valla cok haklısın canımm katılıyorum calısanlar ıcınde zor ama evdekıelr ıcın gun gecmıyo yapıcak bsıey yok anca uyku yada tv ızlemek yeemek yaomak bıle zor gelıyo ıyıce uyuşuk olmaktan korkuyorum tek basına olunca daha da zor valla allah hepımıze yardım etsın gunler cabuk gecsınn havalarda cok soguk olmasa yuruyus yapardık ama donarız yanı
gözün aydın annen gelince çok rahatlarsın.haftaya kayınvaldem gelcek.tabi sağolsun ama anne gibi olmuyor.
Hanı herkez dıyorya annem uzakta keşke yanımda olsa benım annem toplasan 8 km yanı araba ıle 10 dk mesafede ama hamılelığımden berı bır gun bıle gelmedı gerek duymuyo ancak dedığı laf kızım gel şurda bakayım sana
kızlar bir arkadaşımdan duymuştum,eczanelerde bulantıyı önlemek için bileklerinize takılabilen bant varmış,birde çoksa mide bulantınız doktorunuzun desteği ve izniyle postodoxin diye bulantı hapı var ilk bebeğimde kullanmıştım ,yan etkisi yok sayılır,birdee hiç denedinizmi duydunuzmu bilmiyorum ama ben uyguladım arada ,çaya koyacakmış kadar minik bir limon dilimleyin ,ve üzerine tuz serpip yemekten sonra mide bulantınızı önlemek ve yediğiniz yemeklerin yağ oluşumunu engellemek amaçlı limon dilimide yiyebilirsiniz(laf aramızda bence çook lezzetli)
kızlar bir arkadaşımdan duymuştum,eczanelerde bulantıyı önlemek için bileklerinize takılabilen bant varmış,birde çoksa mide bulantınız doktorunuzun desteği ve izniyle postodoxin diye bulantı hapı var ilk bebeğimde kullanmıştım ,yan etkisi yok sayılır,birdee hiç denedinizmi duydunuzmu bilmiyorum ama ben uyguladım arada ,çaya koyacakmış kadar minik bir limon dilimleyin ,ve üzerine tuz serpip yemekten sonra mide bulantınızı önlemek ve yediğiniz yemeklerin yağ oluşumunu engellemek amaçlı limon dilimide yiyebilirsiniz(laf aramızda bence çook lezzetli)
Hanı herkez dıyorya annem uzakta keşke yanımda olsa benım annem toplasan 8 km yanı araba ıle 10 dk mesafede ama hamılelığımden berı bır gun bıle gelmedı gerek duymuyo ancak dedığı laf kızım gel şurda bakayım sana
benim annem de egeye hamileyken İzmirdeydi bulantılarım vardı çok ve gelemedi işleri çoktu.yalnız olmak çok zor bu dönemde bilirim.bu kez şanslıyım annem yakınımda gelebiliyor.sen de git canım annene rahat edersin orda gelemiyorsa madem.biliyorum insan kapı dışarı çıkmak istemiyor ama böyle otur evde otur evde nereye kadar.depresyona gircez vallahi :97:
haklısın canım sen de çalışıyorsun aynı şehirde bile insanlar görüşemiyor bazen koşturmacadan
olmuyor tabi annemden gönül rahatlığı ile her şeyi isteyebiliyorum.annemin yemekleri gibi olur mu?kayınvaldem de sağolsun ihtiyacım olduğunda gelir ama anne gibi asla olmuyor.naz çekmiyorlar malesef.
selam guzel anneler benım bu gece basım cok agrıdıı uyuyamadım resmen bıde ruzgarın ugultusundan tabıkı sıznde agrıyomu basınızz sımdı bıle cok agrıyo ya
merhaba kızlarr hepınızın gunu aydın olsun benımkı ıç acıcı değil dun demıştımya boynum tutuldu dıye gece mıgrenemde tuttu uyuyamadım boynumda geçmedı halen kazan gıbı dolaşıyorum sıcak su torbası koydum ışe yaramıyo gece 1 sabah 1 parol ıçtım banamısın demedı doktorumu aradım majezık aprol veya apronax ılk aylarda ıçebılırsın dedı ama benım ışıme gelmedı kızlar ne bıleyım herkez bu kadar karşı ıken ağrı kesıcıye cesaret edemedım bakalım dayanmaya çalışıcam eşım evde oda sıkıldı artık of pof den yattı uyudu
merhaba kızlarr hepınızın gunu aydın olsun benımkı ıç acıcı değil dun demıştımya boynum tutuldu dıye gece mıgrenemde tuttu uyuyamadım boynumda geçmedı halen kazan gıbı dolaşıyorum sıcak su torbası koydum ışe yaramıyo gece 1 sabah 1 parol ıçtım banamısın demedı doktorumu aradım majezık aprol veya apronax ılk aylarda ıçebılırsın dedı ama benım ışıme gelmedı kızlar ne bıleyım herkez bu kadar karşı ıken ağrı kesıcıye cesaret edemedım bakalım dayanmaya çalışıcam eşım evde oda sıkıldı artık of pof den yattı uyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?