baya zor bir işmiş bu ya acele mi ettik acaba diyorum kendi kendime daha evleneli 5 ay oldu ben iki aylık hamileyim... çok da istedim aslında ama bu kadar zor olcanı tahmin etmemiştim... eşim de dün akşam sen hep böyle mi olcaksın seni gördükçe çok üzülüyorum dedi. bu lafı duyunca ben ondan fazla üzüldüm tabi... bütün gün halsiz ve yorgun oluyorum yemek yiyemiyorum doğru düzgün hiç bişey canım çekmiyo yatıyorum devamlı ben de... Allah yardımcımız olsun kızlar hayırlı bir işe başladık hayırlısı ile de tamamlıycaz inş. :26:
ben de gayet iyi yapıyorum yemek filan ama yemeye gelince başlıo problem,çok az yiyebiliorum maleseff
inş canımm.sorma benm de eşim benm halsizlğimden başladı şikayetçi olmaya,işten eve gidince hiç bişey yapasım gelmio hep uyumak istiorum..
soma canım korkmaya başladım hep derler ya erkekler genelde eşleri hamile iken gözleri dışarı kayarmış diye... Bu durumun üzün sürmesinden ve eşimin sıkılmasından falan ödüm kopuyo belki çok pipirikli olduğum için böyleyim offff bilemiyorum var mı böyle korkular yaşayan... Aslında sonsuz güvenirim eşme de...
hepımızde var canım aynı dert başta onlarda da hevesdı ama şımdı halsız olunca sankı yavaş yavaş sıkılmaya başladılar gıbıme gelıyor helekı bızde cınsellıkde olamıyor anlıcağınız hıç aklımdan çıkmıyo
Aynen canm düşünmüyor diilim bende..yaparlarsa özellikle de bu durumda söyleyecek bi söz bulamıorum..
yani biz hem onca sıkıntısına katlanırken sıkılmıyoruz da onlar rahatlar acı sızı çekmiyolar biraz idare etmeliler artık... sonuçta bu bebekleri sadece kendimize doğurmıycaz biz. el insaf yani...
baya zor bir işmiş bu ya acele mi ettik acaba diyorum kendi kendime daha evleneli 5 ay oldu ben iki aylık hamileyim... çok da istedim aslında ama bu kadar zor olcanı tahmin etmemiştim... eşim de dün akşam sen hep böyle mi olcaksın seni gördükçe çok üzülüyorum dedi. bu lafı duyunca ben ondan fazla üzüldüm tabi... bütün gün halsiz ve yorgun oluyorum yemek yiyemiyorum doğru düzgün hiç bişey canım çekmiyo yatıyorum devamlı ben de... Allah yardımcımız olsun kızlar hayırlı bir işe başladık hayırlısı ile de tamamlıycaz inş. :26:
Denızkızı doktor ne dedı ne yaptın canım
daha yenı geldım canım gıttım bebegım saglıklıymıs buyumus ama kadın manyak ya ters ters konusuyo özele gıtmedım oylesıne bı devlete gıttım ıkı dk oda burnumdan getırdı yanı ınsan gosterır bak bu bebegın der ama yok bu kadın her zaman gelme dedı manyak o kadar korkumdan mıgdem yanıyo ne yapmam lazım demeyı bıle unuttum neysekı hersey guzelmıs yınede resmını cektı verdı bebgımın :)
kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Kardelen seninle aynı kaderi paylaşıyoruz sanki biz de eşimle 5 aydır evliyiz ve 2 aylık hamileyim. hiç beklemediğimiz bir anda hamile kaldım kazayla oldu yani. ilk öğrendiğimizde mutlulukla hüznü beraber yaşadık acaba aldırsak mı diye aklımızdan geçmedi değil ama yapamazdık böyle birşeyi ne eşim ne de ben şimdi karar verdik bebeğimizi istiyoruz ama daha 5 aylık evliyiz. ben çalışmıyorum mezun olduktan sonra çalışmama fırsat kalmadan bebiş geldi. daha evimizin düzenini yeni yeni oturturken çok mu erken oldu diye bende dşünüyorum işte... ama Allah her bebişi rızkıyla bereketiyle gönderirmiş. bu arada eşler bu durumu daha yaşamıyorlar doğumdan sonra anlayacaklar ama biz hem psikolojik hem de fiziksel olarak herşeyi derinden hissediyoruz. o yüzden anlayışsız olabiliyorlar bazen. çünkü onlar olağan hayatlarına devam ediyorlar. onlar da hiç bişeyin kötü gitmesini istemezler.he zaten biz karnımızda onların çocuklarını taşıyorken bizi aldatacaklarsa hiç olmasınlar daha iyi.
kendileri bilir,gerçi benmki pek hevesli,hep sevip konuşuo şimdiden.ama bişi duymuştum bi yakınımdan erkeklerden ilgi beklemeyin bebek açısından doğmadan haatta biraz tepki vermeden bebek.çünkü siz hamileyken bile bağ oluşur bebeğinizle ama babaların alışması kolay olmaz ancak babayı farketmeye başlayınca bebek baba baba gibi hissedermiş...ayrıca onlarda koca bebekler hala diil mi...
gözün aydın canım:))
daha yenı geldım canım gıttım bebegım saglıklıymıs buyumus ama kadın manyak ya ters ters konusuyo özele gıtmedım oylesıne bı devlete gıttım ıkı dk oda burnumdan getırdı yanı ınsan gosterır bak bu bebegın der ama yok bu kadın her zaman gelme dedı manyak o kadar korkumdan mıgdem yanıyo ne yapmam lazım demeyı bıle unuttum neysekı hersey guzelmıs yınede resmını cektı verdı bebgımın :)
sagol canımm uykum gelıyoo yınee :)
benm de farklı diil.8 aylık evliyim 3 aylık hamileym.2 sene düşünmüyorduk ama oldu:)iyiki de oldu:)allah bahtlarını açık yapsın,sağlıklı olsun da tek istediğim bu....
benm de aynen..işteyim amaaa
ben evdeyımm senın yerıne uyurum canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?