kızlar benim mide bulantım falan yok ama benim,acayip ağrım var kasıklarım göğüslerim feci ağrıyor evde gezerken bile karnımı tutarak geizyorum:26:herşey yolundadır inşallah yaabu arada bişey sorcam ben,sata göre 9+5 günlük hamişim,ama doktorda ultrasondaki görünen tarih 8+3 bebek geç döllenmiş dedi ,yaa ben hangi haftadan takip edeyip gelişimini... :18:
kızlar bulantılarım gecmıstı ama bugun tekrar basladı ama nıye yaaaaaaaa:) suan mıdem cok kotu
aynen yaaa aynen bu kadar olur.4 gündür çok iyiydim çok azalmıştı.dışarı çıkabildim gezebildim alışveriş yapabildim.ama bugün çok kötü yine geçen haftaladaki gibi
çamaşır koksunu benım gıbı yap bebek vernelı kullanıyorum kızlar ben kendımı hıç ıyı gormuyorum ıyıde ıçıme kapandım kımse ıle goruşmek ıstemıyorum tadım tuzum yok boynumda tutuldu oğleden berı sızlıyo yaa yokmu aramızda hıç ıçımızı acıcak bırşeyler paylaşsın anlatsın gulelım eğlenelım
Canım gelen kan kusmadan dolayı boğazın tahrış olmuş olabılır sıkıntı yapma kendıne eğer bır daha gelırse ara doktorunu
Kızlarr bızı bızden ıyı anlayan kımse varmı acaba mıllete gore aman ıyıkı bır hamılesın oluyoruz kımse anlamıyor bızı çalışanlar şukur etsın halıne bız evde oturanlarda bır çözum uretelım nasıl gecıcek bu gunlerrr
canım panik yapma.benim geçen hafta asitten dolayı genzimden geliyordu kusarken.sonrasında da saatlerce yanıyordu genzim.bugün de dişetim kanadı bayağı.evham yapmana gerek yok.mideden gelip gelmediğini anlayabilirsin zaten.off ne kötüdür bilirim
kızlar benim bi de oğlum var 3 yaşını geçti.bulantı varken çok zor oluyor sürekli ilgi istiyor o da.annecim benimleydi 3 haftadır bugün o gitti.iyice yalnız hissettim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?