sağol canımmm benimmm :80: Inşallah çıkar avuç avuç dökülüyor yaa![]()
aynen benımkıler de. her gun evı supuruyorum. her taraf sac ıcınde. saclarımı kestıreyım bıraz dıyorum ama kuafore gıtmeye de vakıt yok. gıttı caaaanım saclar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canımmm benimmm :80: Inşallah çıkar avuç avuç dökülüyor yaa![]()
merhaba ekim anneleri..ben kasım annesiyim..
burayı çok kalabalık gördüm..sizlere danışmak istiyorum..bana yardım eder misiniz???
haftaya kayıvalideme gidicem ve bir kaç ay orda kalıcam..bu süre zarfında orda 2 aylık bi kursa gitmek istiyorum.haftanın 5 yada 7 günü olacak..ama kesin 2 ay....mesleğim için çok çok önemli...ama oğlum daha çok küçük..4 şubatta 3 aylık olcak..kayınavlidem ben bakarım diyo ama nasıl olur nasıl bakar hiç içime sinmiyo..korkuyorum..oğlumun uykusu gelince çook ağlıyo..ben bile zor susturuyorum...emziriyorum bir de..hadi sabah bi öğün sağıp bırakırım ama akşama kadar mecbur bir kaç öğün mama yemesi lazım.....eve gelip gitmem imkansız..akşama kadar göğüslerim iyice dolar akar off...
kayınvalideme bir de bakıcı tutalım diyoruz kabul etmiyo, ben bakarım diyo...oğluma hep ben yalnız baktım..alışır mı babaanneye bilmiyorum..onun da ilk torunu..çok hevesli..ben sustururum bakarım, kayınbabam da emekli..o da yardım eder bana diyo...
ne olur fikrinizi söyleyin nasıl yaparız olur mu? çok korkuyorum:26:![]()
bana sorarsan bakıcıdan daha guvenılır babanne. babanneler ve anneanneler en guvenılırler bence. emın ol ıyı bakacaktır. madem cok onemlı senın ıcın bence bıraz boyle ıdare edılebılır. babanneye alısma konusuna gelınce alısır tabı ama emın ol senın kadar kımseye alısamaz.![]()
goncak bnde 2 hafta sonra başlıcam işe. nasıl gitcem bilmiom. eşimle birazdan dolaşmaya çıkcaz. bebeğimi kayınvalideye bırakcaz. eşim hem sen alış hem annem dedi. eğer oğlumda aynı şeyi yaparsa kahrımdan ölürüm. allahım inş. bebeişin tez zamanda normale döner. çok zor bi durum...
evet mutlaka güvenilir ama ben tek başına oğlumla başedememesinden korkuyorum:2:
mama meme konusu nasıl olur çok endişeliyim..biberon alır mı almaz mı...![]()
goncak bnde 2 hafta sonra başlıcam işe. nasıl gitcem bilmiom. eşimle birazdan dolaşmaya çıkcaz. bebeğimi kayınvalideye bırakcaz. eşim hem sen alış hem annem dedi. eğer oğlumda aynı şeyi yaparsa kahrımdan ölürüm. allahım inş. bebeişin tez zamanda normale döner. çok zor bi durum...
evet mutlaka güvenilir ama ben tek başına oğlumla başedememesinden korkuyorum:2:
mecidefendi sarımsak şampuanıymış
spreyide var önce onu sıkıp bekletiyon sora şampuanıyla yıkıyon şampuan sarımsak falan kokmuyo ama rahat olun
canım bebeğine ne giydiriyorsun da 230 gr geliyor kıyafetleri? Yazabilir misin?
Ben de aldım ebru şallının piletes dvdsini. Plates malzemeleri de aldım ama birkaç kilom var vermek istediğim. Onları vermeden başlamayacağım. Yoksa o kilolar üzerimdeyken sıkılaşırsam kalırlar. Pilates kilo verdirmiyormuş çünkü,sıkılaştırıyormuş, verdiriyorsa bile çok az, diyetle birlikte anca. emziren anneler olarak diyet yapamayacağımıza göre. Tek çare ertelemek.
canım üstündekileri yazayım, bebek bezi (dry max, en hafif sanırım bu), kolsuz çıtçıtlı body, ince kısa çorap ve üzerine de penye tulum. bunlar 230 gr fark çıkardı.
canım üstündekileri yazayım, bebek bezi (dry max, en hafif sanırım bu), kolsuz çıtçıtlı body, ince kısa çorap ve üzerine de penye tulum. bunlar 230 gr fark çıkardı.
Ben hastanede badisi ve beziyle tarttırıyorum doktorlar çıkan kiloyu söylüyor ama sanırım 100-150 gr oynar onlardan normal zaten kendimiz çıplakmı tartılıyoruzki :)) çıkan kiloyu baz alıyoruz.