2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

selam annecıklerr nerelerdesınız ben ıkı gundur cok yorgunum ya dun mısafırlıge gıttım mecbur bugun de ban ageldı bırsuru mısafır öldum yaa basım cok agrıyoo ben sıkıldım artık ya bend eyarın gıdıyım bakım bebegıme nasıl durumu dıye bı muayne olıyım özledım bebişimii :)

Ben de 9 haftalık hamileyim 6. haftadan bu yana sabahları çekilmez ben istifra etmiyorum ama istifra edecek duruma geliyorum tutuyorum kendimi akşamüstüne doğru iice geçiyor.sonra gece yatmaya yakın yine başlıyor. mutfağa 2 haftadır giremiyorum yemek pişiremiyorum.yiyemiyoum çok kötüyüm inş 12.haftadan sonra geçecekmiş

evet cok kotu oluyo ınsan bende oyleydım ama duzelıyorumyavas yavasda bendede mıgde yanması basladı asırı derece yanıı bı an önce su kotu zamnı bı atltsak yaa

hayırlı olsun canm..geçer merak etme az kalmış zaten..

teşekkür ederim canım inşallah geçer ya bazı kadınlarda gebelik boyunca sürebiliyormuş.inşallah öyle bi durum olmaz.

Puffffffff kızlarrr mıde demeyı banaaa
benımkı yanmıyo ınanılmaz bır ekşıme yedıklerım once mıdeme taş gıbı oturuyor sonra hafıfı hafıf sumuksu bır madde çıkıyo geğizime doğru sonra ınanılmaz bır ekşıme gecen haftadan ber geçmek bılmedı ıstığfar edınce rahatlıyorum ama o da çok halsız bırakıyo sureklı uyur haldeyım ınanılmaz uyku yapıyo kızlar nasıl gecıcek bu gunler

senin daha erken başlamış canım ama en azından çıkartmıyormuşsun... çıkartmak o kadar kötü ki kendini tutmak imkansız oluyo, normalde yolculuklarda falan olunca tutabilirdim ben kendimi ama bu acayip bişey mideni söküp alıyo sanki... tüm miden boşalmadan da bitmiyo... inşallah geçen 12. haftadan sonra en azından sonrası rahat olur... ben ine yemek pişirebiliyorum ama kızartma falan yapamıyorum eşimin çok canı isterse doğrayıp hazırlayıp tavayı ocağa koyup mutfaktan öıkıyorum gerisini sen hallet diyorum...

geçecek geçecek allahın izniyle merak etme canm..

ben de gayet iyi yapıyorum yemek filan ama yemeye gelince başlıo problem,çok az yiyebiliorum maleseff

baya zor bir işmiş bu ya acele mi ettik acaba diyorum kendi kendime daha evleneli 5 ay oldu ben iki aylık hamileyim... çok da istedim aslında ama bu kadar zor olcanı tahmin etmemiştim... eşim de dün akşam sen hep böyle mi olcaksın seni gördükçe çok üzülüyorum dedi. bu lafı duyunca ben ondan fazla üzüldüm tabi... bütün gün halsiz ve yorgun oluyorum yemek yiyemiyorum doğru düzgün hiç bişey canım çekmiyo yatıyorum devamlı ben de... Allah yardımcımız olsun kızlar hayırlı bir işe başladık hayırlısı ile de tamamlıycaz inş. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…