2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

umarım iyi haberlerini alırız.dualarımız senin ve bebişinle...

112 kilomusun canım?doktor sakıncalı demedimi yani zor olmucakmı?

günaydın hanımlar, bugün ilk defa kustum ara sıra hafif bulantılarım oluyordu ama çıkartmıyordum bu sabah içim dışıma çıktı çok ötü oldum.... naneli şeker attım ağzıma iyi gibi bakalım nolcak... 9 hafta bittikten sonra başladı kusma tuhaf bişey anlayamadım ben... kötü bişey yoktor inşallah, önceden hep neden olmuyo yolunda gitmeyen bişeyler mi var derdim ama bu kadar zaman snra başlaması yine kafamı karıştırıyo ((

yok canım bişeyin yoktur.bünye yapıordur..bi anımız bi anımızı tutmayabilir.annem son aylarında mide bulantısı çekmiş mesela..bende ondan korkuorum şimdi,ilk aylarda yoktu ama bakalım..

valaa planlı hamıle kalmadım doktor bırşey dıcek olsa bır fayda etmezdı onemlı olan bundan sonrası ınanılmaz kotu geçıyor gunlerım akşamları kımıldayamıyorum sışıyorum adeta mıdemde reflu başladı yedıklerım hep ağzımda bılmıyorum bugun saatlı duzenlı ve sağlıklı yıcem dıye kendıme soz verdım bakalım ne olcak

dikkat et canım,kendin ve bebeğin için.peki boyun kaç?

kızlar sızın adınıza sevındım ıkılı test zamanını ve bebışınızı tam anlamı ıle gorme zamanınız gelmış ben ıple çekıyorum pufff daha çok var

kızlar sızın adınıza sevındım ıkılı test zamanını ve bebışınızı tam anlamı ıle gorme zamanınız gelmış ben ıple çekıyorum pufff daha çok var

geçer canım,her ne kadar zor olsa da....valla ben de keşke diorum şöle 5 aylık filan olsa birden:)zaman geçmio....allahtan çalışıorum ailem de uzakda yoksa evde kafayı yerdim hiç geçmek bilmezdi zaman..

:)) canım aslında genetık anne tarafım dan bana hedıye ama ben bebekkenden berı hep kıloluydum çok sevıyorum yemek yemeğı

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır gelemedim çünkü bebeğimi kaybettim 1 aralık'ta berbat bir durum vede gündü size tek tavsiyem doğum evlerinden uzak durun çünkü bana bebeğin öldü dediler kürtaj olmalısın dediler bende öldü diye hiç dikkat etmedim kürtaj olmak için gittiğim bir doktor bebeğin yaşadığını söyledi şok oldum ve 4 gün dayana bildi minik meleğim çünkü öldüğünü sanıyordum ve hiç dikkat etmemiştim

bu arada kızlar ne oldu bızım buluşmamız tekrar tekrar gundeme getıreyım en ıyısı ben yoksa bır turlu kısmet olmayacak hatta ıstersenız bıraz daha abartalım eşlerle bırlıkte pazar sabah kahvaltıda buluşalım bız gıbı onlarda duygularını paylaşsın kendı aralarında ne dersınız benım eşım buna uyar ya sızınkıler ???

nasıl yanı yaaaaaaaaa ben hıç bırşey anlamadım çok uzuldummm allah sabırlar versın sana rabbım hemen peşıne ıkıncıyı nasıp etsın ama dıkkat etmedın derken ne yaptın neye dıkkat etmedın daha acık anlatırmısın bırde doğum evı kurtaj olucaksın dedığınde başka doktora gıttığınde o nasıl bır acıklama yaptı ayyyyyyyyy daha detaylı anlat lutfen

çok üzüldüm canım geçmiş olsun...üzme kendini hayırlısı..umarım en yakın zamanda olur yine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…