Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyy yaşadıklarım film şeridi gibi geçti sanki beni anlatmışsın.cnm bana da hamileleğimde yaptılar aynısını gece uykudan ağlayarak uyanıyodum ki bi de hamileyim vicdana bak:)eşim de özür diledi kaç defa babam ben sildim mi tam silerim dedi.annem biz görüşmeyelim onla sen kızımızsın seni görürüz dedi.evime adım atmadılar.oğlum doğdu evden çıkmaz oldular.şimdi anne sen rahatsız oluyosun eşimden akşam o gelince git hemen diyorum yok ya ben rahatsız değilim diyodemekkiiii neymiş büyük konuşmamak lazımmış babam desen gayet iyiler şuan.dediğim gibi dua ediyoruz gitsinler de başbaşa kalalım diye.sana tavsiyem hiç arada kalma eşini kollama.ne diyolarsa desinler yorum yapma.eşim getirdi götürdü deme.eşin getirsin onlara hiç söleme bi süre böyle idare et eşini kabullensinler diye kıçını yıtrma ben öyle yapmıştım boşuna yıprandım.çünkü onlar eninde sonunda elleri mahkum torun var affediyolar.emin ol.içini ferah tut
![]()
en son beni silin o zaman dedim resti çektim.3aylıktım o zaman.9 aylık olduğumda doğumda görüştük![]()
kızlar sızın durum cok zor. esıyle aıle arasında kalmak emınım cok zordur. Allah yardımcınız olsun.
aminnnnnnn...nolur dua edin benim için kızlar...
aslında hayat cok kısa. ne var sankı ınsanı kırıyolar. ıyı gecınmek varken.
slm kızlar
escegizim bugun geliyor oğlunu ve arabasını cok özlemiştir eminim hahahaha
hehhehegözün aydın cnm.eminim seni de özlemiştir.
slm kızlar
escegizim bugun geliyor oğlunu ve arabasını cok özlemiştir eminim hahahaha
dimi...benim en özel anlarım içimde uhde şimdi...ki eşim de etraf da hep takdir gören bi tip,bana düşkün,yardımcı maşşallahzaten tartışma da bu yüzden çıktı.hamileyken annem bana ters bi davranışta bulundu eşim de buna tepki gösterdi.halbuki kızımızı ne güzel koruyo diye sevinmeleri lazımdı...
özlemiştir canım işin şakasındayız insan alışınca yalnız uyumak bile cok zor iyi oldu bana biraz yalnız kalmak
ankarada yine kar var bu defa tuttu sabah heryer bembeyazdı oğlumla pencereden seyrettik ilkin gözünü aldı sonra bakındı uyuyor simdide öksürüğü azaldı maşallahhhhh
bizdede yok cnm herpsi aynı degil benimki agır birazda heralde ondan gec döner gibi geliyor
selam arkadaşlar
bebeğinizde dönme refleksleri varmı?nette yüzükoyundan sırtüstüne döner falan diyor
ama bebeğimde hiç öyle bir çaba yok diğerlerini yapıyor
özlemiştir canım işin şakasındayız insan alışınca yalnız uyumak bile cok zor iyi oldu bana biraz yalnız kalmak
ankarada yine kar var bu defa tuttu sabah heryer bembeyazdı oğlumla pencereden seyrettik ilkin gözünü aldı sonra bakındı uyuyor simdide öksürüğü azaldı maşallahhhhh
bizdede yok cnm herpsi aynı degil benimki agır birazda heralde ondan gec döner gibi geliyor
heryerde indirim var ya mesaj gelip duruyor gelde evde dur simdi :)
mothercarede tek oran %50 indirim vrmıs tekstilde ve yakkabıda uyuzlar dun gittim bugun yaptılar indirimi iice kıl olmaya basladım bunalra