• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

günaydın güzel anneler :)

geçen sene bu tarihte benim hamile olduğumu öğrenmiştik :)

22 ocak'da reglime 2 gün kala kan testi yaptırmıştım, 5 küsürdü değer, doktor gebesin dedi ama inanamadım, çok düşük bi değerdi çünkü.
23 ocak'da tekrar bir kan testi ve 31 küsür bir değer :)

çok sevinmiştik çok :)

iki gün sonra 4 aylık oluyoruz :)

ve kuzum artık ayaklarıyla nesnelere uzanmaya başladı :)
çok fena mememi kıstırıyor, zıplatıyor beni, ısırıyor :)
veeee dün bebek arabasında arkadan dirseklerinden kuvvet alarak doğruldu oturdu ve öyle kaldı, şok olduk :) alışveriş merkezinin ortasında öyle bakakaldık çocuğa :)

keşke resim çekseydik ya hiç aklıma gelmedi tüh
zaman nasıl geçiyor benim oğlumda her gün yeni bişey yapıyo kendiliğinden doğrulmaya çalışıyo küçük bi yastığı var onu alıp sallıyo daha neler neler
arkadaşlar daha önce de sormuştum ama yine sorucam yarın işe başlıyorum ve benim kuzum biberon almıyor ne kadar içitğini bilmiyorum 2 saatte bir emiyor yaklaşık; sizce ne kadar süt bırakiim eve ne kadar içiyo bunlar bi seferde? 100 demişti bi ark. o kadar içerler mi? cevap veriin noolurr :18::18:
canım dışarıda çok kalıcaksan 120 140 cc bırak belki daha fazla

kızlar ben aranıza yeni katıldım. bende ekim annesiyim.(6 ekim) kızım beni sadece uyurken ya da uyanır uyanmaz emiyordu şu son bi kaç gündür bundanda vazgeçmeye başladı. saatlerce emmese sesi çıkmıyor. biberonuda istemediği için kaşıkla beslemeye çalışıyorum.kilo alımı fena değil ama ben beni istekli bişekilde emmesini istiyorum. benim gibi olan arkadaşlar varmı aranızda yardımcı olursanız çook sevinirim değişik yöntemler belki iyi gelir?? bu gidişle sütümde azalacak zaten pekte çok değil:43:

hoşgeldin elfin. gelinim son fotolarında çok şeker:)))

kızlar sizin işler bitiyormu bugun eşimle beraber temizlik yemek yaptık hala işim bitmiş dğil.çamasır .yemek.ütü .bebeği yıka derken pilim bitti daha dolu iş vr bebişte uyanınca ilgi istiyor sürekli konuşmamı istiyor bende kıyamıyorum mutfaktaysam ne yaptıgım herşeyi anlatıyorum sebzeleri tanıtıyorum koklatıyorum :1:

kızlar sizin işler bitiyormu bugun eşimle beraber temizlik yemek yaptık hala işim bitmiş dğil.çamasır .yemek.ütü .bebeği yıka derken pilim bitti daha dolu iş vr bebişte uyanınca ilgi istiyor sürekli konuşmamı istiyor bende kıyamıyorum mutfaktaysam ne yaptıgım herşeyi anlatıyorum sebzeleri tanıtıyorum koklatıyorum :1:

malesef :S 2 makine .çamaşır atmıştım 2 gün önce hala katlancaklar :S

valla ben iş falan yapamıyom zaten hatun hep uyanık uyusada en ufak sese uyandığından iş falan yapılmıo bilgisayarda oturuyoz böle o kolumda babası varken gene bi iki bşey yapıyom o oyalıyoda o yokken yandık basıyo çığlığı hatun insansız duramıyo görcek yüzümü yataktaydı bak bağırıyo gene bana :)

slm bu saat oldu daha iş dolu ama bir sorunum var uyuyamıyor oglum bir türlü sürekli aglıyarak kalkıyor acaba bir yerimi agrıyo durmadan emmek istermiş gibi yapıyo ama meme verince de almıyo bu ne anlayamadım
:59:

slm bu saat oldu daha iş dolu ama bir sorunum var uyuyamıyor oglum bir türlü sürekli aglıyarak kalkıyor acaba bir yerimi agrıyo durmadan emmek istermiş gibi yapıyo ama meme verince de almıyo bu ne anlayamadım
:59:
dapse bende aynı dertteyim cnm..ağlayarak uyanmıyor ama uyanıyor hemen arkamdan..doğru düzgün de emmiyor ne yapacağımı şaşırdım..

