bu arada bugün ikili test için doktora gittim bebişimi gördüm..büyümüşşallahım onları bize bağışlasın.
slm kızlarr ben uzun zamandan beri mide bulantılarımdan dolayı giremiyodum..bayramda da kanamam olmuştu progestan ilaç kullanmaya başlamıştım düşük tehdidi var dedi dr sürekli yatmam gerektiğini söyledi kanamam 2 gün sürdü ve geçti..kullandığım ilaç bittiği için tekrar doktora gittim ve son gittiğimde bebeğimin kalbi atmıyodu duyduğumda yıkıldım ve çok ağladım(çok zor Allah kimseye yaşatmasın kontrollerinizi ihmal etmeyin ilk aylarda özellikle..bebeğin kalp atışı yoktu ama benim hala mide bulantılarım devam ediyodu kanamamda durmuştu ben sevinirken bu kötü haberi aldım psikolojim bozuldu gitti bebeğim bıraktı beni (inş bebişlerinizi sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız.kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
bu arada bugün ikili test için doktora gittim bebişimi gördüm..büyümüşşallahım onları bize bağışlasın.
çok sevindim darısı bizlere inşallahbenim kontrolüm yani 2li test tarihim 25 aralık
çok uğraştırıcı birşey mi ikili test kan tahlili ve ultrasounla bebeğin incelenmesi uzun sürüyor mu bazen bebeğin doğru pozisyonunu yakalamak için 15-20 dak bakılıyormuş nasıl oldu seninki hemen sonucu söyledi mi:26:
benımde 18 aralık nerde yaptırdın tstı ozel mı kadın dogumda mı? ve ayrıntılı ultrasonda mı bakıyorlar nasıl yapılıyor bılgılendırırsen sevınırm..merak edıyorumda
tabi canım yardımcı olmak isterim.ben de doblere falan girilior zannetm ama öyle diilmiş.ultrasonda ense kalınlığı ölçülüyor.ve sora kan testi veriyorsun.sora bi haftaya kadar çıkıyor sonuçlar,basit yani bu işlemler,önemli olan sonucu beklemek.özel de yaptırdım canım.
tesekkur ederım umarım haftaya ıı sonuclar alırsın ben suan 12+2 deyım haftaya gıdecegım doktora bulantıların ne alemde gamze cook sukur ben 2 gundur ıyıyım hatta bugun oglen hıc yemedıgı kadar yedım...yemek yedım dıye bu kadar sevınecegımı hıc dusunmezdım
ilk ve İkinci hamilelik arasındaki fark
Sizin ilk hamileliğiniz özeldi. Peki ya ikincisi? Elbette ki bebeğiniz kadar kıymetliniz yok. Ama ikinci hamileliğinizin ilki gibi olmayacağı su **ürmez bir gerçek. İşte annelerin değişen fikirleri...
İlk hamileliğiniz Hamile olduğunuzu söylediğiniz anda herkes çığlık çığlığa sevinecek. Özellikle eşiniz sevinçten havalara uçacak.
İkinci hamileliğiniz İkinci kez hamile olduğunuzda etraftan gelen yorumlar "Aa! ikinci kez mi ama daha erken değil mi?" diyen çok olmuştur.
İlk hamileliğiniz 20 haftalıkken ufak bir karnınız oluştu.
İkinci hamileliğiniz Eski hamile kıyafetlerinizi giymeye başladınız bile. İyi ki eskileri kimselere vermeyip saklamayı akıl etmişsiniz.
İlk hamileliğiniz İşteki herkes hamilelikte neler hissettiğinizi merak ediyor. Ne de olsa ilk hamileliğiniz. Merak uyandırıyorsunuz.
İkinci hamileliğiniz Biraz sancınız olduğunu duyan iş arkadaşlarınız "Ooo süper, bizimki hareketlenmeye başladı bile," diyecek. Bebek yolda!
İlk hamileliğiniz Çalışma masanızda M&B başucu derginiz oldu. Bir rehbere ihtiyacınız var.
İkinci hamileliğiniz Çalışma masanızda çocuğunuzun bir sürü oyuncağı var. Biberon hatta bez bile mevcut. M&B dergisi orada bir yerlerde olmalı ama nerede?
İlk hamileliğiniz Miniğinize güzel güzel kıyafetler almak için tüm gün alışverişe çıkıyorsunuz.
İkinci hamileliğiniz Bir gününüzü çocuğunuzun küçülmüş kıyafetlerini sakladığınız yerden çıkarmakla geçti.
İlk hamileliğiniz Geceleri sık sık tuvalet için kalkıyorsunuz.
İkinci hamileliğiniz Geceleri sadece tuvalete kalkmak için değil ağlayan çocuğunuzu kontrol etmek için de uyanıyorsunuz.
İlk hamileliğiniz Hamilesiniz, ufak çaplı egzersizler yapıyorsunuz.
İkinci hamileliğiniz Kendinize bakmanız gerek ama o kadar çok işiniz var ki! Bir yandan çocuk diğer yandan ev işleri...
