• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

duphalac cnm. pek etkii eğil galiba bir haftadır 1 çay laşığı veriodum. hiç etkilemediydi. sabah akşam 2 çay kaşığı vercem bkm.

biizm dr günde 3 kere 1 tatlı kaşığı dedi anne sütüne karıştırabilirsin dedi

bızımkıde ya emerken yada kucakta cıkarıyor bıde bı pıs kokuyorku heheh

aynen ya:52:

benim kızımda öyle uzun uzun emmez 5 dakika anca emer doğduğundan beri böyle

evet ya benimkide genelde kısa emiyor ondan hemen istiyor zaten

melisciğim ismin görünüyor ama yazmıyorsun tatlım özledim nasılsın oğluşum nasıl iyidir inş..

ececiiğim sizde de mi kaka sorunu var tatlım bu şurup iyi geliyor mu almadım daha. özledim kızımın günde 5-6 kez yaptığı günleri:52: sadece 1. ay yapmıştı:)))

ya şu külotlu çorap meselesine bayıldım yahu:52: karizma çiziliyormuş sadece o kadarcık:52: daha ne olsun:27: eltimin oğluna da giydiriyorlar bende ona diyordum karizma yerlerde be oğlum kızım beğenmiyecek seni diyordum:52:

evet ya sorma beklesemiydim diom fitili atmak için belki bugun yapardı :D haftada bir kaka yapıoz :D oda zorla

bizim hiç kabızlık sorunumuz olmadı maşallah benim kuzuma günde 1 yada 2 kere yapıyor

maşallah cnm. benim kıza sıkıntı yapmıo gayet mutluda ne bilim emip emip kaka yapmayınca :D

yemek yap,temizlik yap ,bebeğe bak ,koca bebeğe bak ,büyük kızıma bak aaaaaaaaaaaaa yiterrrrr yiterrrrrrrrrrrrrrr.amma pasif olduk he çalışınca negüzel aktifdim

ben evlendıgımden berı calısmıyorum ama gezerdım. sımdı hep evde hakkaten yıterrrrr:9:

benımkıde en cok 5 dk. gorumcem hep az emzırıyon dıyo. napım o kadar emıyo aradan 1 saat gecmıyo yıne ıstıyo.

ben bu olayı dr sordum çok kısa süre emiyor diye oda bana dediki kaç saatte bir emiyo bende 1,5 saatte bir dedim emme arası kısa oldugu için kısa süreli emiyor olabilir dedi canım doymazsa kilo almazlar dimi 5 dk emiyor ama göğsüm boşalıyor hızlı emiyor

benım de pazar kahvem gume gıttı. pazar gunlerı esımle ıcıyorduk. bu hafta calıyor malesef. toplantı yapacaklarmıs. cok lazımdı pazar pazar:84:

benim kayınvalide evde oda horul horul uyuyo zaten kayınvalideylede pek hoş olmaz çok kötüyüm yaaaaaaaaa

:60::60::60: bız hep evde. biz garıp..biz yetım.. vayyy:60:

bende hep evdeyim üzülme yaz gelsin bizim devrimiz başlayacak bak o zaman bir gün evde durursam daaa eşime diyorum bügünlerin açısını çıkaracam ama yayrular iyi olsunda ben bu konuda çook şeyler yaşadım o yüzden iyi böyle sıcak soba yanıda bebegimde ne hırıltı kaldı ne burun tıkanıklıgı :nazar:

yemek yap,temizlik yap ,bebeğe bak ,koca bebeğe bak ,büyük kızıma bak aaaaaaaaaaaaa yiterrrrr yiterrrrrrrrrrrrrrr.amma pasif olduk he çalışınca negüzel aktifdim

ben çalışıom cok aktıfım yaa yerımde oturamam
buna yeni bişi daha eklendi ev taşıyacağım birde

ben evlendıgımden berı calısmıyorum ama gezerdım. sımdı hep evde hakkaten yıterrrrr:9:

ay yok bacım bunaldım ben evlenmeden önce çalışıyordum zaten 10 yıldır çalışıyom yani 1 yıl ücretsiz izin aldım ama belki yaza başlarım işe tayin isteyeceğiz zaten bu sene gittiğim yerde işe başlamak istiyorum e kızımda 9 aylık falan olur.

ben bu olayı dr sordum çok kısa süre emiyor diye oda bana dediki kaç saatte bir emiyo bende 1,5 saatte bir dedim emme arası kısa oldugu için kısa süreli emiyor olabilir dedi canım doymazsa kilo almazlar dimi 5 dk emiyor ama göğsüm boşalıyor hızlı emiyor

evet hızlı emıyor. bazen 2 dk tamam:) erkek bebekler daha hızlı emıyo dıyolar ama bılmıyoım ondan mı:)

benim kayınvalide evde oda horul horul uyuyo zaten kayınvalideylede pek hoş olmaz çok kötüyüm yaaaaaaaaa

ayyyy ben bekarken annemle ıcerdık karsılıklı ah ah:14:

bende hep evdeyim üzülme yaz gelsin bizim devrimiz başlayacak bak o zaman bir gün evde durursam daaa eşime diyorum bügünlerin açısını çıkaracam ama yayrular iyi olsunda ben bu konuda çook şeyler yaşadım o yüzden iyi böyle sıcak soba yanıda bebegimde ne hırıltı kaldı ne burun tıkanıklıgı :nazar:

haha yazında akşam oluo yemek yencek ben daha sokaklarda oluodum :D dışarda yiyip eve öyle girioduk ohh ne güzeldi inşllh kızım uslu olur gezmeyi severde gene böyle devam ederiz :D

zaten ondan ya hasta olmasın dıye yoksa cıkarım kısı kım takar:)

ben çalışıom cok aktıfım yaa yerımde oturamam
buna yeni bişi daha eklendi ev taşıyacağım birde

nıye kı evı tasıyon?

ay yok bacım bunaldım ben evlenmeden önce çalışıyordum zaten 10 yıldır çalışıyom yani 1 yıl ücretsiz izin aldım ama belki yaza başlarım işe tayin isteyeceğiz zaten bu sene gittiğim yerde işe başlamak istiyorum e kızımda 9 aylık falan olur.

evlenmeden once bende hep calıstım ama sımdı nerdeeee:)

evet ya sorma beklesemiydim diom fitili atmak için belki bugun yapardı :D haftada bir kaka yapıoz :D oda zorla

maşallah cnm. benim kıza sıkıntı yapmıo gayet mutluda ne bilim emip emip kaka yapmayınca :D

bizimki de öyle ya.
evet sıkıntısı olmuyor ama dün dr a götüreyim dedim artık dr ummuz eğer sıkıntı yoksa ve katı değilse 7 güne kadar bekleyeblirsin fitil yada uyarmaya gerek yok dedi. sık beslemeden de kaynaklanabilir dedi.sütün yağ oranından dolayı olabilirmiş.
bizim tanudıklar da sütün yarıyordur ondan yapmıyordur yada sütün yağlıdır diyoırlar

Back
X