2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

slm kızlar cok büyük bi heyacanla yazıyorum bende ekim hamişlerindenim sat 2 ekim 4´+3 haftalık bebişim inş 11 kasımda dr gideceğim keseyi umarım bebişimide görürüm allahım herkese sağlıkla bebişlerini kucağına almak nasip etsin....

hayırlı olsun bebişinnnnnn benimkide 4+3 bende 2 gün sonra gidicem inş görürüm

benim henüz bulantı başlamadı inşallah başlasa da çok ağır seyretmez ben 4+4 oldum SAT a göre yani dah aerken bulantı başlaması için heralde :44:senin SAT neydi ?

canım benim sat 26 eylül yani 5+2 yim ama dediğim gibi sabah bulantım hiç olmuyor aksine yemek yemeye başlayınca oluyor ve hergğn değişiyor....
bulantı olması gebeliğin sağlıklı olduğu anlamına gelmez arkadaşlar her kadının bünyesi farklı tepki veriyor bazılarının çok bulantısı oluyor ama benim bir çok tanıdığım kişi hiç bulantı yaşamadı bile... çok da sağlıklı bebekleri doğdu....
inşallah bizim de öyle çok olmaz....

canım inşallah dış değildir dış ben geçirdim biliyorum ağrı ve kanama en bariz belirtileri... daha zaten 4+3 müşsün çok küçük gözükmeyebilir... beta hcg kaç???

selam kızlarr işte geldim ,bu arada benim kasıklarımda minik minik ağrılar var adet olurkenki gibii ...inşallah bebeğim sağlıklıdır ve benimle kalır ,biliyosunuz özürlü doğacak çocukların bi çoğu düşük oluyo ,yani her şeyde bi hayır var ama inşallah bebeğim sağlıklıdır ve düşük falan yaşamam ,çok korkuyorum ..

benim başlamadı daha maalesef yani aslında güzel bişey değil ama şu durumda onu bekliyorum

canım hcgen çok normal ben ilk baktırdığımda 160 dı yanılmıyosm,senin kese görebileceğin tarihi hesaplamak gerekirseeeeee2 gün sonra değerin 500 civarı ,4 gün sonra 1000,6 gün sonra 2000 olur yani bu testin olduğu tarihten 6 -7 gün sonra gidersen keseyi görebilirsin inşallahhh:)))

bende başlamadııııı(( alttaki çizelgede 7 yazıyo ama ben geç döllenme olduğunu düşünüyorum 6 haftalık falanımdır bence...

bende 10 kasımda inşallah kalp atışlarını duyma umuduyla gitcem doktora inşallah rabbim yüzüme bakarda duyarım o sağlıklı pıt pıtlarıı...

tatlı cadı yüreğini ferah tut ve dua et canım ,en kötü ihtimalle ,sürekli kontrollere gidebildiğimiz içn Allaha şükür ordan alınıp rahim içine konulabiiyomuş ,inşallah bunları yaşamazsın canım ,ve yarın güzel haberler verirsin bizee:)

[/QUOTE]canım inşallah dış değildir dış ben geçirdim biliyorum ağrı ve kanama en bariz belirtileri... daha zaten 4+3 müşsün çok küçük gözükmeyebilir... beta hcg kaç???[/QUOTE]

inş cnm..bende ağrı ve kanama yok.hcg dün yapıldı 1631 çıktı.2 gün sonra tekrar yapılıcak bakim sonuç ne olucak

tsk ederim cnm inş sende görürsün bebişini...aynı haftalık benimkiyle bi şey sorucam tatlım ilk kanda öğrendiğinde beta hcg kaç çıkmıştı

canım bende hcgye ilk defa dün bakıldı 1631 çıkmıştı..sende sonuç nasıldı?

