2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

amanınn çok kilo vermişssin,dikkat et kedndine yemeye çalış zorla da olsa.yağlı yemeklerden kaçın,hafif ve az ye..ama sık sık.

yiyorum aslında canım hiç istemese de elimden geldiğince kendimi zorlayıp yiyorum ama sabah aç karnına gel demişti doktor saat 11 e kadar hiç bişey yemedim, onun da etkisi vardır sanırım biraz. kan ve idrar numunesi verdikten sonra kahvaltı edebildim. doktor sigara alkol kullanmak yok 12. haftadan sonra haftada bir kadeh kırmızı şarabın zararı olmaz dedi :) yağlı zaten ömrümde ağzıma koyamadım çok tiksiniyorum yağdan yaa....

ve birde Doktorum bana bu bulantılardan artık iyice moralimin bozulduğu bi zamanda dedi ki bulantılarını sev çünkü bebeğinin yaşam belirtisi o, hormonlarının düzgün çalıştığını gösteriyor .Biliyorum sevilecek bişey değil :)) ama yinede sabır sabır...

herşeyin yolunda olmasına sevindim Allah sağlıkla kucağına da almanı nasip etsin inşallah. mandalinayı başta ben de çok yiyordum ama ilk bulantım mandalina yerken oldu şimdi yine aynı şey olacak gibime geliyo. bir kere yerken tiksinince çoz bir daha o şeyi yemek

merhabalar hoş geldin,hayırlı olsun..sadece meyve yetiyormu kilo verdin mi sende?

Sağolasın..Allah cümlemize nasip etsin sağlıklı dünya güzeli bebeklerimizi kucağımıza almayı.Ne zorluklarla taşıyoruz ve dünyaya getireceğiz.Annelerimizin klasik lafını şimdi çok daha iyi anlıyorum.Bişey dediklerinde veya bi konuda iyiliğimiz için konuştuklarında hemen tepki verirdik anne olunca anlarsın beni derler ya şimdi çok iyi anlıyorum ne demek istediklerini...ve annemle her tartışmamız ve onu kırdığım zamanlar için suçluluk duyuyorum

merhabalar hoş geldin,hayırlı olsun..sadece meyve yetiyormu kilo verdin mi sende?

Hoşbulduk sağolasın.. Verdim kilo vermez olurmuyum..53 kiloyla hamile kaldım 50 kiloyum şimdi ama bebeğin gelişimini etkilemez senden yiyo dedi dr..önceleri endişeleniyodum çocuğa zararı olacak diye ama şimdi içim rahat çok şükür..

aynen bende suçluluk duyuyorum..hallbuki ne yüce insanlar,ne çok zorluğa katlandılar kimbilir bizim için..

cok haklısn cnım onlrın hakkı hıcbır sekılde ödenmez zor daha anne olmadan bu kadar zorluk yasıyoruz dogduklarında nasıl olur acaba ınsallah daha ıyı oluruz o zaman su zamn bı cabuk gecse hazıran temmuz gelse hemen ya

çok diyorum bende kendi kendime..ahh bi haziran gelse diyee..ama sora da diyorum kii onu içimde hissetmekte çok güzel bi duygu olucak..bi daha yaşarmıyız bilinmez bu durumu..

çok diyorum bende kendi kendime..ahh bi haziran gelse diyee..ama sora da diyorum kii onu içimde hissetmekte çok güzel bi duygu olucak..bi daha yaşarmıyız bilinmez bu durumu..

Benimde doğum haziran 24 görünüyor..yengeç çocuğu olacak sanırım..ama 1 hafta 10 gün öncesi veya sonrasıda olabilirmiş..Hayırlısı olsunda hepimiz için nasılsa gelecekler..

kızlar benim mide bulantım falan yok ama benim,acayip ağrım var kasıklarım göğüslerim feci ağrıyor evde gezerken bile karnımı tutarak geizyorum:26:herşey yolundadır inşallah yaabu arada bişey sorcam ben,sata göre 9+5 günlük hamişim,ama doktorda ultrasondaki görünen tarih 8+3 bebek geç döllenmiş dedi ,yaa ben hangi haftadan takip edeyip gelişimini...:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…