2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

geçmiş olsun ca nım cok üzüldüm

nasıl dikkat etmedin neler yaptınki

olabılır aslında canım benım esım bıraz bu konuda huysuzdur tanımadıgıklarınla bulusuyosun falan dıye ama kendısı gelırse nasıl olur bılmıyorum aksam sorarımm belkı gelır 26 sıydı dımı canım bıde bu ıkılı test ıcın ben yaptırmayı dusunmuyorum aslında o her halıyle benım bebegım sadece renklı ultrasona gırmeyı dusunuyorum ıkılı teste gırınce ne olcak onuda bımıyorum yanıı

günaydın hanımlar
bu sabah çok ilginç birşey oldu yatakta dönerken birden kalbimi kasıklarımda hissettim yani kasıklarımda, hızlı koştuğumuz zaman kalbimizin hızlı hızlı dışarı fırlayacakmış gibi attığını hissederizya onun gibi kalp atışı oldu 15-20 sn boyunca ilk çok korktum ama sonra bebişim bana kalp atışını hissettirdi diye sevindim umarım herşey yolundadır
ben en son kalp atışlarını dinlemek için doktora gitmiştim 22 kasımda gitmiştim bir sonraki randevuyu 25 aralık tarihine vermişti doktor ikili test yapılacakmış

bebeğin beğin geliminn nasıl olduğunu gösterir.yani dawn sendromu var mı yok mu diye.bence yaptırmalısın..tabi yine senn bileceğin bişi..

bana da oluyor o ama sanırım karının gerilmesinden oluyor.bi sorun yoktur.

banada gece yatarken karnım gerılıyo dıye hıssedıyorum hafıf bı agrı yapıyo sankı karnım buyudukce bıraz cıktı gıbı hıssedıyorum karnımı 9+5 oldum bugun allaha sukur

evet pekmez başladım yarın doktor kontrolüm var.10 haftayı doldurduk.ceviz yiyodum bu ara ara vereyimde az kuru üzüm yiyeyim.

canım çok geçmiş olsun.Allah en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah.sen hiç üzme kendini olacağı buymuş demekki

canım benim bir tane oğlum olduğu için bayan bayana buluşmak benim için daha uygun olur.oğlum rahat vermez yoksa peşinde koşturmaktan konuştuğumuzdan birşey anlamam.

selam bayanlar bende ekim annesiyim.. bebeğimiz 7hafta 5 gün çarşamba 2 ay oluyo.. yaa çok kaygılıyım.. inşaalllah sağlıkla doğum yapabiliriz..

selamm kıslar nerelerdesınız yaw özledım sizi nasıl gıdıyo bakım ben daha yuruyuse baslamadım bu ay sonu annem gelıyo samsundan cok mutluyum tek degılım artıkk

Hayırlı ugurlu olsun kızlar benim içinde dua edin 2 meleğim gelsin göbişime konsun
allahım saglıkla kucagınıza alamyı nasip etsin

ben ıyyım çok şukur sen nasılsın nasıl gıdıyor sevındım annenın gelmesıne ohhhh rahat edersın artık

ben ıyyım çok şukur sen nasılsın nasıl gıdıyor sevındım annenın gelmesıne ohhhh rahat edersın artık

bend eıı olmaya calısıyorum allaha sukur canım gun gectıkce daha ıı oluyorum bıde mıgde bulantısı olmasa rahat etcem ınsallah cok ıs yapınca cok yoruluyorumm karnım yavas yavas buyuyo sankı karnımı ovuyorumm artık kraker yemıyorumm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…