bana çok yakın gelıyorsunnn(((
inş hayırlısıyla gelirsiniz canım..
öylemi sen nerdesin peki
inş canım
ufff ne sıkıcı gün..böyle havada yapılıcak en iyi şey uyumakk..
sorma canım yaaa uyumamak ıçın pc başında pıneklıyorum dışarsı soğuk temızlık yapasım yok tv de kadın programları ne yapcaz bız nazıl gecıcek bu gunler
ama uyuyamıyorum..işteyimm.uff yarında çalışıyorum en kötü yanı bu..
işte bu çok kotuuu
hıç bırşey yapma yat aşşağı dınlen
işlerimi kim apıcakk..bi de aksilik bu ara misafir eksik olmuo...
ya bu ınsanları anlamıyorum haMILE ınsanın evıne ne yapmaya gıderler bıd egelınce derler sen hamılesın yorduk senı e gelme o zaman canım ala ala aynı dert bendede varr ya sıkıldım artık mısafırlerden
aynen..bi de hizmet edince yemek de zor yiyor insan.önce misafir yiyor en son sen...
zor valla yazık gunah ya ınsan bı gelcekler dıye yemek iş derkn yoruluyo bıd hızmt ederkn yoruluyo ben tam duzelıyorum dıyorum ama olmuyo ya yıne cok kotuyumm bugundemıgdem cok bulanıyoo
merhaba kısslarr...
bu sabah uyandım camdan bir baktım nasıl güzel kar yağıyo... (kırklareli-lüleburgaz) sonra doktora gittik idrar ve kan tahlilleri yapıldı benim sağlığımla ilgili herşey yolunda mı onu kontrol etmek içinmiş. adını hatırlamıyorum ama bir değer düşük çıktı doktor guatr dan şüphelendi bir test daha istedi onlarla uğraşırken bu saat oldu eve ancak glebildim. ama Allahtan iknci test normal çıktı guatr değilmişim yani çok şükür. nasıl korktum anlatamam yine de 5. ayda bu test tekrarlanacakmış inşallah bişey çıkmaz ya korktum bugün biraz canım sıkıldı. 3 hafta sonra ikili tarama ve ense kalınlığı ölçümü için kontrole çağırdı. ultrasonda bebeğin hareketlerini gösterdi sonra şu gördüğün çıkıntılar minicik kol ve bacak olacak falan dedi kalbini diletti yeniden güzel yaşıyo sağlıklı dedi. ama kilo vermişim en son 29 kasımda 50.7 kilo çıkmıştım bugün 46 kilo çıktıgrip ve kusmalar sanırım kilo kaybı yaptı...
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?