2010 Ekim Bebekleri geliyor

çokk güzellll olmuşşşşş lissteeeee ay çok tatlı bebişlerr.Rabbim nazarlardan korusun inşallahhhhhhh

ececım doktorum gunumu 13ekıme cektı çarşamba gunu sabah 8de yatısım var spınal sezeryan olucam bılgılerımı guncellermısın:kedi:

ecrinece benim dogum günü degişti canım 21 degilde 14 ekimde olacak sezaryenle olacak 38 haftalıkken yani düzeltirsen sevinirim iyi geceler canım

ececım doktorum gunumu 13ekıme cektı çarşamba gunu sabah 8de yatısım var spınal sezeryan olucam bılgılerımı guncellermısın:kedi:

tamam şekerler güncellendi liste

allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım..

bişiy sorcam.. spinalle epidural arasında ne fark var.. bilmiyorumda..
bende sezeryan olucam kısmetse.. ama genelmi yoksa epiduralmi çok kararsızım..

cnm epıdural etkısı 15-20 dk sonra baslıyor ve uzun suruyor spınalde hemen etkı edıyor ve cok uzun sure uyusukluk halın olmuyor

Selam Arkadaşlar,
bende ikinci kez anne oluyorum. İlki kızımdı şimdi de oğlumu bekliyoruz. 15.10 doğum tarihi olarak belirlendi. Hayırlısı olsun!

Benide ekleyin listeye

Beyza 15.10.10 Erkek ismi Said (inşallah)

ecrın bende yazmıstım görmedın sanırım
cnm görmedim. bakıcam sonra şimdi geldim. başım felaket ağrıyor eşim tv ye oturdu bende bi size bakayım dedim.
ecrınn kızz oglmm 3150grr
s.sezeryn
durumu iiii
tmm şeker.

bi arkadaşı eklemeye çalıştım kabul eklememişti tekrar deneyeyim.

merhaba arkadaşlar; doğumum sezeryan ile 07.10.2010 olması gerekirken kızım 1 gece önceden 06.10.2010 da sürpriz yapıp geldi.E. sezeryan ile 3570gr olarak doğdu .durumu çok şükür çok iyi... İsmi de belirttiğm gibi MASAL.....

canım spinalde belden iğne ile uyuşturuluyorsun sadece tek iğne, epiduralde ise dura bölgesine ince bir tüp yani katater yerleştiriliyor buradan anestezik madde veriliyor, ve daha sonra da bu tüp vasıtasıyla ağrı kesiciler verilmeye başlanıyor.... yani birisinde katater var diğerinde yok... bir de anestezi uygulanan bölgeler farklı, ama ikisi de belden aşağı uyuşma sağlıyor.

01.10.2010 cuma gunu saat 14:15 de dogum yaptım. 3000gr 50 cm dogdu. 39+2 haftalıkken dogdu. sımdı ıyıyız cok sukur.

Hepinizin bebişi hayırlı ugurlu bereketli olsun kızlar
Maşallah hepinize yeni hayatımızda Allah hepimizin yardımcısı olsun

dura bölgesi neresi..

masallah dogu myapan arkadaslara rabbim hepimizinkini hayirli evlat etsin insallah .darisi gün sayanlari nbasina

hepsi cok tatlilar masallah rabbim esirgesin yavrularinizi darisi bizlerin basina:Saruboceq:

ecrincim bende 06.10.2010 da sezeryanla emir imi doğurdum.ağırlığı 3300gr.(38.hafta)ekleyebilirsen sewinirim:) darısı doğumu bekleyen tüm hamilelerin başına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…