hadı ınsallahhhben fatıhdekınden alısverıs yapıyorummm
ben ıkıtellıdekınden yaparım dıyorum k.çekmece ye yakın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadı ınsallahhhben fatıhdekınden alısverıs yapıyorummm
ben oğlumu yıkayım kızlar görüşürüz
canım her anne iste tabii ki ama kısmet, bu konuda kendini üzme çok fazla. ama yeteri kadar denediğinden emin ol istedim, elinden geleni yapmış olman için. süt gelmezse gelmesin napalım, emzik niyetine emer mi peki? uyku arasında versen? denemişsindir elbet canım da merak ettiğim için tekrar soruyorum.
kızlaar dün dr gittik kusmasını idraryolu enfeksiyonundan olabilir dedi tahlil verdi kilomuz 6300 boyumuz 60 ama benim kızım doğduğunda kilosu 2450 boyuda 45 di nasıl gelişimi güzel mi
evet canımmmm![]()
aynen bende katılıyorum.benim kızda maşallah iyi uyuyor .işe başlayınca da bozulmaz umarım.dapse canım ben dün zatüre ileilgili yaşadıklarımı yazmıştım.okuyabilmişsindir umarım.
pike dr outkerin çikoloto şelalesini ye bence hiç bişe yeme başka bide susamlı pastane çubuğu :)))
badem kefir hikaye bol bol tatlı ye
1hafta öncesine kadar emiyodu ama artık onu da yapmıyo..bende anlamıyorum. emziğini nasıl çekiyo ama benim göğsüme gelince diliyle itiyo((
evet teşekkürler seninki daha kötü geçirmiş canım çok geçmişler olsun allah birdaha yaşatmasın biz daha basit atlattık çok başında idi ama zatüre buşakası yokmuş bir yazıda okudum ölen ölür kalan kurtulur diye ölüm agır vakada8 ila 10 günde gerçekleşiyo diye![]()
tatlı da hiç sevmem hee, zaten süt yapar dedikleri şeylerin hiçbirini sevmiyorum :) sağol canım
anladım canım, hayırlısı olsun madem bıraktı tamamen artık kendini üzmenin anlamı yok, canını sıkma artık. sağlıklı olması herşeyden önemli aslında, boşver.
canım milupanın gece çayı var... Onu deneseniz...ben gazı için rezene çayını kullanmıştım.onu kullandıktan sonra uykusu düzene girdi...gece kendini kasa kasa uyanıyodu onu vermeden önce. Gece çayının da rahatlattığını söylüyolar. Ben kullanmadım ama kuzenim kullanmış..
balum canım benim humananın iyi geceler çayını dene ben kullanıyorum acaip işe yariyo gece onikide yatıyo bida öğlen e kedar uyuyo gece uyanıp emiyo tabi
kızlar moralim çok bozuk. oğlum sadece uykuda emiyor artık(( diğer zamanlar başını ağlayarak geriye itiyor
((( böyle giderse bırakacak galiba memeyi. bende vicdan yapıp kaşıkla yada biberonla veriyorum iyi mi ediyorum kötü mü anlamış dğilim. göğüslerim doluyor ağrıyor ama emmiyor varmı başına böyle birşey gelen. düzelir mi sizce:26:
valla benim oğlum maşşallah diyeyim aman nazar değmesin, gece 10 gibi mamasını yiyiyo sonra 4 e kadar bi uyuyo. 4 te uyanınca tekrar yiyiyo mamasını sabah 7 ye kadar uyuyo...gerçi siz emzirdiğiniz için daha sık acıkıyo olabilir. Ben maalesef mamayla beslediğim için daha uzun süre tok duruyo...ama rezene çayından önce saat başı uyanıyodu...
rezene verıyorum ben oda etkı etmıo uyumasına gaz sancımız yok bızım.birde gece cayını deneyeyım bakalım saol canım
kızlar moralim çok bozuk. oğlum sadece uykuda emiyor artık(( diğer zamanlar başını ağlayarak geriye itiyor
((( böyle giderse bırakacak galiba memeyi. bende vicdan yapıp kaşıkla yada biberonla veriyorum iyi mi ediyorum kötü mü anlamış dğilim. göğüslerim doluyor ağrıyor ama emmiyor varmı başına böyle birşey gelen. düzelir mi sizce:26:
gece kaç defa kalkıo