Allah yardımcın olsun arkadaşım. İnşallah bebişin kendini gizliyordur. İki gün sonra keseciğini kocaman gösterir sevindirir annesini. Evet dış gebelik ağrı yapar diyorlar. Hakkımızda hayırlısı...[/QUO
inş cnm yaa 2 gün sonra umarım süpriz yaparda sevindirir beni:) Allh sizlerin bebişlerinizide sağlıklla kucağınıza almayı nasip etsin
slm kızlar cok büyük bi heyacanla yazıyorum bende ekim hamişlerindenim sat 2 ekim 4´+3 haftalık bebişim inş 11 kasımda dr gideceğim keseyi umarım bebişimide görürüm allahım herkese sağlıkla bebişlerini kucağına almak nasip etsin....
hayırlı olsun bebişinnnnnnbenimkide 4+3 bende 2 gün sonra gidicem inş görürüm
benim henüz bulantı başlamadı inşallah başlasa da çok ağır seyretmezben 4+4 oldum SAT a göre yani dah aerken bulantı başlaması için heralde :44:senin SAT neydi ?
arkadaşlar 2 gün sonra dra gidicem.bu gün dr 2 gün sonrada gözükmezse dış gebelik olabilir dedi çok korkuyorum( dua edin ne olur gözüksün...bu arada aklınızda bulunsun dış gebelik çok sancı yaparmış bende hiç ağrı yok o beni rahatlatıyo.Allah hepimize yardım etsin
benim başlamadı daha maalesef yani aslında güzel bişey değil ama şu durumda onu bekliyorumkızlar bişey sorcam sizin bulantılarınız başladı mı benim hergün değişiyor bir gün süte bir gün meyveye bir gün ete midem bulanıyor anlamadım gitti... ama öyle sabah bulantısı değil de yerken afedersiniz midem kalkıyor ama dediğim gibi hergün ayrı bir yemeğe oluyor neden böyle anlamadım....:26:
canım hcgen çok normal ben ilk baktırdığımda 160 dı yanılmıyosm,senin kese görebileceğin tarihi hesaplamak gerekirseeeeee2 gün sonra değerin 500 civarı ,4 gün sonra 1000,6 gün sonra 2000 olur yani bu testin olduğu tarihten 6 -7 gün sonra gidersen keseyi görebilirsin inşallahhh:)))arkadaşlar merhaba,dün yaptırdığım kan testiyle bende hamile olduğumu öğrendim,yaklaşık 4 haftalık
ben adetime 1 gün kala sabah ilk idrarla test yaptım ve ikinci çizgi çok belirgindi,kesin olsun diye kanda da test yaptırdım ve sonuç : BETA HCG (IMX) 239,67 çıktı sonucum,bişi anlamadığım için aradım sonuç pozitif ama daha 3.5 hafta gibi dediler,kan testi sonuçlarınızı paylaşırmısınız benimki normalmi ? ne zaman
dr.a gitmeliyim* aklımda bir sürü soru var ne yapmalıyım tam 1 yıldır bekliyoduk eşim 2,5 ay önce çift taraflı varikosel ameliyatı olmuştu.süpriz yaptı bebişimiz bize erken geldi.
bende başlamadıııııBirşey soracağım ben 4,5 haftalık filan hamileyim. Bulantılar nezaman başlar acaba..? Şu an gayet iyiyim. Çok meraklı olduğumdan değil =) İnternette bir doktor sitesinden bulantıları olan gebeliklerin düşük ve erken doğum riskinin daha az olacağını duydum. Belki de tesellidir ama bilemedim yine de. Bulantısı başlayan var mı kızlar ??? :26:
bende 10 kasımda inşallah kalp atışlarını duyma umuduyla gitcem doktora inşallah rabbim yüzüme bakarda duyarım o sağlıklı pıt pıtlarıı...slm kızlar cok büyük bi heyacanla yazıyorum bende ekim hamişlerindenim sat 2 ekim 4´+3 haftalık bebişim inş 11 kasımda dr gideceğim keseyi umarım bebişimide görürüm allahım herkese sağlıkla bebişlerini kucağına almak nasip etsin....
tsk ederim cnm inş sende görürsün bebişini...aynı haftalık benimkiyle bi şey sorucam tatlım ilk kanda öğrendiğinde beta hcg kaç çıkmıştı
tatlı cadı yüreğini ferah tut ve dua et canım ,en kötü ihtimalle ,sürekli kontrollere gidebildiğimiz içn Allaha şükür ordan alınıp rahim içine konulabiiyomuş ,inşallah bunları yaşamazsın canım ,ve yarın güzel haberler verirsin bizee:)
kızlar benim değerim en son 4000leri geçmiştir. karından görebilirmi doktor. vajinalde cnm yanıyor ya
kızlar benim değerim en son 4000leri geçmiştir. karından görebilirmi doktor. vajinalde cnm yanıyor ya
Birşey soracağım ben 4,5 haftalık filan hamileyim. Bulantılar nezaman başlar acaba..? Şu an gayet iyiyim. Çok meraklı olduğumdan değil =) İnternette bir doktor sitesinden bulantıları olan gebeliklerin düşük ve erken doğum riskinin daha az olacağını duydum. Belki de tesellidir ama bilemedim yine de. Bulantısı başlayan var mı kızlar ??? :26:
canım bende hcgye ilk defa dün bakıldı 1631 çıkmıştı..sende sonuç nasıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?