umarım iyi haberlerini alırız.dualarımız senin ve bebişinle...kızlar herkeslere merhaba... yaklaşık 10 gündür siteye uğramadım, 10 gün önce kontole gittiğimizde biz tabi o zaman 7 haftalık zannediyorduk, kalp atışını duyarız diye ümitle gittik..fakat ultrasonda sadece keseyi gördük ve doktor 5+2 olduğunu, kese çağının da haftasıyla uyumlu olduğunu söyledi. b hcg bakıldı düşüş var mı diye, dr boş gebelikten şüphelendi ancak kan tahlili sonucumda normAL çıktı.. yarın tekrar kontolüm var, geçen kontrolden bu yana yine 7 haftalık oluyor, sizden ricam lütfen bana dua edin, hamilelerin duları kabul olurmuş, miniğimin pıtpıtlarını duyalım...10 gün kendime yasak koydum burada çünkü hem iyi hem de kötü örnekler var durumumla ilgili..hasssaslığım nedeniyle de hep kötü olanları düşündüm..moralim çok bozuldu, ben de hiç bişi okumamaya karar verdim.. yarın inşallah iyi haberler alırız, noolur dualarınızı eksik etmeyin...
112 kilomusun canım?doktor sakıncalı demedimi yani zor olmucakmı?ışın guzel tarafı bende de kusma yok sadece mıdem aşşağı çekılıyo gıbı ağrıyo mıdem almıyo ama gelın gorun ıkı kg almışım ne yapcam bılmıyorum zaten 110 kg ıle hamıle kaldım oldum şımdı 112 ne yapcam kızlar ben daha bısmıllah yolun başındayım ne olcak benım halım
gunaydınnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım bu arada 2'li test için sen ne zamn gidiceksin?benm yarın randevum...
inşallah canım..yarını iple çekicem umarım herşey yolundadır..benimde çarşamba gunu randevum ozaman yaptırcam 2'li testi umarım güzel sonuçlar alırız
günaydın hanımlar, bugün ilk defa kustum ara sıra hafif bulantılarım oluyordu ama çıkartmıyordum bu sabah içim dışıma çıktı çok ötü oldum.... naneli şeker attım ağzıma iyi gibi bakalım nolcak... 9 hafta bittikten sonra başladı kusma tuhaf bişey anlayamadım ben... kötü bişey yoktor inşallah, önceden hep neden olmuyo yolunda gitmeyen bişeyler mi var derdim ama bu kadar zaman snra başlaması yine kafamı karıştırıyo((
valaa planlı hamıle kalmadım doktor bırşey dıcek olsa bır fayda etmezdı onemlı olan bundan sonrası ınanılmaz kotu geçıyor gunlerım akşamları kımıldayamıyorum sışıyorum adeta mıdemde reflu başladı yedıklerım hep ağzımda bılmıyorum bugun saatlı duzenlı ve sağlıklı yıcem dıye kendıme soz verdım bakalım ne olcak
kızlar sızın adınıza sevındım ıkılı test zamanını ve bebışınızı tam anlamı ıle gorme zamanınız gelmış ben ıple çekıyorum pufff daha çok var
1.58 (((((( durumum vahım dımı
:)) canım aslında genetık anne tarafım dan bana hedıye ama ben bebekkenden berı hep kıloluydum çok sevıyorum yemek yemeğı
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır gelemedim çünkü bebeğimi kaybettim 1 aralık'ta berbat bir durum vede gündü size tek tavsiyem doğum evlerinden uzak durun çünkü bana bebeğin öldü dediler kürtaj olmalısın dediler bende öldü diye hiç dikkat etmedim kürtaj olmak için gittiğim bir doktor bebeğin yaşadığını söyledi şok oldum ve 4 gün dayana bildi minik meleğim çünkü öldüğünü sanıyordum ve hiç dikkat etmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?