üzüldüm canım ama geçer yakında merak etme,benm bulantım olmadı çok şükür.ama tuzlu ye bol bol iyi geldiini duymuştum.
ne kadar güzel hiç bulantı olmadan 13. haftaya kadar gelmişsin... maşallah sana.. 9. hafta bitene kadar benm de hiç olmamıştı ne oldu ise bu hafta oldu...
olmadı ama bende tiksindiğim için yemek yiyemedim..tabi yine de çok şükür..sennde geçer umarım en yakın zamnda.
o tiksinti en baştn beri bende de var inşallah en kısa sürede tüm zorlukları atlatır bebeklerimizi kucaklarımıza alırız...
bende bugun gittim ikili test içinbu arada bugün ikili test için doktora gittim bebişimi gördüm..büyümüşşallahım onları bize bağışlasın.
bende bugun gittim ikili test için
benimkide baya buyumuş ellerini ayaklarını kafasını herşeeyini gördğm :)
ayy canm benmm.çok güzel bi duygu allah herkese nasip etsin.bu arada sen nezamn sonucnu alıcaksın
aynen senn yaşadıklarını ben de yaşadım.tam bebiş olmuşcuma gunu alıcam zaten bugun baktı herşey cok güzel dedi ense kalınlıgıda gayet iyi dedi
gelişimide iymiş. Hatta ultrasonda bakarken bebek hareket etti doktor dediki baya hareketli bişe olucak bu dedi :)
baş ve popo arasındaki boyu 53.2 mm mış bacakları ile dedi daha fazladır dedi sende nasıl cıktı ultrasonda ve sonuçları ne zaman alıcaksın
kıyamammm maşallahhbenmki de aynen böyle..
kızlar hayırlı olsun sız w-ekım hamısı bende ekım annesıyım ınsallah saglıkla alırsınz bebıslerınızı kucagınıza
bu arada senn ki de benki gibi ters mi durmuş bana mı öle geldi..?
yooo normal dedi doktor
yok herşeyi normalde
dönüo karnımda ,baş aşağığaydı.sanki yön olarak da senn de öle gibi geldi.
slm kızlarr bende 8 ekimdi satım ama 2010 ekim anneleri olmuyoki temmuz 2011 anneleri olmuyomuyuz yaa bende ordayımda :26:
doğru canım ama ekim hamileleri, anneleri değil forum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?