hımmm bilmiyom canım ben orda maalesef yaaa...bulursun inşalllah yaa ,her hastanenin bitane en iyisi vardır soruştur.ümraniye civarında bi dr.olursa benim için daha iyi olur,en azından aksi bi durumda hemen
iletişime geçebilmek için.
canım kan değerin 1800 ü geçince ancak keseyi görebiliyosun ,değerin 2 günde hemen hemen ikiye katlar ,kalp atışını ben haftaya görmye gitcem ,bazıları erken bazıları geç duyuyoo ...hayırlı uğurlu olsun canım Allahım sağlıkla kucağımıza lamayı nasip etsin..merhaba bende hamileyim
benim sat 27 eylül
22 ekimde gebelik testi yaparak öğrendim sonra hcg 62 çıktı 40 saat sonra tekrar ettirdim 163 çıktı şimdi 5+3 günlük hamileyim 3 gün sonra doktora gideceğim kalp atışını duyabilirmiyim acaba ilk meleğim benimde çok korkuyorum bişey olur diye kalp atışını duymadan içim rahat etmeyecek
evet evetAramızıa yeni katılan arkadaşlar hoşgeldinizzzzz =)
Yaa benim bugün sanki ağrım birazcık daha var gibi. Tuvalete gitmeye çekinmiyorum ama sanki hep yatıp dinlenmem gerekiyormuş gibi geliyor. İçerde sağlam bir kazı çalışması mı var yoksa...?Yok yaaa yok yok:18: İşte normal di mi çoğunluğun adet olacakmış ağrısı var. Üzülmek yok artık saçma sapan yere.
Ama nezamana kadar çekeceğiz böyle kızlar..? Bir bitse de rahat rahat taşısak bebişlerimizi
hayırlı olsun canıımm..hoş geldin aramızaaa:))bende bende bende hamıleyım hatta dun öğrendım 4 haftalık :)
Aramızıa yeni katılan arkadaşlar hoşgeldinizzzzz =)
Yaa benim bugün sanki ağrım birazcık daha var gibi. Tuvalete gitmeye çekinmiyorum ama sanki hep yatıp dinlenmem gerekiyormuş gibi geliyor. İçerde sağlam bir kazı çalışması mı var yoksa...?Yok yaaa yok yok:18: İşte normal di mi çoğunluğun adet olacakmış ağrısı var. Üzülmek yok artık saçma sapan yere.
Ama nezamana kadar çekeceğiz böyle kızlar..? Bir bitse de rahat rahat taşısak bebişlerimizi
merhaba bende hamileyim
benim sat 27 eylül
22 ekimde gebelik testi yaparak öğrendim sonra hcg 62 çıktı 40 saat sonra tekrar ettirdim 163 çıktı şimdi 5+3 günlük hamileyim 3 gün sonra doktora gideceğim kalp atışını duyabilirmiyim acaba ilk meleğim benimde çok korkuyorum bişey olur diye kalp atışını duymadan içim rahat etmeyecek
valla benim iştahımın maaşallahı varr:)) hafta sonu içli köfte ve zeytin yağlı dolma yaptım ayıptır söylemesi ..yani durumun vehameti belli olsun diye yazıyorum ,basit yemekler kesmiyoobuarada kızlar ben yıyeceklere farklı gozlerle bakmaya basladım en sevdıgım seylerı bıle yıyemıyrm cıkartmıyrm ama hıc bırsey canım ıstemıyr sizlerde durumlar nasıl?:26:
valla benim iştahımın maaşallahı varr:)) hafta sonu içli köfte ve zeytin yağlı dolma yaptım ayıptır söylemesi ..yani durumun vehameti belli olsun diye yazıyorum ,basit yemekler kesmiyoo
geçmiş olsun canım yaaa..bende çok korkuyorum adet falan olmaktan ,İnşallah bebeklerimiz sağlıklıdırda düşük falan yaşamayız,bana doktorum 2 hafta sonra gel dedi ,1 hafta zar zor geçti ,haftaya çarşambayı iple çekiyorum vallaa,inşallah güzeel haberler paylaşırım burda
bende çok uykucuydum geçen hafta ,hala uykum var ama ozamanki kadar değil.
