Merhaba arkadaşlar uzun zamandır gelemedim çünkü bebeğimi kaybettim 1 aralık'ta berbat bir durum vede gündü size tek tavsiyem doğum evlerinden uzak durun çünkü bana bebeğin öldü dediler kürtaj olmalısın dediler bende öldü diye hiç dikkat etmedim kürtaj olmak için gittiğim bir doktor bebeğin yaşadığını söyledi şok oldum ve 4 gün dayana bildi minik meleğim çünkü öldüğünü sanıyordum ve hiç dikkat etmemiştim
bu arada kızlar ne oldu bızım buluşmamız tekrar tekrar gundeme getıreyım en ıyısı ben yoksa bır turlu kısmet olmayacak hatta ıstersenız bıraz daha abartalım eşlerle bırlıkte pazar sabah kahvaltıda buluşalım bız gıbı onlarda duygularını paylaşsın kendı aralarında ne dersınız benım eşım buna uyar ya sızınkıler ???
olabılır aslında canım benım esım bıraz bu konuda huysuzdur tanımadıgıklarınla bulusuyosun falan dıye ama kendısı gelırse nasıl olur bılmıyorum aksam sorarımm belkı gelır 26 sıydı dımı canım bıde bu ıkılı test ıcın ben yaptırmayı dusunmuyorum aslında o her halıyle benım bebegım sadece renklı ultrasona gırmeyı dusunuyorum ıkılı teste gırınce ne olcak onuda bımıyorum yanıı
günaydın hanımlar
bu sabah çok ilginç birşey oldu yatakta dönerken birden kalbimi kasıklarımda hissettim yani kasıklarımda, hızlı koştuğumuz zaman kalbimizin hızlı hızlı dışarı fırlayacakmış gibi attığını hissederizya onun gibi kalp atışı oldu 15-20 sn boyunca ilk çok korktum ama sonra bebişim bana kalp atışını hissettirdi diye sevindim umarım herşey yolundadır
ben en son kalp atışlarını dinlemek için doktora gitmiştim 22 kasımda gitmiştim bir sonraki randevuyu 25 aralık tarihine vermişti doktor ikili test yapılacakmış
evet pekmez başladım yarın doktor kontrolüm var.10 haftayı doldurduk.ceviz yiyodum bu ara ara vereyimde az kuru üzüm yiyeyim.
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır gelemedim çünkü bebeğimi kaybettim 1 aralık'ta berbat bir durum vede gündü size tek tavsiyem doğum evlerinden uzak durun çünkü bana bebeğin öldü dediler kürtaj olmalısın dediler bende öldü diye hiç dikkat etmedim kürtaj olmak için gittiğim bir doktor bebeğin yaşadığını söyledi şok oldum ve 4 gün dayana bildi minik meleğim çünkü öldüğünü sanıyordum ve hiç dikkat etmemiştim
bu arada kızlar ne oldu bızım buluşmamız tekrar tekrar gundeme getıreyım en ıyısı ben yoksa bır turlu kısmet olmayacak hatta ıstersenız bıraz daha abartalım eşlerle bırlıkte pazar sabah kahvaltıda buluşalım bız gıbı onlarda duygularını paylaşsın kendı aralarında ne dersınız benım eşım buna uyar ya sızınkıler ???
selam kızlar bende eylül annesiyim. bebeğim şu an 3 ay 2 haftalık... haziranı iple çekiyorum :)
sızı gıdı eylul annelerııı bızde garıb garıb gun sayalım sız 4 hafta önceden gelın[/QUOTaslında çok az fark var.ben ilk anlamamıştım eylül mü ekim mi ama sat göre olduğunu öğrenince anladım.ama hala ilginç gelio..
ben ıyyım çok şukur sen nasılsın nasıl gıdıyor sevındım annenın gelmesıne ohhhh rahat edersın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?