İlk hamileliğiniz Tüm hafta sonunuzu kanepenin üzerinde uyuyarak geçirdiniz. Malum hamilelik sizi sürekli uyutuyor.
İkinci hamileliğiniz Uyumak mı? Çocuğunuz varken imkansız bir şey gibi görünüyor.
İlk hamileliğiniz Bebeğinizle sürekli konuşuyor, karnınızı okşuyorsunuz. Günden güne büyüyen karnınızı fark etmek çok hoşunuza gidiyor.
İkinci hamileliğiniz Çocuğunuzla uğraşmak tüm vaktinizi alıyor, karnınızdaki bebeğinizi düşünmek aklınıza bile gelmiyor.
İlk hamileliğiniz Doğum çantanızı hazırlamak için günlerce uğraştınız. En güzel sabahlıkları, en şirin bebek kıyafetlerini seçtiniz.
İkinci hamileliğiniz Yakında ikinci doğum deneyiminiz olacağı için çantanızı gereksiz eşyalarla doldurmak istemiyorsunuz. Ne de olsa ilk deneyiminizden tecrübe sahibisiniz.
Alıntıdır
Cnm dikkat etmedim derken pazar günü doğum evindeki doktor hormon değerimin 200 kadar aşağıya düştüğünğ 10000 olması gerekirken 6000 civarı oldupunu ve bebeğin öldüğünü en kısa zmanda kürtaj olmamı söyledi bende pazartesi kürtaj olmak için hazırlandım iş yerinde acil işler olduğu için öğleye kadar çalıştım koştum ağır kaldırdım çünk bebk öldü sanıyorduk sora içim rahat etmedi pazartesi öğleden sonra özel doktora gittim ve bebiğin ölmediğini yaşadığını söyledi ayrıca cumartesi 14 mm olan bebek pazartesi 17 mm olmuş büyümüş yani bunula ispatladı doktor bana ve çok şaşırdı diğer doktorun söylediklerini anlatınca ve bana 10 rapor verdi yat hiç birşey yapma dedi iğne vurdu gönderdi beni eve ve çarşanbaya kadar yattım kanamam hala devam ediyordu sabah kaltım parça gelmeye başladı apar topar hastaneye gittik doktor kesenin kaydığını söyledi ama beni yatırdılar hemen beklemeye aldı kanamayı takip etmek için o ve 3 saat sonra bebişim düştü ve doktorkeşke hiç doğum evine gitmeseydim altan muayene olmasaydım çünkü muayene olmadan önce açık kahverengi geliyordu olduktan 2 saat sonra kan renginde gelmeye başladı siz siz olun 9 haftayı doldurmadan alttan muayene olmayın inşallah sağ salim bebişlerinizi kuçağınıza alırsınız kendinize ve bebklerinize çok iyi bakın
iyi dilekleriniz için sağolun arkadaşlar hayırlısı böyleymiş demek ki..benimkisi başka bahara kaldı artık.aranızda böyle sorun yaşayanlar olmuş..ben 2. bebeği ne zaman düşünmeliyim doktorum bana hiç bişi söylemedi kontrole bile çağırmadı.bazıları 3 ay bekleyin diyomuş ben o kadar beklemek istemiyorumbazılarıda beklemeye gerek yok diyomuş.sizce ne yapim beklemezsem yine aynı şeyi yaşarmıyım?inş. sağlıkla 2. yi kucağıma alırım sizleri okuyup tecrübelerinizden faydalanırım artık:)
iyi dilekleriniz için sağolun arkadaşlar hayırlısı böyleymiş demek ki..benimkisi başka bahara kaldı artık.aranızda böyle sorun yaşayanlar olmuş..ben 2. bebeği ne zaman düşünmeliyim doktorum bana hiç bişi söylemedi kontrole bile çağırmadı.bazıları 3 ay bekleyin diyomuş ben o kadar beklemek istemiyorumbazılarıda beklemeye gerek yok diyomuş.sizce ne yapim beklemezsem yine aynı şeyi yaşarmıyım?inş. sağlıkla 2. yi kucağıma alırım sizleri okuyup tecrübelerinizden faydalanırım artık:)
herkese günaydın...
öncelikle bebeğini kaybedenleri okudukça çok üzüldüm ama biliyoruz ki herşeyde bir hayır vardır... Biz bilmesek de Allah bilir bunu. çok geçmiş olsun arkadaşlar inşallah bundan sonraki hamilelikleriniz sağlıkla tamamlanır.
kızlar ben üç gündür sabahları çok kötüyüm illaki bir kere çıkartıyorum... bu sabah özellikle bekledim önce çıkartayım da sonra kahvaltı edeyim diye ama yok yemeden de çıkartamıyorum... yedikten hemen sonra çıkartmak da beni mahfediyo... sonra yemeğe devam etmekse eziyet gibi geliyo... sizlerin bulantıları ne durumda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?