benımde cok uykum gelıyo karnımda bı guruldama oluyo sankı canımm enufak bıseyde yoruluyorum sankıı benımde kanımda 452 cımıstı ulrasonda baktı ama goremedı ne zaman gıtmem lazım bılmıyorum soylermısınız
canım ben tam 5 günde 5 kilo deneyinden çıkmıştı gerçi 1-2 kilo verdim 2 gündür tartılıyorum 61.2 çıkıyo ,bugün 59.7 çıktı ama fana bi kiloyla başlamamışım dimii..ya bidebiz doğuluyuz et ,bulgür ,salçalı yağlı olcak yemekler ,mide bulantım olmazsa alır yürrürüm gibi geliyoo:)) yok yok tutcam kendimihadı yaaa:) afiyet olsun canım bebısını besle ıste ne guzelbakalım hamılelık boyunca kac kılo alacagız? buarada ne oğretmenısın?bende öğretmenimde merak ettım
canım hayırlı olsun 1 hafta kadar sonra gidersen kii bunu doktorun söylemiş olmalı kontrole gittiysen ,keseni görürsün ,yani değere göre böyle oluyo ,ama bireysel farklılıklar olabişlir ,yani daha geç yada daha erken görebilirsin ,aramıza hoş geldin ..canım ümranıye carsıda cok gzuel ozel bı doktor bılıyorum eger gıtmek ıstersen sana önerırım bende hamıleyım kan testı yaptım 452 dıye bısı cıktı kac haftalık oluyo o zaman ve ne zaman gıtmem lazım doktora
Merhabalar bende 8 haftalık hamileyim herkese Allahtan sağlık diliyorum..
buarada kızlar ben yıyeceklere farklı gozlerle bakmaya basladım en sevdıgım seylerı bıle yıyemıyrm cıkartmıyrm ama hıc bırsey canım ıstemıyr sizlerde durumlar nasıl?:26:
ayy canım benim bulantı konusnda hiç bir belirti yok 6 hafta oldu bugün inşallah bi sorun olmadan hep böyle devam eder..
ama bende de bi yorgunluk var anlatamam ayakta durmak istemiyorum belim ağrıyo zaten oturmayınca ilk haftalarda böyle bel ağrısı normal mi acaba:2:
arkadaşlar mrb,ben de sata göre 7 haftalık hamileyim.ama ultrasonda 4+2 görünüyor.kese boyu 12 mm.sizlerin kese boyları nasıl?bi de 1 haftadır kahverengi akıntım var,progestan kullanıyorum ama geçmiyor.arada kan da görüyorum(böyle bi durum yaşayan var mı?bi de kese boylarınızı yazarsanız sevinirim.
ekim 19 da oldum son adetimi...
ilk defa bu ay korunmadık...
kasım 17 adet olmam gerekiyor 2 hafta gibi bir süre var...
dün sabah mide bulantım vardı peçeteye sildiğim zamanda kahverengiye yakın bi renkte akıntı olduğunu
gördüm...
dün öğleden akşama kadar sağ kasık üstümde hafif ağrı vardı
psikolajikte olabilir tabi
hamilelik belirtisi olabilir mi ki????
Allah kolaylık versin canım bize artık ,bu arada ben nisanda ayrılcam izne ...sen napcan?evde olsam bende okadar farketmem canım zaten.
benim başımda da var zıpırlardanbende 1. sınıf okutuyorum valla çoğu zaman masada oturmaya çalışıyorum onları yanıma alıyorum ama olmuyo dediğin gibi kızmazsam iyice şımarıyolar beni otururken gördüklerinde iyice hareketleniyolar
allah yardımcımız olsun ne diyelim canım..
canım ben keseyi gördüm ama hiç boyunu falan sormadım açıkçası ,ben şimdi kalp atışlarını bekliyorum bu benim için daha önemliydi çünkü hiiiç sormadım doktoruma kaç santim diiyee ...hatta altta 7 yazıyo ama ben geç döllenme olduğumu düşünüyorum onu bile sormadım doktora kaç haftalıktır diye,haftaya çarşamba sorcam inş.arada gördüğün kan çok yoğun değilse sorun yoktur canım .ama fazlaysa bi kontrole git yada progestanı ihmal etme hiç.geçmiş olsun .arkadaşlar mrb,ben de sata göre 7 haftalık hamileyim.ama ultrasonda 4+2 görünüyor.kese boyu 12 mm.sizlerin kese boyları nasıl?bi de 1 haftadır kahverengi akıntım var,progestan kullanıyorum ama geçmiyor.arada kan da görüyorum(böyle bi durum yaşayan var mı?bi de kese boylarınızı yazarsanız sevinirim.
cuma gününden beri evde yatıyorum canım,rapor aldım.ama geçmiyor.benim adetlerim çok düzenliydi ama kısa sürede adet olurdum.25 günde falan.kahverengi akıntı da silince peçeteye geliyor zaten,içerde kanama yok dedi doktor.yine de endişeleniyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?