2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

soğuk moğuk bırşekılde yurucez artık

gözün aydın annen gelince çok rahatlarsın.haftaya kayınvaldem gelcek.tabi sağolsun ama anne gibi olmuyor.

sagol canım ınsanın annesı gıbı olmuyo tabıkı allah onları eksık etmesın başımızdan gecıcek ınsallah bu gunlerde bebeişlerımızı kucagımıza alınca gulucez bu gunlerı hatırlayıp ınsLLh mutlu bı sekılde zaman gecsın cok ıstıyorum bır an once olsunlar dıye

Hanı herkez dıyorya annem uzakta keşke yanımda olsa benım annem toplasan 8 km yanı araba ıle 10 dk mesafede ama hamılelığımden berı bır gun bıle gelmedı gerek duymuyo ancak dedığı laf kızım gel şurda bakayım sana

nıye gelmıyo canım ya sen soyle ona gel buraya ben kotuyum dıye gelır belkı oda kotu ya yakınında ama uzak gıbı

kızlar bir arkadaşımdan duymuştum,eczanelerde bulantıyı önlemek için bileklerinize takılabilen bant varmış,birde çoksa mide bulantınız doktorunuzun desteği ve izniyle postodoxin diye bulantı hapı var ilk bebeğimde kullanmıştım ,yan etkisi yok sayılır,birdee hiç denedinizmi duydunuzmu bilmiyorum ama ben uyguladım arada ,çaya koyacakmış kadar minik bir limon dilimleyin ,ve üzerine tuz serpip yemekten sonra mide bulantınızı önlemek ve yediğiniz yemeklerin yağ oluşumunu engellemek amaçlı limon dilimide yiyebilirsiniz(laf aramızda bence çook lezzetli)

merak ediyorum çok bu resimdeki şirin, dünya güzeli varlık senin kızın mı?????

canım benim bu doktorum da ilk hamileliğimdeki doktorum da ilaç vermedi bulantı için.ben de sözünden çıkmıyorum napıyım.sea band ile ilgili bir çok kişiden pek bir işe yaramıyor yorumunu duyunca almadım.

benim annem de egeye hamileyken İzmirdeydi bulantılarım vardı çok ve gelemedi işleri çoktu.yalnız olmak çok zor bu dönemde bilirim.bu kez şanslıyım annem yakınımda gelebiliyor.sen de git canım annene rahat edersin orda gelemiyorsa madem.biliyorum insan kapı dışarı çıkmak istemiyor ama böyle otur evde otur evde nereye kadar.depresyona gircez vallahi :97:

benmde annem karşıda oturuyor,çok uzak diil ama 2 ayda filan anca görüşüorus yanımda olsa faydası olur elbette ama malesef hem o da çalışıo..yanında olanlar kıy*****i bilsin..

olmuyor tabi annemden gönül rahatlığı ile her şeyi isteyebiliyorum.annemin yemekleri gibi olur mu?kayınvaldem de sağolsun ihtiyacım olduğunda gelir ama anne gibi asla olmuyor.naz çekmiyorlar malesef.

olmuyor tabi annemden gönül rahatlığı ile her şeyi isteyebiliyorum.annemin yemekleri gibi olur mu?kayınvaldem de sağolsun ihtiyacım olduğunda gelir ama anne gibi asla olmuyor.naz çekmiyorlar malesef.

ne zaman hissetmeye başlıcaz miniklerimizi,gerçi sen şanslısın ikinci bebeklerde daha erken hissedilirmiş..

selam guzel anneler benım bu gece basım cok agrıdıı uyuyamadım resmen bıde ruzgarın ugultusundan tabıkı sıznde agrıyomu basınızz sımdı bıle cok agrıyo ya

merhaba kızlarr hepınızın gunu aydın olsun benımkı ıç acıcı değil dun demıştımya boynum tutuldu dıye gece mıgrenemde tuttu uyuyamadım boynumda geçmedı halen kazan gıbı dolaşıyorum sıcak su torbası koydum ışe yaramıyo gece 1 sabah 1 parol ıçtım banamısın demedı doktorumu aradım majezık aprol veya apronax ılk aylarda ıçebılırsın dedı ama benım ışıme gelmedı kızlar ne bıleyım herkez bu kadar karşı ıken ağrı kesıcıye cesaret edemedım bakalım dayanmaya çalışıcam eşım evde oda sıkıldı artık of pof den yattı uyudu

cok gecmıs olsun canım zor valla bende baş agrısından duramıyorum mıgdemde hala bulanıyo ya

gecmıs olsun canım bı dus al sımdı uyumaya calış uyumadıkca daha kotu olursun eslerımız sagolsun ıdare edıyorlar ama bellı bır sure sonra onlarda sıkılıyor ne yapsınlar su ılk 3 ay gecsınsonra hersey duzene gırer ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…