem birine adını sordu bekarmısın falan filan muhabbet açtıda sonra benimle ilgilenmeye başladı o ebe adı pınarmış . büyük ihtimal benden ufak. pınar abla diom kıza nolur doktoru ara fatma hanımı ara diom
cnm erken daha dio gelsede bişe yapamaz dio
ssaat 5 ti pınar hanım yanımda gitme yanımda dur dedim kıza belime masaj yapıo elimi tutuo anneme dedi çıkın bakalım dedi baktı 7 cm dedi koşarak gitti doktoru aramaya 5 bucuk gibi doktor geldi allahım bitio dedim nasıl rahatladım

doumhaneye girdik. ebelerin yardımıyla. annemde gelsin die ağlıom bu sefer neyse annemide aldılar. kadın tam kesçek annem beklesek kesmesek dedi
aha senmisin onu diyen ben can çekişim bunlar kavga edio

ay çok gülüom şimdi. fatma anım hadi die bağırıom. bekledi az kesti gene. ıkın diolar beceremiom. ilk boşa ıkınıomuşum sancı gelcekmiş. 3. ıkınmada nırakma devam et dedi ama nefesim tükendi ak bırakma deva et yoksa nefessiz kalır daha fazla duramaz orda dedi. tüm gücümle ıkındım. pınar ebe tepeme çıktı karnıma bastırdı dedim parçalancak karnım şimdi

yüzümün kırıştını hissettim. sona pırt die çıkıverdi yavrum. ay çeviriken çok fenaydı omuzlarını çıkarmak için çevirdi içerde. sonrada çekip çıkarı bembeyazdı iki büklüm olmuştu kuzum. bütün ağrılar bitmişti. yanımda kızımı temizledi ebeler bizim saflar arabadan kızın çantasını çıkarmamışlar ebeler kıyafetşllerini istemiş. haha eşim koşa koşa arabaya gitmiş. geldi giydirdiler sonra gelip beni giydirdiler. sonrada odama gittim. babam kızımı görünce tansiyonu düşmüş bayılmış

geldim onun tansiyonunu falan ölçüolar.
ay çok uzattım galiba okuyabilcenmi