2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

merhaba kısslarr...
bu sabah uyandım camdan bir baktım nasıl güzel kar yağıyo... (kırklareli-lüleburgaz) sonra doktora gittik idrar ve kan tahlilleri yapıldı benim sağlığımla ilgili herşey yolunda mı onu kontrol etmek içinmiş. adını hatırlamıyorum ama bir değer düşük çıktı doktor guatr dan şüphelendi bir test daha istedi onlarla uğraşırken bu saat oldu eve ancak glebildim. ama Allahtan iknci test normal çıktı guatr değilmişim yani çok şükür. nasıl korktum anlatamam yine de 5. ayda bu test tekrarlanacakmış inşallah bişey çıkmaz ya korktum bugün biraz canım sıkıldı. 3 hafta sonra ikili tarama ve ense kalınlığı ölçümü için kontrole çağırdı. ultrasonda bebeğin hareketlerini gösterdi sonra şu gördüğün çıkıntılar minicik kol ve bacak olacak falan dedi kalbini diletti yeniden güzel yaşıyo sağlıklı dedi. ama kilo vermişim en son 29 kasımda 50.7 kilo çıkmıştım bugün 46 kilo çıktı grip ve kusmalar sanırım kilo kaybı yaptı...

ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH....

amanınn çok kilo vermişssin,dikkat et kedndine yemeye çalış zorla da olsa.yağlı yemeklerden kaçın,hafif ve az ye..ama sık sık.

ben dun gıttım ama doktrdan korkumdan bısey soramadım :) bakalım ıkı 3 hafta sonraa yıne gıderım belkıı saglıklı bı sekılde alsak su cocuklrımızı kucagımıza ya ne zor bı durum

selam arkadaşlar.11+4 günlük hamileyim bende .çarşamba günü ikili test için gittim ense kalınlığı ölçüldü gelişimi herşeyi çok güzel çok şükür.Kan sonuçlarıyla beraber tam sonuç 10 gün sonra filan çıkacak.Ama hep herşeyin güzel olacağını düşünüyorum.Pozitif düşündükçe pozitif oluyor herşey çünkü.Karamsar olmanın hiç bi faydası yok.Bulantılarım 6. haftadan beri benimde var.Sadece meyve yiyebiliyirum.Tavsiyem mandalin ve ayva çok iyi geliyor.Bende çalışan bi hamileyim zor oluyor tabi ama allah herkese sabrını kolaylığını verir buna emin olun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…