benimkide gün boyu uyumadı bugün,gecede 12 den önce uyumuyor,anca girebildim,şimdide kimsecikler kalmamış ya...![]()
ben varım cnm :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimkide gün boyu uyumadı bugün,gecede 12 den önce uyumuyor,anca girebildim,şimdide kimsecikler kalmamış ya...![]()
ben varım cnm :)
merhaba canım,galiba en çok seninle ben bu saatlerde girebiliyoruz siteye,benim ki yatırıyorum kalkıyor,tekrar tekrar derken 5 . 6.denemede ancak uyuyor...![]()
selam kızlar
diken olayını yazdım ama okumadınız sanırım, diken dedikleri şey bizim kuzuların kendi tüyleri, içerden çıkmıyor onlar, sırtındaki tüyleri ovalayınca büzüşüp sertleşiyor tüyler.
öyle içerden bişey çıkması mümkün mü zaten kızlar, canları acırdı. tütsülenmiş gibi büzüşüyor ovalanınca o tüyleri. ben de şok olmuştum okuyunca ama ne olduğunu anlayınca rahatladım :)
ecrinece ve bat canlarım, ben hep okuyorum ama sizin yazdıklarınızı görmüyom mu acaba ya
bi kere ecrinece sen bugün hiç yazmadın ki, bi ara beni görmüyonuz yazmışın canım o sırada da ben yoktum, sonradan okudum. batcım sanırım sen de topicin boş olduğu zamana denk geliyon.
bazen burası coşuyo, bazen de bomboş kalıyo
ben cevap beklemiyom kızlar ya, vala yazıyom habire :) kimsenin kötü niyeti yok onu biliyom ya, ondan yazıpduru beya.
üzülme ece tek değilsin benimde yazdığıma cevap veren olmuyo çok girmediğim için takan olmuyo herhalde..![]()
çıkıcam canım...kız uyumuşken sızayım bende,yoksa elime geçmiycek,hazır yufkadan bende bol bol stok yapıp deepfreeze atıyorum,çok rahat oluyor...
iyi geceler...
canım bebeğine ne giydiriyorsun da 230 gr geliyor kıyafetleri? Yazabilir misin?johnny ben de aldım bebek terazisi
bu akşam 5870 çıktı doktorla arasında fark var mı acaba merak ediyorum.
kıyafetler ve bez 230 gr fark koydu bizde.
obsesyon haline getirdim bu olayı![]()
bende de cd'si var, onu yapıyorum ama heryerim ağrıyo
çok hamlamışım çoook
günaydınnnnnn![]()
bu sabah burası çok sakin. bebişler durmuyo galiba:)))
galibaa.bende baktım bi geçmişe evi toparlıyacağım biraz.kız şimdilik duruyor ya bakalım :))
benım de asırı yogun oldu en son kı.
yarın kontrole gidecez sorayım istersen durumunu.bence önemli bişi deil amaa
evet cnm bizim de aynı eskiden agubugu yapardı şimdi o kadar konusuyorum onla ama yok dediğin gibi cıglık atıyo sadece arada...
aman allah korusun ya zaten bu süt derdi öldürüyo yine aynı sıkıntılar yetiyomu yetmiyomu
benim oğlum memei hiç istemiyo kızlar iyice biberona alıştı göğsümü verince katılıyor
bende çok ağlatmamak için inatlaşmıyorum ama göğüs ucuma biberonun silikonu koyup emziriyorum![]()
![]()
![]()
zafer benim ama o beni emdiğini bilmiyor
canım bence sana tepki olsun diye böyle davranıyo bizimkide emmedi bir hafta
Selam kızlar. balıklama atlıyorum konuya.
Bu sıralar benim kız da emmek istemiyor.
Allah aşkına bir bebek 5 dk emmeyle 4 saat dururmu hiç. Benimki duruyor işte.
dün gece deli etti beni. uykusu var ama aç olduğu için uyumuyor. zorla emzirmeye çalışıyorum. dediğiniz gibi sanki sancısı varmış gibi yapıyor reddediyor. valla ağlayarak 10 dk emzirebildim.
inşaallah geçicidir. o inatsa ben ondan da inadım![]()
niye kimse benim yazdıma cvp vermio ya girmicem walla bidaha
günaydın kızlar
ben daha hiç olmadım ama sen olmuşsun bu demektir ki süt koruması değil senin ki dikkatli ol derim bende çok korkuyordum test aldım yaptım çok şükür bende süt koruması var dedi doktor ama güvenmiyorum tabikiiiiii
günaydın kızlar
ben daha hiç olmadım ama sen olmuşsun bu demektir ki süt koruması değil senin ki dikkatli ol derim bende çok korkuyordum test aldım yaptım çok şükür bende süt koruması var dedi doktor ama güvenmiyorum tabikiiiiii
benimkide erken uyanmıştı. uyudu şimdi bakalım kaç dakika uyucak. gündüzleri hiç uzun uyumuyo
selam arkadaşlar,
benim oğlum 3ay 10 günlük..üstündeki kıyafetlerle 6,600 geldi..3,900 doğmuştu..cocuk doktoru değil ama uzman doktora gösterdik gayet iyi dedi ama bana az geldi..sizin bebişlerin kilosunu öğrenebilir miyim..
sevgiler..
selam arkadaşlar,
benim oğlum 3ay 10 günlük..üstündeki kıyafetlerle 6,600 geldi..3,900 doğmuştu..cocuk doktoru değil ama uzman doktora gösterdik gayet iyi dedi ama bana az geldi..sizin bebişlerin kilosunu öğrenebilir miyim..
sevgiler..
selam arkadaşlar,
sevgiler..