etmem mi canım etmem mi ne dualar ediyorum :) inş görücem bende dış gebeliğe dair hiç bi belirti yok cnm.ama vajinal usg olucağı için zor olucak görebilmek için çok uğraştı dr canım çok yandı yine yanıcak tabii insan olumlu en küçük bi haber için acıyı falan bırakıyo bi kenara yapıcak bi şey yok bebişler için değer Emir Bebek

kızlar benim değerim en son 4000leri geçmiştir. karından görebilirmi doktor. vajinalde cnm yanıyor ya

merhaba arkadaşlar bende 25 ekimde öğrendim hamile olduğumu dün gittk dr.keseyi gördük haftaya kalp atışlarını duyarız galiba:))))))))))) sadece çok uyku yapıyor benimki:))))))

kızlar benim değerim en son 4000leri geçmiştir. karından görebilirmi doktor. vajinalde cnm yanıyor ya

evt vajinal usg çok zor hem can yanıyo hemde insan tereddüt ediyo acaba bebeğe bi zarar gelicek mi diye..benim drum bana ilk 8 haftalık kontrolü vajinal usg ile yapıcaz dedi ama vajinadan değilde göbüşten bakanlarda varmış

yaa ben defalarca vajinal muayene oldum ,bu durumda dakamı farklı oluyo acaba bilmiyorumkii?? benim doktorum şimdiye kadar hep karından baktı ,acabba kalp atışına vajinalmi bakar bilmiyorum ?? kızlar vajinalde kendinizi kasmayın fazla zaten ilk bi kaç saniyeden sonra çok acımıyo ,,yani muayenede acımıyo bunu nasıl yapıyolar acebee?? canım benim değerim 2600 civarıyken karından gördü doktor,vjinal yapalım falanda demediii..

bn 7+1 oldm hala bndede yk bisey ama dsk tehlikesi saglksz vs sacma kisidn kisiye degisir dha yni yni etklenyrm kokdan ama bulanti yok

canım bende hcgye ilk defa dün bakıldı 1631 çıkmıştı..sende sonuç nasıldı?

benim bugün 4+5 oldu 4+2 iken yapılan B-HCG testimde değer 1300 çıkmıştı hemen hemen aynı değerlerimiz yani yakın ben 6 kasıma yani Allah kısmet ederse 5+1 olacağım güne randevu aldım erken kese gözükmez diye karından baktırmak istiyorum çünkü:26:

Günaydın kızlarrrr =)
Umarım bizim ve bebişlerimiz için güzel bir gün olur.
Dün akşam eve gidince çok acıkmıştım biraz meyve yedim. Aç karnına yediğim için mi bilmem midem bulandı. Ama geçti sonra bir güzelde yemek indirdim sonra
Bir de erkenden uykum geliyor. "Dün Öyle Bir Geçer Zamanki" yi bile izleyememişim
Gelelim konulara =)
Vajinal ultrason hakikaten pek fena gelmişti başlangıçta. Ama alıştım artık. Bana hem tedavi aşamasında hem de sonrasında keseye filan bakarken hep alttan baktı. Bebişe zararı yokmuş, o çok küçük olduğu için . Büyüdükçe ama yapmıyorlar. Zaten göbüşler büyüdüğü içinde kocamannnn gözükecek inşallah bebişlerimiz
Walla zaman bana geçmiyor kızlar. Kalp atışını görmek, duymak için daha bir haftam var. İnşallah zaman hepimiz için çabucak geçer. Bu arada sizinle yazışmak güzel. Mutlu haberi tek paylaştığım sizlersiniz. (henüz) Hep beraber ayları devirelim inşallah. Bebişlerimize kavuşalımmmmm

Hale

günaydın kızlaarrr:))) dün karnımda ve kasıklarımda minicik karmplar vardı ,gece boyuda hep belim ağrıdı ,uyku sersemi dua ediyodum bi araa:))) şimdi iyiyim,hemen uzamdım ,okula gitmeme çok var :))) sizler napıyosunuz,nasılsınız??

merhaba ,
bende 7 hafta 4. günümdeyim daha cok yeniyiz yani
ama uyku durumu felaket aksamları en gec saat 10 da uyuyorum.
hala regl olacakmısım gibi hissediyorum bazen. ( Allah korusun)
bir kaç gün öncesine kadar sağ ve sol kasığıma kramp gibi ağrılar giriyordu , son bir kaç gündür artık yok.
midem cok yanıyor ve bulanıyor. ve aşırı derece kabız oldum.
sizlerde ne var ne yok.
doktorda 12. haftaya kadar folik aside devam etmemi soyledi. şimdilik bunlar var.

bende dün idrar testiyle öğrendim bugün dr a gidicem bakalım ultrasonda bişeyler görücek miyim. aşılamada 4 yumurtayla olduğu için çoğul gebelikten korkuyorum bakalım bugün anlarız heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…