Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet hemşeri sayılırızne güzel:))bende karamanlıyım konyadan ayrıldık nede olsa hemşehri sayılırız :)
kütük iste tersten okunusuda kütük balkondaki cöpleri atmaktan baska bir seyini görmedik oda atmaya bile eriniyor yakinda cöp arabasini eve cagiracam artik dilimde tüy kalmadi cöpleri at demekten bir seyleri kendileri söylemeden yapmayi unutmuslar
ayyy bizim balkonda çöp doldu atmıyo adam ben toplucamda eline vercem onu bekliyo herhal:))
bende gurbete yasiyorum mac sevdasi benimkisindede asiri maclar yorumlar haberler arkadaslariyla sohpet mac yorumu bitmiyor stress yapmayalim ben artik bos vermisim onun la is konusunu tartissam sütüm kesilir cok sinirliyim doluyum bu konuda ona
kardeşim doğurmuşşşşşşş ve iyilermiş çokk şükür ay ağlayacam ay teyzede oldum off yaaa kardeşimin yanında olmak istiyoruummmmm
[QUOgözünüz aydın canımTE=ilayda cem;17283293]
ay bizi anlattın çocuk ağlıo oturmuş koltuğa kumanda elinde çocuk ağlıo dio e kalk bak dedimbenimki bu ara ne yardım edio ne çocuğa bakıo zaten sabah gidip gece 11 de gelio yüzünü gören yok bugun tatili iki sefer gitti gene sinir oldum bende 4 te aradım biz çıkıoz kızımla dışarı die bi baktım kapıda hahaha
baya gezdik kızımda bakındı uyudu uyandı. mutfağa gider mesela bi iğne kaldırmaz üstüne ekler lavabo dolar taşar ecrin gelcekte toplucak . bi bardağı bile makinaya koyuvermez :d iş bize düşüo söylicez artık ben sölüom şunu yap bunu yap die
bende konyalıyem
aaaa bi hemşeri daha çıktııııı:))))))))
Ilayda canım yalnız olmadığını düşün boşveeerrr onlar bizim canllarımız eşşek herifler yüzünden geceni zehir etme git sarıl yat kocişine nasılsa değişmeyecek sonra konuşursun bi güzel kızdığını anlatırsın hem onlar olmasa biz kime kızardık dimiii :)
bende konyalıyımmmmmmmmm başka kim konyalı ki :)
hehe evet ortağımKız ecrin demek sen de konyalısın zaten kanım sana bi ısınmıştı ortağım
ay yaa ne denir şimdi buna sölicek bişe bulamıom kınamayalım bizimde velatlarımız varşimdiii kaynım evlendiiii.. hiç tasnif etmedimiz bi kızla.kız için kötü şeyler söylüyor herkez eltimin kocası ve benim kocam resti cekti konuşmuyoruz .zaten gitmedik nikahlarına da.. kananamlarda hiççç istemioduda mecbur kaldılarr. bide kaynım küçük calısmıyo bile tembeell...aynı eve aldılar evlerinede gitmiyoruz. kızzzzzzz 3aylık hamileyken evlendi düşününnnnnn ne reziillik demi :))) evlenmeden önce yapmışlar :)))))) kızın ne ayak oldugu buradan belli neysee diyeceğim şuuu kızı olacakmış buna ne demeli.. :))) şimdi o kızdan iyisi olmaz cunku kız doğurcak :)) bize işittiriyo kızmış diye bizeneysee..
şimdiii kaynım evlendiiii.. hiç tasnif etmedimiz bi kızla.kız için kötü şeyler söylüyor herkez eltimin kocası ve benim kocam resti cekti konuşmuyoruz .zaten gitmedik nikahlarına da.. kananamlarda hiççç istemioduda mecbur kaldılarr. bide kaynım küçük calısmıyo bile tembeell...aynı eve aldılar evlerinede gitmiyoruz. kızzzzzzz 3aylık hamileyken evlendi düşününnnnnn ne reziillik demi :))) evlenmeden önce yapmışlar :)))))) kızın ne ayak oldugu buradan belli neysee diyeceğim şuuu kızı olacakmış buna ne demeli.. :))) şimdi o kızdan iyisi olmaz cunku kız doğurcak :)) bize işittiriyo kızmış diye bizeneysee..
kimler konyalı şimdi
dar ben siir başka kim var![]()
Ilayda canım yalnız olmadığını düşün boşveeerrr onlar bizim canllarımız eşşek herifler yüzünden geceni zehir etme git sarıl yat kocişine nasılsa değişmeyecek sonra konuşursun bi güzel kızdığını anlatırsın hem onlar olmasa biz kime kızardık dimiii :)
hehe evet ortağımsendemi yer gök aşkı izlion
ay yaa ne denir şimdi buna sölicek bişe bulamıom kınamayalım bizimde velatlarımız var![]()
gidip yatıcamda kocama değil kızlarıma...evin güneye bakan odaları daha sıcak diye beşiği diğer yatak odasına koyduk başta,sonra kızın ağlamalarıdır,zaten geceyi gündüzü ters yaşıyodu,onuda düzelttik,bir kaç gün içinde yatak odasına geçicez...beyzade durumdan memnun tabi...ama bitti lale devri gece anasını uyandıran bebek artık babasınıda uyandırsın...
şimdi gördüm düzelttimbeeeeeeeeeeenbeni yazmışın zati görmediim:))
gidip yatıcamda kocama değil kızlarıma...evin güneye bakan odaları daha sıcak diye beşiği diğer yatak odasına koyduk başta,sonra kızın ağlamalarıdır,zaten geceyi gündüzü ters yaşıyodu,onuda düzelttik,bir kaç gün içinde yatak odasına geçicez...beyzade durumdan memnun tabi...ama bitti lale devri gece anasını uyandıran bebek artık babasınıda uyandırsın...
ben yattım kızlar,kızımı okula göndermem lazım,erken kalkıcam yani...allah rahatlık versin hepinize...