2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

bu arada bugün ikili test için doktora gittim bebişimi gördüm..büyümüşşallahım onları bize bağışlasın.

çok sevindim darısı bizlere inşallah benim kontrolüm yani 2li test tarihim 25 aralık
çok uğraştırıcı birşey mi ikili test kan tahlili ve ultrasounla bebeğin incelenmesi uzun sürüyor mu bazen bebeğin doğru pozisyonunu yakalamak için 15-20 dak bakılıyormuş nasıl oldu seninki hemen sonucu söyledi mi:26:

gecmış olsun canım bir dahakı bebegını kucagına alddıgında tum acılarını unutursun ınsallah

amin canım.evet 5 10 dk uğraştırıo.ama zaten hemen vermiyorlar sınucu,pazartesi alıcaz sonuçları.uamrın iyi sonuçlar alırız.kuzum iydir inş.

benımde 18 aralık nerde yaptırdın tstı ozel mı kadın dogumda mı? ve ayrıntılı ultrasonda mı bakıyorlar nasıl yapılıyor bılgılendırırsen sevınırm..merak edıyorumda

tabi canım yardımcı olmak isterim.ben de doblere falan girilior zannetm ama öyle diilmiş.ultrasonda ense kalınlığı ölçülüyor.ve sora kan testi veriyorsun.sora bi haftaya kadar çıkıyor sonuçlar,basit yani bu işlemler,önemli olan sonucu beklemek.özel de yaptırdım canım.

tesekkur ederım umarım haftaya ıı sonuclar alırsın ben suan 12+2 deyım haftaya gıdecegım doktora bulantıların ne alemde gamze cook sukur ben 2 gundur ıyıyım hatta bugun oglen hıc yemedıgı kadar yedım...yemek yedım dıye bu kadar sevınecegımı hıc dusunmezdım

aminn inş.sennde iyi sonuçlarını alırız inş.bulantım olmadı benm zaten.sadece yemekten tiksindim,hala ara ara oluyor ama çok şükür bugünüme az da olsa yiyorum..ama artık çok yememiz lazım...

slm kızlarr çoktandır giremedim bebiş rahat durmuyo öle midem bulanıyoki ama cuma günü ultrasonda görünce hepsini unuttum o küçücük karanlık resim nsaıl yüzümü güldürdü bilseniz kalbide atıyomuş yawruşumun minnacık melegimin kalbide varmış öle mutlu bi andıki ilk kez ultrason oldugu için korkarak kalbi dedim doktora merak etme atıyo hemde çok güzel dedi 16.3 mm daha inş hepimizin bebekleri hemencik büyür

gerçekten nede güzel anlatılmış bu ikinci hamileliğim ve yazanlar şu ana kadar doğru hele uyku konusu ah bi fırsat bulsamda uyuyabilsem ev iş çocuk hamilelik ah ah ilk hamileliğinizin kıy*****i bilin

Son düzenleme:

Allah sabır versin canım yaşamayan bilemez bende bu hamileliğimden bir ay önce yaşadım gerçekten durumun zor ama ben şöyle atlattım doktorumla konuştuk ilk 10-12 haftaya kadar düşen bebekler genelde sağlıksız bebeklermiş. umarım kolay atlatırsın ve en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın

iyi dilekleriniz için sağolun arkadaşlar hayırlısı böyleymiş demek ki..benimkisi başka bahara kaldı artık.aranızda böyle sorun yaşayanlar olmuş..ben 2. bebeği ne zaman düşünmeliyim doktorum bana hiç bişi söylemedi kontrole bile çağırmadı.bazıları 3 ay bekleyin diyomuş ben o kadar beklemek istemiyorumbazılarıda beklemeye gerek yok diyomuş.sizce ne yapim beklemezsem yine aynı şeyi yaşarmıyım?inş. sağlıkla 2. yi kucağıma alırım sizleri okuyup tecrübelerinizden faydalanırım artık:)

bende iki bebeğimi böyle kaybetim kalbi atıp ertesi hafta gittiğimde kalbi atmıyor diyip kürtajla aldılar bana doktorlarım 6 ay korunma verdi doktoruna bi danış bazıları 3 ayda yeter diyor ama bence rahmini bir dinlendir derim ben geçmiş olsun. Allah bi daha böyle bir acı yaşatmasın canım

bende iki bebeğimi böyle kaybetim kalbi atıp ertesi hafta gittiğimde kalbi atmıyor diyip kürtajla aldılar bana doktorlarım 6 ay korunma verdi doktoruna bi danış bazıları 3 ayda yeter diyor ama bence rahmini bir dinlendir derim ben geçmiş olsun. Allah bi daha böyle bir acı yaşatmasın canım

öncelikle herkese günaydın...

tatlıcadı bende 30/07 de ki zorunlu kürtajdan sonra çok üzüntülü dönem geçirdim.2 ay korundum.
şimdi de 2 aylık hamileyim.
çünkü etrafımdakiler hep "1 ay korun yeter" dediler.
psikolojik olarak kendii ne zaman hazır hissedersen ozaman başla bence.
kimisi için 3 aydır kimisi için 1,5-2 yıldır.
o sana bağlı canım.
allaha menaet ol.

herkese günaydın...

öncelikle bebeğini kaybedenleri okudukça çok üzüldüm ama biliyoruz ki herşeyde bir hayır vardır... Biz bilmesek de Allah bilir bunu. çok geçmiş olsun arkadaşlar inşallah bundan sonraki hamilelikleriniz sağlıkla tamamlanır.

kızlar ben üç gündür sabahları çok kötüyüm illaki bir kere çıkartıyorum... bu sabah özellikle bekledim önce çıkartayım da sonra kahvaltı edeyim diye ama yok yemeden de çıkartamıyorum... yedikten hemen sonra çıkartmak da beni mahfediyo... sonra yemeğe devam etmekse eziyet gibi geliyo... sizlerin bulantıları ne durumda...

üzüldüm canım ama geçer yakında merak etme,benm bulantım olmadı çok şükür.ama tuzlu ye bol bol iyi geldiini duymuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…