2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

cok bı fark yok ama doktorun dedıgınu takıp et bence canım bende 8 haftlkn gıttım 7 haftlık dedıı onu takıp edıyorum sımdıı mıgde bulntın yok ne guzel valla benımkıde bı gecse baska bısey ıstemıyorum ya

kızlar bulantılarım gecmıstı ama bugun tekrar basladı ama nıye yaaaaaaaa:) suan mıdem cok kotu

aynen yaaa aynen bu kadar olur.4 gündür çok iyiydim çok azalmıştı.dışarı çıkabildim gezebildim alışveriş yapabildim.ama bugün çok kötü yine geçen haftaladaki gibi

canım artık havadan mıdır nedir bilemiyorum.ben de tam seviniyordum azaldı diye.4 gündür afedersiniz hiç çıkartmamıştım.ama bugün iştahım da gelmişti yerine.bugün yine halsizim yine tatsız.beni de deterjan kokuları çok rahatsız ediyor.2 hafta sonra rahatlarız inşallah da tadını çıkarmaya başlarız hamişliğimizin

çamaşır koksunu benım gıbı yap bebek vernelı kullanıyorum kızlar ben kendımı hıç ıyı gormuyorum ıyıde ıçıme kapandım kımse ıle goruşmek ıstemıyorum tadım tuzum yok boynumda tutuldu oğleden berı sızlıyo yaa yokmu aramızda hıç ıçımızı acıcak bırşeyler paylaşsın anlatsın gulelım eğlenelım

herkese merhabalar,uzun süren bekleyişten sonra şükürler olsun ki bende hamileyim,bugün 10+1 olduk
7 ve 8.haftalarda çok kötü mide bulantılarım olmuştu fakat 9.hafta daha hafif geçti,ben çok çıkarmadım fakat sürekli bulanan her an çıkarıcakmışım gibi bir hisle bütün gün evde battaniyemin altında tatsız tussuz yatmıştım.2 hafta sonra ikili teste gidicem,şimdiden bunun sıkıntısını yaşıyorum
77 doğumluyum yaş ilerledikçe bebekte olabilecek sorunlar artar dediler ve ben bu iki haftayı nasıl geçiricem bilmiyorum,Her gün Allaha şükür edip dua ediyorum.Umarım isteyen herkese evlat nasip etsin.

canım 4 tane deterjan değiştirdim.yumuşatıcı dediğini de denedim.şimdi kullanmıyorum yumuşatıcı.ben de aynı durumdayım kimse ile görüşmek istemiyorum bu haldeyken.

kızlar cok kotuyum kusarken agzımdan kan geldıı ne olcak bu saatte doktorda yok bogazım yanıyo sımdı hıc daha once boyle olan varmı gecen gunde oldu pek bakmadım am abugunde aynısı oldu aksam

canım panik yapma.benim geçen hafta asitten dolayı genzimden geliyordu kusarken.sonrasında da saatlerce yanıyordu genzim.bugün de dişetim kanadı bayağı.evham yapmana gerek yok.mideden gelip gelmediğini anlayabilirsin zaten.off ne kötüdür bilirim

canım geçmiş olsun.boynuna bişey sar istersen sıcak tutsun orayı.

Canım gelen kan kusmadan dolayı boğazın tahrış olmuş olabılır sıkıntı yapma kendıne eğer bır daha gelırse ara doktorunu

Canım gelen kan kusmadan dolayı boğazın tahrış olmuş olabılır sıkıntı yapma kendıne eğer bır daha gelırse ara doktorunu

bogazımdan gelıyo hıssedıyorum cunku bogazım yanıyo ınsallh kotu bsıey yoktur belkıde tahrıs oldu kusmaktan ondanda olabılır ama yınede ne bılım ıste ya korkuyorumm bısey olur dıye ay cok sıkıldım artık ya dayanamıyorumm

Kızlarr bızı bızden ıyı anlayan kımse varmı acaba mıllete gore aman ıyıkı bır hamılesın oluyoruz kımse anlamıyor bızı çalışanlar şukur etsın halıne bız evde oturanlarda bır çözum uretelım nasıl gecıcek bu gunlerrr

valla cok haklısın canımm katılıyorum calısanlar ıcınde zor ama evdekıelr ıcın gun gecmıyo yapıcak bsıey yok anca uyku yada tv ızlemek yeemek yaomak bıle zor gelıyo ıyıce uyuşuk olmaktan korkuyorum tek basına olunca daha da zor valla allah hepımıze yardım etsın gunler cabuk gecsınn havalarda cok soguk olmasa yuruyus yapardık ama donarız yanı

kızlar benim bi de oğlum var 3 yaşını geçti.bulantı varken çok zor oluyor sürekli ilgi istiyor o da.annecim benimleydi 3 haftadır bugün o gitti.iyice yalnız hissettim kendimi

sımdı okudum canım gec oldu kusura bakma gormemısım netten bakıyodum bogazdan kan gelmesı dıye cok canımı sıktı yanıyo bogazım ne vardı bızde normal hamılelık yasasaydık ya mıgdemız bulanmadan kusmadan rahat gecırseydık su gunlerımızı sagol canım bılgılerınız ıcın ınsanın basına gelınce bı anda korkuyoo

okumadığını tahmin ettim çünkü diğer sayfada altta kalmış yazı.hemen cevap verrmiştim endişelenme diye.bana da oldu geçen hafta bir kaç kez hem de.asitten dolayı tahriş oluyor.sonrasında da yanmaya devam ediyor.anne olmak kolay değil.benim oğlumda 16.haftada bitmişti bulantım.bulantıdan öte enerji yok bende hiç.sürekli yatmak istiyorum o da insanın canını sıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…