selam kızlar doruk uyurken bakayım dedimmm...canım cok sıkılıyoo ne kasvetli bi havaa :52:

ne mutlu sana ki oğlun uyuyo darkcım.. maşallah :)

hosgeldin canııımmm:)))
yaslanmadık tabi ayolll daha cıtırızzz :D

demi heheh :D

"Bir anne oğlunu aklı başında biri yapabilmek için 20 yıl uğraşır. - Bir başka kadın gelir 20 dakikada aklını başından alır ...!!"

facete ğaylaştım gerçi burdada paylaşim çok doğru söz hehee :D

Adam evlenir, 10 sene geçer çocuğu olmaz. Yurtdışına göreve gider. Hanımından ge......len mektupta hamile olduğu yazılıdır. Yurda döndüğünde ise hanımı doğurmuştur ama çocuk zencidir. Hanımına sorar: "Hanım ne sizin sülâlede ne de bizim sülâlede zenci değil, esmer bile yok; bu iş nasıl oldu?" Hanım: "Çocuğu doğurduktan sonra sütüm gelmedi mecburen bir sütannesi tuttuk, onun sütünü emdi. Sütanne zenciydi herhalde bu yüzden böyle oldu" der. Adam ikna olmuşa benzer ama içinde yine de ufak bir kuşku vardır ve "bunu bilse bilse annem bilir" düşüncesiyle annesine sorar. Anne: "Olmaz olur mu oğlum, tabii ki olur. Seni doğurduğumda benim de sütüm gelmemişti ve inek sütüyle beslemiştim. Bak boynuzların çıkmaya başlamış bile!"

hahahha :D

demi heheh :D

"Bir anne oğlunu aklı başında biri yapabilmek için 20 yıl uğraşır. - Bir başka kadın gelir 20 dakikada aklını başından alır ...!!"

facete ğaylaştım gerçi burdada paylaşim çok doğru söz hehee :D

:) güzelmiş gerçekten..ahh ahhh erkek anası olmak zor olacak galiba.. :emir_bebek:

valla ben iş falan yapamıyom zaten hatun hep uyanık uyusada en ufak sese uyandığından iş falan yapılmıo bilgisayarda oturuyoz böle o kolumda babası varken gene bi iki bşey yapıyom o oyalıyoda o yokken yandık basıyo çığlığı hatun insansız duramıyo görcek yüzümü yataktaydı bak bağırıyo gene bana :)

ayy evet benimkide uyandımı öyle herkez evde oldumu uyumuyor şimdi uyuttum kızlar gezmeye gitti babasınla bende sessiz işler yapmaya çalışıyorum kalkarsa yemek bile yedirmiyo bana hep kucagında onunla konuşmamı istiyor:34:

Adam evlenir, 10 sene geçer çocuğu olmaz. Yurtdışına göreve gider. Hanımından ge......len mektupta hamile olduğu yazılıdır. Yurda döndüğünde ise hanımı doğurmuştur ama çocuk zencidir. Hanımına sorar: "Hanım ne sizin sülâlede ne de bizim sülâlede zenci değil, esmer bile yok; bu iş nasıl oldu?" Hanım: "Çocuğu doğurduktan sonra sütüm gelmedi mecburen bir sütannesi tuttuk, onun sütünü emdi. Sütanne zenciydi herhalde bu yüzden böyle oldu" der. Adam ikna olmuşa benzer ama içinde yine de ufak bir kuşku vardır ve "bunu bilse bilse annem bilir" düşüncesiyle annesine sorar. Anne: "Olmaz olur mu oğlum, tabii ki olur. Seni doğurduğumda benim de sütüm gelmemişti ve inek sütüyle beslemiştim. Bak boynuzların çıkmaya başlamış bile!"

:9::9::9::9::9:

:) güzelmiş gerçekten..ahh ahhh erkek anası olmak zor olacak galiba.. :emir_bebek:

evvetttttttt.. 9ay taşı,büyüt,okut.. sonra da elin kızı gelsinnnnn alsın gitsinnn :25:
eşimden biliyorum yanii.. annesigili ne kadar sık zamanda görebiliyorki ailesinin,yuvasının derdinde.. bizim oğluşlar da öyle olacak.. ayy ben kıskanırım ogluuşuumuu vermemmmm el kızınaa :30:

hahahahhahahahahhhhhhhhhh allahm yaa :52:

Back
X