2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

slm arkidişlerr..ben yokken baya kaynatmışsınız.aramıza yeni hamişler katılmış:)ben bu gün çok mutluyummmm bebişim annesine süpriz yaptı dış gebelik değilmiş gözüktü 2 hafta sonrada kalbini dinlemeye gidicem duyarım inş:) ama 15 günü nasıl geçiricem bilmiyorum..benim kasıklarım çok ağrıyo yaa yazdıklarınızı okudum aranızda kasıkları ağrıyanlar varmış ama normal tabii bebişlerimiz bize tutunmaya çalışıyo :) inş bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alır o güzel kokularını içimize çektiğimiz günleride görürüz

merhaba öncelikle siz kaç haftalık hamilesiniz.ben daha önce dış gebelik geçirdim.hiç anlayamadım bile.normal adet tarihimde kanamam başladı.adet kanamsı sandım 10 gün sürdü kesildi 2 gün sonra tekrar başaldı.bu neyin nesi dedim doktora gidicektim ki fenalaştım.karnıma sancılar girdi gözüm karardı elim yüzüm uyuştu.direk acile.dış gebelik old söylediler.ult muayene oldum karnımın içi kanla dolu old söyledi doktor.tabi ilerlemiş ve tüpümü kaybetmeme sebep oldu buu durum.bence sizinkisi inşallah tabi normal gebelik.içiniz rahat olsun.

merhaba sizde ankaradansınız.hangi hastaneye gidiyorsunuz acaba.biz daha belirleyemedik te.

valla benim iştahımın maaşallahı varr:)) hafta sonu içli köfte ve zeytin yağlı dolma yaptım ayıptır söylemesi ..yani durumun vehameti belli olsun diye yazıyorum ,basit yemekler kesmiyoo

oh oh maşallah maşallah ben yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum yağlı yememeye çalışıyorum özellikle sabahları artık süt içiyorum

bunlar yumurtlama belirtisi olabilir eğer 28-29 günde bir adet görüyorsan

Günaydın kızlar ben hiç denk gelemiyorum ya size.bugün biraz midem bulanıyor.bişay yiyesim yok ama mecbur yicez.

6. Haftadayım.birde sizde varmı bilmem ama kabızlık var.

ben 4+6 yım bugün portakal ye bol bol veya portakal suyu iç elma ye meyve yersen bağırsak hareketlerin artar kabızlık kötüdür hele hamileyken ıkınamazsın kasıklarına baskı yapar Allah kolaylık versin öyle şikayeti olan arkadaşlarım vardı benim henüz öyle bir şikayetim yok ama kasıklarımda ağrı var henüz doktora da görünmedim sadece kendim kan testi yaptırmıştım ve telefonda doktora sormuştum cumartesi yani 2 gün sonra doktor kontrolüm var inşallah kese görünür

Çok sevindim canım! Gözün Aydın! Haika Amin canım inşallah bebişlerimizi birbirimize destek ola ola beraber büyüteceğiz içinizde

6. Haftadayım.birde sizde varmı bilmem ama kabızlık var.

Ah ah bende de var. Kuulandığım multivitaminden mi, crinone jel den mi bilmem bende de var. Akşam yemeklerinden önce kuru kayısı atıyorum ağzıma. İyi geliyor tavsiye ederim:88:

Bunların dışında kızlarrr benim iştahım çok açık. Ama hep zararlı şeylere Mantı filan istiyorum hep, böyle salçalı yoğurtlu birşeyler. Gebeliğin sonunda yuvarlanmaktan korkuyorum

Sansee sen minişinin kalp atışlarını nezaman duyacaksın inşallah? Zaman bana geçmiyor walla. Sabırsızlanıyorum. Hayırlısıyla geçsin zaman. Derin bir oh diyelim...

Sansee sen minişinin kalp atışlarını nezaman duyacaksın inşallah? Zaman bana geçmiyor walla. Sabırsızlanıyorum. Hayırlısıyla geçsin zaman. Derin bir oh diyelim...
haftaya çarşamba çağırdı .benimde bu aralar minşk minik kramplarım va biraz gitmek istiyorum amaa..bişeyler daha bulmam lazım ,progestanım bitti onuda yazar belki gidersem..

ne güzel çok sevindim. darısı başımıza.tatlıcadı sen kaç haftalıktın.bende pazartesi gideceğim doktora.o zaman 6 haftalık oluyorum.bebeğimi görürüm inşallah.

aslında kese boyundan daha çok ilk aşamada kese varmı yokmu diye bakılıyor.sonrada 1 hafta sonra bebek varmı yok mu. sonrada kalp atışları önemli.kese boyu çok önemli mi acaba.bence gördüğün kanda tutunma kanıdır.düşük falan olsa parça parça düşer allah korusun.

merhaba sansee bebeğini gördün sanırım.kaç haftalıktın sen.hayırlı olsun bu arada.

yok canım bebeği değil henüz kesesini gördüm geçen hafta ,doktorum 2 hafta sonra gel dedi ..valla bu hafta nasıl geçti bilseniz,neysee şunun şurasında çarşambaya ne kaldıı ..inşallah bebişimide görürüüümm:))

inşallah.valla bende 29 ekimde gördüm kesesini.pazartesi gideceğim artık.inşallah görürüzde bi rahatlarız.senin ilk hamileliğin sanırım.allah kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…