amanınn çok kilo vermişssin,dikkat et kedndine yemeye çalış zorla da olsa.yağlı yemeklerden kaçın,hafif ve az ye..ama sık sık.
selam arkadaşlar.11+4 günlük hamileyim bende .çarşamba günü ikili test için gittim ense kalınlığı ölçüldü gelişimi herşeyi çok güzel çok şükür.Kan sonuçlarıyla beraber tam sonuç 10 gün sonra filan çıkacak.Ama hep herşeyin güzel olacağını düşünüyorum.Pozitif düşündükçe pozitif oluyor herşey çünkü.Karamsar olmanın hiç bi faydası yok.Bulantılarım 6. haftadan beri benimde var.Sadece meyve yiyebiliyirum.Tavsiyem mandalin ve ayva çok iyi geliyor.Bende çalışan bi hamileyim zor oluyor tabi ama allah herkese sabrını kolaylığını verir buna emin olun..
selam arkadaşlar.11+4 günlük hamileyim bende .çarşamba günü ikili test için gittim ense kalınlığı ölçüldü gelişimi herşeyi çok güzel çok şükür.Kan sonuçlarıyla beraber tam sonuç 10 gün sonra filan çıkacak.Ama hep herşeyin güzel olacağını düşünüyorum.Pozitif düşündükçe pozitif oluyor herşey çünkü.Karamsar olmanın hiç bi faydası yok.Bulantılarım 6. haftadan beri benimde var.Sadece meyve yiyebiliyirum.Tavsiyem mandalin ve ayva çok iyi geliyor.Bende çalışan bi hamileyim zor oluyor tabi ama allah herkese sabrını kolaylığını verir buna emin olun..
merhabalar hoş geldin,hayırlı olsun..sadece meyve yetiyormu kilo verdin mi sende?
Sağolasın..Allah cümlemize nasip etsin sağlıklı dünya güzeli bebeklerimizi kucağımıza almayı.Ne zorluklarla taşıyoruz ve dünyaya getireceğiz.Annelerimizin klasik lafını şimdi çok daha iyi anlıyorum.Bişey dediklerinde veya bi konuda iyiliğimiz için konuştuklarında hemen tepki verirdik anne olunca anlarsın beni derler ya şimdi çok iyi anlıyorum ne demek istediklerini...ve annemle her tartışmamız ve onu kırdığım zamanlar için suçluluk duyuyorum
Hoşbulduk sağolasın.. Verdim kilo vermez olurmuyum..53 kiloyla hamile kaldım 50 kiloyum şimdi ama bebeğin gelişimini etkilemez senden yiyo dedi dr..önceleri endişeleniyodum çocuğa zararı olacak diye ama şimdi içim rahat çok şükür..
Sağolasın..Allah cümlemize nasip etsin sağlıklı dünya güzeli bebeklerimizi kucağımıza almayı.Ne zorluklarla taşıyoruz ve dünyaya getireceğiz.Annelerimizin klasik lafını şimdi çok daha iyi anlıyorum.Bişey dediklerinde veya bi konuda iyiliğimiz için konuştuklarında hemen tepki verirdik anne olunca anlarsın beni derler ya şimdi çok iyi anlıyorum ne demek istediklerini...ve annemle her tartışmamız ve onu kırdığım zamanlar için suçluluk duyuyorum
cok haklısn cnım onlrın hakkı hıcbır sekılde ödenmez zor daha anne olmadan bu kadar zorluk yasıyoruz dogduklarında nasıl olur acaba ınsallah daha ıyı oluruz o zaman su zamn bı cabuk gecse hazıran temmuz gelse hemen ya
galiba burda bi kilo vermeyen benim..hatta 1-1,5 kilo almışım..
çok diyorum bende kendi kendime..ahh bi haziran gelse diyee..ama sora da diyorum kii onu içimde hissetmekte çok güzel bi duygu olucak..bi daha yaşarmıyız bilinmez bu durumu..
Benimde doğum haziran 24 görünüyor..yengeç çocuğu olacak sanırım..ama 1 hafta 10 gün öncesi veya sonrasıda olabilirmiş..Hayırlısı olsunda hepimiz için nasılsa gelecekler..
bende yengeç olsun istiyorum ama sanırım ikizler olucak.doğumm 15 haziran gözüküo..
ben de yengeç istiyorum ama hiç belli olmuyo bu işler aslan da olabilir geç gelirse...
kızlar bulantılarım gecmıstı ama bugun tekrar basladı ama nıye yaaaaaaaa:) suan mıdem cok kotu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?