2010 Ekim Bebekleri geliyor

hayırlı olsun bebişleriniz,Allah analı babalı büyütsün ekim anneleri,artık darısı bizeopuyorumnanaktan

Ekim anneleri hayırlı olsun bebişleriniz. Sağlıkla mutlulukla büyürler inşallaah

darısı biz aralık annelerinin başına :)

Allahım... boshayallersmile kuzuların hepsine kocaman maşallah.. kızlar gözünüz aydın olsun.. darısı başımıza artık...

evet canım çatı muayenesini de oldum.. doktorumda normal olabilir dedi.. acayip rahatım ama olur ya bi nişan ya da sancı gelirse aynı rahatlıkta olacam mı merak ediyorum..

sen ne alemdesin..

bu arada liste çok güzel olmuş ellerine sağlık..

Beni de ekler misiniz listeye

11 ekim 38+1 erkek Erdem Derin Epidural Sezaryan

İki Derin alt alta gelecek şansa bak

bende buugn kontrolden geldim. iimiş kuzum c.tesi tekrar gitçem o zamana kdr odğmamış olursa

Beni de ekler misiniz listeye

11 ekim 38+1 erkek Erdem Derin Epidural Sezaryan

İki Derin alt alta gelecek şansa bak

cnm haber uçurabilcenmi listeye eklenip unutma sona bizi. doğurdu doğurmadı merak ederiz

slm kızlar bende oğlumu aldım kucağıma....37+5 günlük epidural normal doğum yaptım

Bebeğim 3.200 gr 52 cm adı yağız....

merhaba kızlar; Doğum şeklime en sonunda karar verebildim. Beni de listeye ekler misiniz?

07.10.2010 da sezeryan ile 38+4 günlük olarak kız bebeğim olacak allahın izniyle.İsmi de MASAL.....

bende buugn kontrolden geldim. iimiş kuzum c.tesi tekrar gitçem o zamana kdr odğmamış olursa

cnm haber uçurabilcenmi listeye eklenip unutma sona bizi. doğurdu doğurmadı merak ederiz

Canım, tahminimce en geç 1 hafta 10 gün içinde doğum hikayemle burada olurum ondan önce de eşime tembihlerim 2 satır yazar size :)

bende hayırlısıyla pazar gunu dogumdayımm bende yazcamm sızeee dogum hıkayemıı:)

slm kızlar bende oğlumu aldım kucağıma....37+5 günlük epidural normal doğum yaptım

Bebeğim 3.200 gr 52 cm adı yağız....

merhaba kızlar; Doğum şeklime en sonunda karar verebildim. Beni de listeye ekler misiniz?

07.10.2010 da sezeryan ile 38+4 günlük olarak kız bebeğim olacak allahın izniyle.İsmi de MASAL.....

tmm kızlar ekliycim sizide

Canım, tahminimce en geç 1 hafta 10 gün içinde doğum hikayemle burada olurum ondan önce de eşime tembihlerim 2 satır yazar size :)

tmm cnm kilosunu boyunu adını yazsın yeter

ecrincim benim bu hafta içi normal dogum olmazsa perşembeye kadar cuma sezeryan olucak canım ekle listeye beni :)

canım benıde eklermısın lısteye 14 ekım de sezeryana gırıcem ama kesın p.tesı bellı olucak

dilserrrrrrrrrrrr yerim kızınııııııııııııııııı
uyyyyyyyyyyyyy bal lokmasııııııııııııııı Maşallahhhhhhhh

ecrinece benim dogum günü degişti canım 21 degilde 14 ekimde olacak sezaryenle olacak 38 haftalıkken yani düzeltirsen sevinirim iyi geceler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…