2010 Ekim Bebekleri geliyor

ecrın bende 4.10.2010 tarıhınde spinal oldum 3600 gr.50 cm göktuğ ege dünyaya geldi eklersen canım

kızlar ben de dogum yaptım bebegım 37+4 dogdu
cumartesı gecesı nısanım gelmıstı saat 21.30 gıbı sancılarım basladı ertesı gun oglen 12ye kadar evde cektım pazar gunune denk geldı acıldekı doktor 4 cm acılma var dedı dogum baslamıs hemen yatısım yapıldı carsamba gunu spınal sezeryan olucaktım ama bebegım ben normal dogucam dedıaklinialirimsmile
neyse 10.10.2010 gunu normal dogumla kızıma kavustum.Boy:52cm Kılo:3.250gram ısmı eylül balım :) dogum hıkayemı musaıt bı zamanda uzunca yazıcam bu arada alttan 3 dıkısım var bıraz da gaz sancılarım o kdr cok sukur ıyıyım :kedi:

ecrın bende 4.10.2010 tarıhınde spinal oldum 3600 gr.50 cm göktuğ ege dünyaya geldi eklersen canım

ecrincim bende 06.10.2010 da sezeryanla emir imi doğurdum.ağırlığı 3300gr.(38.hafta)ekleyebilirsen sewinirim:) darısı doğumu bekleyen tüm hamilelerin başına..

allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.. sağlıklı ve hayırlı evlat olurlar inşlh..
pingum negüzel 10.10.2010da bebişin gelmiş.. millet özellikle o günde doğum ve nikah yapmak isterken senin bebişin negüzel kendisi o tarihte galmak istemiş.. tekrar ömürlü olsun canım..

ecrincim bende 06.10.2010 da sezeryanla emir imi doğurdum.ağırlığı 3300gr.(38.hafta)ekleyebilirsen sewinirim:) darısı doğumu bekleyen tüm hamilelerin başına..

kızlar gözünüz aydın, bebişleriniz sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah, alllah analı babalı büyütsün, aranıza katılmama az kaldı :))) 2 gün kadar, inşallah opuyorumnanaktan

sana da maşallah loveli..Allah analı babalı büyütsün inşallah...nasılsın tatlım??bebiş nasıl?

kızlar tum dogum yapanlar hayırlı olsun e artık baya kalabalık olduk dimi burdan mı devam yoksa buyurken mi topiğindeyiz?

ağrım var ritacım sezeryan oldum toparlayamadım
sütüm az geliyor meme ucum küçük tutmuyor inatla mama verdirdiler pomoa ie sağıyorum gün boyu ancak 30cc çıkıyor bebek kilo aldı ama anne sütü sayesinde değil şimdi habire bişeyler yiyip içiyorummm senin oğlan nasıl

evet ya herkes doğursun da artık burdan devam ederiz...aperpil bu arada dudu hastanede...doğuruyor:))

sen sağmaya devam et tatlım...benm oğlanla emme süt sorunumuz yok ta acaip gazımız var...artık nerdeyse ekmek bile yemicem gaz yapar diye.. o kadar dikkat ediyorum gene gazlı gene gazlı...2 günüdr hiç rahat vermedi...

evet ya herkes doğursun da artık burdan devam ederiz...aperpil bu arada dudu hastanede...doğuruyor:))

Ay Hadi inş. canım pek sıkılmıstı inş. bir nefeste kurtulur.

bebekle ilgileniom arada buraya bakıom

sezaryen olan arkadaslar bir hafta sonra kontrole gittiginizde ne yapılıyor?
yarın kontrolüm var merak ettim? ona göre temizlik yapıcam simdi bu ince sızı ile asagı ile ugrasamıcam

selam cnm,benim kontrolümde bandajım alındı,dikişim hiç yok zten..sonra rahme baktı usg ile,bi de ameliyat izi için merhem verdi ve 40 ımdan sonra tekrar kontrole cagırdı,bi de kanama durumumu sordu bu kadar yani...

canım benim bandajı hastaneden cıkmadan yani 3. gun cıkardılar e bu kadın napcakki ameliyat yerinemi bakacak? contratubex mi ne öle bi merhem mi verdi ? kızlar öle bişiden sözediyorlardı catlaklar içinde iyiymiş bende bundan isticem.

mezime cannset pingu maşallah kızlar..gözünüz aydın..aramıza hoşgeldniz:))

kızlar gözünüz aydın, bebişleriniz sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah, alllah analı babalı büyütsün, aranıza katılmama az kaldı :))) 2 gün kadar, inşallah opuyorumnanaktan

loveli mezime cannset pingu allah analı babalı buyus-tsunn kızlarr gozunuzz aydınnn

hepınıze cok tesekkur ederız teyzelerızemuszemus

kızlaaar, doğum yapanlaaarr, hepinizin gözü aydın olsun inş. bebişleriniz hayırlı, uğurlu, sağlıklı ve uzun ömürlü olsun.. darısı başımıza inş.. boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…