2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

günaydın..alla alla ilginç eşinizden de mi mideniz bulanıyor.zor bi durum gerçekten ozaman.....

EVET HERŞEYDEN MİDEM BULANIYOR.
eşimin nefesi bile bana kokuyor.
öpemiyorum,sarılamıyorum.
umarım yakın zamnada geçer.

meraba arkadaşlar bende hamileyim 9+4 günlük.haftaya doktora gidecem ama fena başdönmelerim oluyo aile hekimliğindeki hemşire kanıma baktı 10,0 dedi düşük ama ilaçta vermedi bakalım haftaya kan ilacı verecekmi doktor.folic plus bide magnorm diye megnezyum ilacı kullanıyorum.aclığa dayanamaz oldum şmdiden.

hayırlı olsun.evet çok acıkıyor insan,benm de kanım düşük elevit verdi doktor.verir büyük ihtimal sana da.

Allah bulantısı olanların yardımcısı olsun.Ben de bulantı yaşıyorum yoğum biçimde.daha 9 hafta bitti.3 hafta geçti bulantı başlayalı.nasıl geçecek bilmiyorum.deterjan,şampuan,sabun beni mahvediyor.hiç bişey yemek istemiyorum ben de.zorla yemek yiyorum aç kalmamak için.oğlumda 16 haftalık olana kadar sürmüştü.inşallah bunda daha az sürer.bana hiçbişey iyi gelmiyor ister aç ister tok olayım kokular rahatsız ettiği anda çıkarıyorum

canım allah yardımcın olsun,bir de çocuğun var ilgilenmen gereken.zor bi durum umarım daha erken geçer.

kızlar bugun yıne uyur halde gezdım ıçım uyuyor mıdem sancıyo resmen pufffffff nasıl gecıcek bu gunler keşke bır uyusak uyandığımzda bebışı verseler kucağımıza kızlar

canım benim derhal kuru üzüm pekmez tüketmeye başlamalısın

valla bende aynı durumdayım hep halsiz ve yorgunum birde tiksinmeler, ama bu daha neki inan son ay geçmek bilmiyor. ne zaman kucağıma alcam nasıl bişey doğacak yani bende öyleydi bu hamileliğim biraz daha farklı çok hamile gibi hissetmiyorum kendimi. Allah hepimize sağlıklı bir şekilde tamamlamayı nasip eder inşallah bebişlerimizle birlikte bu günlerde geçecek. Allah olmayan isteyen herkese tattırsın bu duyguyu.

İYİ AKŞAMLAR HERKESE...
bende hiç bulantı yok ..bende korkuyorum acaba bebeğim sağlıklı değilmi diye..arasıra hissettiğim ağrı ve batmalar olmasa kalbi durdu diye paniklicem..
bilmiyorum bundan sonra bulantım olurmu?inşallah olmaz..size çok geçmiş olsun..geçecek zaten..sabır...

canım ıçın rahat olsun bende de aynı korkular vardı ama arkadaşlarlar bılgılendırdıler benı bu konuda eğerkı kalbı dururda kanama belırtısı oluyormuş o yuzden çok kafana takma

selam gusell annecıkler nasılsınızz ben gun gectıkce daha ıyı oluyorum allaha sukur kendımı dısarı atıyorum halsızlıgım gıtsın dıye yavas yavas bıtıcek ınsallah ama aksam yemekden sonra mıgdem bulanıyo kusuyorumm bıde mıgde bulantıları gecse tam olcak bazende aksamalrı basım zonkluyo sızede oluyomu acaba karnımın alt taraflarına dogru bazende batmalar hıssedıyorum neden acabaa

herkeste olmuyor bulantı.bir kaç arkadaşım bulantısız son derece rahat şekilde geçirdiler bu dönemi.meraklanma bence tadını çıkar ne güzel işte.ben gün sayıyorum geçecek diye canım o daha zor.

illa bulantı olması gerekmiyo canım paniklemeni gerektirecek bişey yok önceki hamileliğimde hiç bulantım, tiksinmem aşermem olmamıştı sadece mide ağrılarım ve şişliklerim çok kötüydü oda 5. aydan sonraydı yani kanama ve aşırı derece de ağrın olmadığı sürece kötü şeyler aklına getirme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…