2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

ümraniye civarında bi dr.olursa benim için daha iyi olur,en azından aksi bi durumda hemen
iletişime geçebilmek için.
hımmm bilmiyom canım ben orda maalesef yaaa...bulursun inşalllah yaa ,her hastanenin bitane en iyisi vardır soruştur.

canım kan değerin 1800 ü geçince ancak keseyi görebiliyosun ,değerin 2 günde hemen hemen ikiye katlar ,kalp atışını ben haftaya görmye gitcem ,bazıları erken bazıları geç duyuyoo ...hayırlı uğurlu olsun canım Allahım sağlıkla kucağımıza lamayı nasip etsin..

evet evet
kendimizi dinlemeyelim biraz farklı şeyler düşünelim valla:)

bende bende bende hamıleyım hatta dun öğrendım 4 haftalık :)
hayırlı olsun canıımm..hoş geldin aramızaaa:))

aynı durumdan bende şikayetçiydim hatta bir ara bebeğimi düşürüyor muyum diye paniğe kapıldım doktor çok normal deyince rahatladım artık ağrıyı filan düşünmüyorum

canım ultrasonda kese gozüktü mü? eger bekleyebılıyorsan bıraz daha bekle kalp atısı genellıkle 7. haftada duyuluyr nadir 6. haftada da duyanlar var sımdı gıdıp duymassan dahada stres yaparsın ben bekleyemedım gıttım doktor beklemekten baska care yok dedı 6. haftadayım haftaya gıdecegım ınsan bır an once duymak ıstyr zaman gecsın dıye beklıyrm sabırsızlıkla

buarada kızlar ben yıyeceklere farklı gozlerle bakmaya basladım en sevdıgım seylerı bıle yıyemıyrm cıkartmıyrm ama hıc bırsey canım ıstemıyr sizlerde durumlar nasıl?:26:

buarada kızlar ben yıyeceklere farklı gozlerle bakmaya basladım en sevdıgım seylerı bıle yıyemıyrm cıkartmıyrm ama hıc bırsey canım ıstemıyr sizlerde durumlar nasıl?:26:
valla benim iştahımın maaşallahı varr:)) hafta sonu içli köfte ve zeytin yağlı dolma yaptım ayıptır söylemesi ..yani durumun vehameti belli olsun diye yazıyorum ,basit yemekler kesmiyoo

valla benim iştahımın maaşallahı varr:)) hafta sonu içli köfte ve zeytin yağlı dolma yaptım ayıptır söylemesi ..yani durumun vehameti belli olsun diye yazıyorum ,basit yemekler kesmiyoo

hadı yaaa:) afiyet olsun canım bebısını besle ıste ne guzel bakalım hamılelık boyunca kac kılo alacagız? buarada ne oğretmenısın?bende öğretmenimde merak ettım

canım ümranıye carsıda cok gzuel ozel bı doktor bılıyorum eger gıtmek ıstersen sana önerırım bende hamıleyım kan testı yaptım 452 dıye bısı cıktı kac haftalık oluyo o zaman ve ne zaman gıtmem lazım doktora

hadı yaaa:) afiyet olsun canım bebısını besle ıste ne guzel bakalım hamılelık boyunca kac kılo alacagız? buarada ne oğretmenısın?bende öğretmenimde merak ettım
canım ben tam 5 günde 5 kilo deneyinden çıkmıştı gerçi 1-2 kilo verdim 2 gündür tartılıyorum 61.2 çıkıyo ,bugün 59.7 çıktı ama fana bi kiloyla başlamamışım dimii..ya bidebiz doğuluyuz et ,bulgür ,salçalı yağlı olcak yemekler ,mide bulantım olmazsa alır yürrürüm gibi geliyoo:)) yok yok tutcam kendimi canım ben anasınıfı öğretmeniyim
canım hayırlı olsun 1 hafta kadar sonra gidersen kii bunu doktorun söylemiş olmalı kontrole gittiysen ,keseni görürsün ,yani değere göre böyle oluyo ,ama bireysel farklılıklar olabişlir ,yani daha geç yada daha erken görebilirsin ,aramıza hoş geldin ..

