çok geçmiş olsun geçen yıl aynı şeyi bende yaşadım uzun bir aradan sonra allah banada tekrar nasip etti o duyguyu şu an 8 haftalık hamileyim inşallah sende en kısa zamanda tekrar bebeğine kavuşursun senin yaşadıklarını en iyi ben anlarım inan şu an bende çok kötü oldum göz yaşlarımı tutamıyorumslm kızlarr ben uzun zamandan beri mide bulantılarımdan dolayı giremiyodum..bayramda da kanamam olmuştu progestan ilaç kullanmaya başlamıştım düşük tehdidi var dedi dr sürekli yatmam gerektiğini söyledi kanamam 2 gün sürdü ve geçti..kullandığım ilaç bittiği için tekrar doktora gittim ve son gittiğimde bebeğimin kalbi atmıyodu duyduğumda yıkıldım ve çok ağladım(çok zor Allah kimseye yaşatmasın kontrollerinizi ihmal etmeyin ilk aylarda özellikle..bebeğin kalp atışı yoktu ama benim hala mide bulantılarım devam ediyodu kanamamda durmuştu ben sevinirken bu kötü haberi aldım psikolojim bozuldu gitti bebeğim bıraktı beni (inş bebişlerinizi sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız.kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
slm kızlarr ben uzun zamandan beri mide bulantılarımdan dolayı giremiyodum..bayramda da kanamam olmuştu progestan ilaç kullanmaya başlamıştım düşük tehdidi var dedi dr sürekli yatmam gerektiğini söyledi kanamam 2 gün sürdü ve geçti..kullandığım ilaç bittiği için tekrar doktora gittim ve son gittiğimde bebeğimin kalbi atmıyodu duyduğumda yıkıldım ve çok ağladım(çok zor Allah kimseye yaşatmasın kontrollerinizi ihmal etmeyin ilk aylarda özellikle..bebeğin kalp atışı yoktu ama benim hala mide bulantılarım devam ediyodu kanamamda durmuştu ben sevinirken bu kötü haberi aldım psikolojim bozuldu gitti bebeğim bıraktı beni (inş bebişlerinizi sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız.kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
kızlar günaydın..iyi haberlerle gelemedim maalesef...dün kürtaj oldum..bebeğimi aldılar...daha doğrusu embriyo oluşumu olmamış bile ama o benim için öyleydi...boş gebelikmiş..Allah kimseye yaşatmasın, çok zor...sizler kendinize ve bebişlerinize çok dikkat edin..
sanırım biraz kendimi toplayıncaya kadar siteye uğrayamam...ne zaman hazır hissederim Allah bilir...kendinize çok iyi bakın...
bende hazırlandım kaynanamla bı akrabasına caya gıtcez cok kalabalık olcakmıs nasıl gecıcek bugun bılmıyorum ya uykumda gelıyo sımdıdenbıde abıye gıydım kısa üstümee of yanı
çaya gıderken abıyemı gıyılır sızın oralarda
valla bızde gıyılmez ama kaynanamların adetınde gıyılır yanı yerı gelır gelınlıgını nişanlıgını gıyersın arnavut adetlerı farklı oluyomus canım basına gelmeyen bılmıyoo gelende isyan edıyo
E bıraz yenımış yaşında kuçuk boşver tadını çıkar bugunlerın hadı kalk guzelce hazırlan makyajını yap ohhh at bır guzel annelık havanı
nasıl yanı yaaaaaaaaa ben hıç bırşey anlamadım çok uzuldummm allah sabırlar versın sana rabbım hemen peşıne ıkıncıyı nasıp etsın ama dıkkat etmedın derken ne yaptın neye dıkkat etmedın daha acık anlatırmısın bırde doğum evı kurtaj olucaksın dedığınde başka doktora gıttığınde o nasıl bır acıklama yaptı ayyyyyyyyy daha detaylı anlat lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?