kızlar günaydın, benmde çok midem bulanıyor.
eşimin nefesine teninin kokusuna bile tahammülüm yok
günaydın..alla alla ilginç eşinizden de mi mideniz bulanıyor.zor bi durum gerçekten ozaman.....
EVET HERŞEYDEN MİDEM BULANIYOR.
eşimin nefesi bile bana kokuyor.
öpemiyorum,sarılamıyorum.
umarım yakın zamnada geçer.
meraba arkadaşlar bende hamileyim 9+4 günlük.haftaya doktora gidecem ama fena başdönmelerim oluyo aile hekimliğindeki hemşire kanıma baktı 10,0 dedi düşük ama ilaçta vermedi bakalım haftaya kan ilacı verecekmi doktor.folic plus bide magnorm diye megnezyum ilacı kullanıyorum.aclığa dayanamaz oldum şmdiden.
arkadaşlar bende 6 haftalık hamıleyım cok bulantım varrrr bana bısey deyın nolurr ne yıyım bennnn
Allah bulantısı olanların yardımcısı olsun.Ben de bulantı yaşıyorum yoğum biçimde.daha 9 hafta bitti.3 hafta geçti bulantı başlayalı.nasıl geçecek bilmiyorum.deterjan,şampuan,sabun beni mahvediyor.hiç bişey yemek istemiyorum ben de.zorla yemek yiyorum aç kalmamak için.oğlumda 16 haftalık olana kadar sürmüştü.inşallah bunda daha az sürer.bana hiçbişey iyi gelmiyor ister aç ister tok olayım kokular rahatsız ettiği anda çıkarıyorum
canım allah yardımcın olsun,bir de çocuğun var ilgilenmen gereken.zor bi durum umarım daha erken geçer.
canım benim derhal kuru üzüm pekmez tüketmeye başlamalısınmeraba arkadaşlar bende hamileyim 9+4 günlük.haftaya doktora gidecem ama fena başdönmelerim oluyo aile hekimliğindeki hemşire kanıma baktı 10,0 dedi düşük ama ilaçta vermedi bakalım haftaya kan ilacı verecekmi doktor.folic plus bide magnorm diye megnezyum ilacı kullanıyorum.aclığa dayanamaz oldum şmdiden.
İYİ AKŞAMLAR HERKESE...
bende hiç bulantı yok ..bende korkuyorum acaba bebeğim sağlıklı değilmi diye..arasıra hissettiğim ağrı ve batmalar olmasa kalbi durdu diye paniklicem..
bilmiyorum bundan sonra bulantım olurmu?inşallah olmaz..size çok geçmiş olsun..geçecek zaten..sabır...
İYİ AKŞAMLAR HERKESE...
bende hiç bulantı yok ..bende korkuyorum acaba bebeğim sağlıklı değilmi diye..arasıra hissettiğim ağrı ve batmalar olmasa kalbi durdu diye paniklicem..
bilmiyorum bundan sonra bulantım olurmu?inşallah olmaz..size çok geçmiş olsun..geçecek zaten..sabır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?