Merhabalar bende 8 haftalık hamileyim herkese Allahtan sağlık diliyorum..

sende hoş geldin aramıza canııımm:))amin inşallah 9 ay sonunda saşlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza

ayy canım benim bulantı konusnda hiç bir belirti yok 6 hafta oldu bugün inşallah bi sorun olmadan hep böyle devam eder..
ama bende de bi yorgunluk var anlatamam ayakta durmak istemiyorum belim ağrıyo zaten oturmayınca ilk haftalarda böyle bel ağrısı normal mi acaba:2:

canım normal o ağrılar genelimizde var ,
yaaa siz ayakta duramıyosunuz ben bide anasınıfı öğretmeniyim ,zıpırlar 5 dk .oturmuyolar kızmazsamm

arkadaşlar mrb,ben de sata göre 7 haftalık hamileyim.ama ultrasonda 4+2 görünüyor.kese boyu 12 mm.sizlerin kese boyları nasıl?bi de 1 haftadır kahverengi akıntım var,progestan kullanıyorum ama geçmiyor.arada kan da görüyorum(böyle bi durum yaşayan var mı?bi de kese boylarınızı yazarsanız sevinirim.

evde olsam bende okadar farketmem canım zaten.
benim başımda da var zıpırlardan bende 1. sınıf okutuyorum valla çoğu zaman masada oturmaya çalışıyorum onları yanıma alıyorum ama olmuyo dediğin gibi kızmazsam iyice şımarıyolar beni otururken gördüklerinde iyice hareketleniyolar
allah yardımcımız olsun ne diyelim canım..

canım benim sat 23 eylül, geçen hafta 4 hafta 4 gün olması gerekirken gittim, daha küçük geç yumurtlamadandır dedi, cumartesi günü lekelenmeler oldu, kırmızı olmadı hiç. doktor progestan başlattı, bugün nerdeyse gelmedi hiç. doktor bu haftalarda düşük olsa adet kanaması gibi çok ve kırmızı olur adet gibi olur ve düşer dedi. o yüzden çok kaygılanmamak lazım ama dinlenme imkanın varsa dinlen ben rapor aldım evde istirahat edince daha iyi gibi..az hareket etmeye çalışıyorum zaten çabuk yoruluyorum.

cuma gününden beri evde yatıyorum canım,rapor aldım.ama geçmiyor.benim adetlerim çok düzenliydi ama kısa sürede adet olurdum.25 günde falan.kahverengi akıntı da silince peçeteye geliyor zaten,içerde kanama yok dedi doktor.yine de endişeleniyorum(

ekim 19 da oldum son adetimi...
ilk defa bu ay korunmadık...
kasım 17 adet olmam gerekiyor 2 hafta gibi bir süre var...
dün sabah mide bulantım vardı peçeteye sildiğim zamanda kahverengiye yakın bi renkte akıntı olduğunu
gördüm...
dün öğleden akşama kadar sağ kasık üstümde hafif ağrı vardı
psikolajikte olabilir tabi
hamilelik belirtisi olabilir mi ki????

canim eger 17 kasimda bekliyorsan adet gununu senin suan da hamile olma olasiligin yok gibi bisi. dunku gordugun kasik agrin buyuk bi ihtimal yumurtlama agrin :) yani sunu soyleyebilirim ki bu aralar iliskiye girdiysen bugunde dahil ilerde ins guzel haberlerini aliriz :)

Son düzenleme:
Allah kolaylık versin canım bize artık ,bu arada ben nisanda ayrılcam izne ...sen napcan?

canım ben keseyi gördüm ama hiç boyunu falan sormadım açıkçası ,ben şimdi kalp atışlarını bekliyorum bu benim için daha önemliydi çünkü hiiiç sormadım doktoruma kaç santim diiyee ...hatta altta 7 yazıyo ama ben geç döllenme olduğumu düşünüyorum onu bile sormadım doktora kaç haftalıktır diye,haftaya çarşamba sorcam inş.arada gördüğün kan çok yoğun değilse sorun yoktur canım .ama fazlaysa bi kontrole git yada progestanı ihmal etme hiç.geçmiş olsun .

ensişelenme canım bendede oldu öyle ,bende çok korktum hala ,ama içerde kanama olsa daha farklı olurdu ,bu sadece önceden olan kanamanın dışa atımı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…