benm de aynen..işteyim amaaa
ay kıyamam yaaa işte olunca biraz daha zor tabi ben evde her kötü hissettiğimde yatıyorum ama evde olunca da başka zorlukları var çünkü sürekli kendini dinliyosun ve her türlü şeyi hissediyosun daha fazla tembellik oluyo ve halsiz oluyosun iyice...
hem iyi hem de kötü yönleri var.ben evde olsam daha az hareket ederim,kendimi biliorm..ama işte oluca da uykuya doyamıyorum..ama şunu biliyorumki allahıma çok şükretmeliyim o çok büyük..çünkü ben normalde çok hassasımdır,midem en küçük üşütmede bulanırdı kusardım,herkes sen yatak döşek olursun derdi hamile olunca..ama allaha şükür gayet iyiyim ufak tefek problem dışında..
evet caım iyi yönleri de kötü yönleri de oluyo çalışmanın. ama ben de çalışıyo olmak isterdim iyice miskin oldum evde yaa. ama maşallah sna Allah güç vermiş hamileliğinde ne kadar güzel...
kızlar benım bugun belım cok agrıdı ve cok korktum okulda nobetcıydım butun gun ayakta cooooooooooook yoruldum bırde ben bu sıralar ogrencılere cok sınırlenıyorum umarım bebısım etkılenmıyordur bence kızlar emınım kı evde olmak daha ıyıdır(ozellıkle bu aylar)
çok geçmiş olsun canım çabuk sinirlenmen çok normal tabi hormonlar yapıyor bunu bize ama sakin olmaya çalış bebeğin de huzurlu olsun. rapor alsan bir süre evde dinlensen olmuyor mu???
cocuklar dersten gerı kalsın ıstemıyorum ıdare edebıldıgım kadar edecegım artık buarada bu alta yaptıgınız stıcker dan bende yaptım ama bu sıteye nasıl eklıyoruz canım
kıslarr nasılsınıss uyuyamadımyaa telfonlardann ben ne zaman uyusam telefonlar susmuyoo sınır oldumm kaynana geldı dıyo sana mısafır gelcek 4 ev ne zaman gelsınler dıyo ya kacıcam evden ban agına geldı ona gelmedı ya zatı mıgdem felaket yanıyo ıcım dısımda ama anlayan yok ya bu ınsanlarda ne gelıyolar anlamıyorum hastyaım dıyorum gelıncede ay cok zahmet verdık dıyo e gelmeyın o zaman dımı ama ya cok sıkıldım yıne herseyden
kıss sendeki bu kaynanayı vayra allah düşmenıma bile vermesin... Gelsin misafirler fenalaştım de otur bir yere bayılcam de başım dönüyo miğdem çok kötü falan de, hizmet falan da etme bir daha gelemezler sen onlara ne diye hizmet ediyorsun ki sanki iyi mi oluyo bunlara yaranılmaz yaaa...
kızlar gunaydın bende cevap kısmı yok alıntı ıle cevap dedığımde de sayfa bırbırıne gırıyor ne yazdığımı kendım bıle goremıyoruım doğru durust
günaydın..evet aynen bende de öyle değişmiş galiba..nasılsın bakalım?
günaydın..evet aynen bende de öyle değişmiş galiba..nasılsın bakalım?[/
HALIME ŞUKUR DIYORUM GOZLERIM ACILMIYO UYUR GEZER GIBI DOLAŞIYORUM AKŞAM USTUNE KADAR BEN NE YAPCAM BILMIYORUM
gunadyınnnnn kızlarrrrr
hava nasıl oralarda istanbulda kar başladımı
eskişehirde sadece yagmur var eger kar felan olmazsa bu akşam istanbula gelicez
bağayı soğudu oğlenden sonra kar beklenıyor hayırdır kıme gelıyorsun ıstanbulda hangı ılçeye ne kadar kalıcan
annemler istanbulda ataşehirdeler Daha dogrusu butun akrablarim
7 ay oncesine kadar bende istanbuldaydım eşimin iş yeri eskişehirde oldugu için evlendim buraya geldim
bu akşam bi aksilik olmazsa eger gelicez pazar gunude donücez
karla karışık yağmur yağdı bu sabah..ve hava çok soğuk dondukkk...
annemler istanbulda ataşehirdeler daha dogrusu butun akrablarim
7 ay oncesine kadar bende istanbuldaydım eşimin iş yeri eskişehirde oldugu için evlendim buraya geldim
bu akşam bi aksilik olmazsa eger gelicez pazar gunude donücez
walla eskişehirin soguk havasından sonra istanbulun soguk havası korkutmuyor beni
sadece kar olursa buzlanma olur diye korkuyorum sonucda araba ile gidecez birde bebiş var :)
inş prblem yaşamayaızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?