arkadaşlar 2 gün sonra dra gidicem.bu gün dr 2 gün sonrada gözükmezse dış gebelik olabilir dedi çok korkuyorum( dua edin ne olur gözüksün...bu arada aklınızda bulunsun dış gebelik çok sancı yaparmış bende hiç ağrı yok o beni rahatlatıyo.Allah hepimize yardım etsin
canım benim sat 23 eylül, geçen hafta 4 hafta 4 gün olması gerekirken gittim, daha küçük geç yumurtlamadandır dedi, cumartesi günü lekelenmeler oldu, kırmızı olmadı hiç. doktor progestan başlattı, bugün nerdeyse gelmedi hiç. doktor bu haftalarda düşük olsa adet kanaması gibi çok ve kırmızı olur adet gibi olur ve düşer dedi. o yüzden çok kaygılanmamak lazım ama dinlenme imkanın varsa dinlen ben rapor aldım evde istirahat edince daha iyi gibi..az hareket etmeye çalışıyorum zaten çabuk yoruluyorum.
valla benim iştahımın maaşallahı varr:)) hafta sonu içli köfte ve zeytin yağlı dolma yaptım ayıptır söylemesi ..yani durumun vehameti belli olsun diye yazıyorum ,basit yemekler kesmiyoo
ekim 19 da oldum son adetimi...
ilk defa bu ay korunmadık...
kasım 17 adet olmam gerekiyor 2 hafta gibi bir süre var...
dün sabah mide bulantım vardı peçeteye sildiğim zamanda kahverengiye yakın bi renkte akıntı olduğunu
gördüm...
dün öğleden akşama kadar sağ kasık üstümde hafif ağrı vardı
psikolajikte olabilir tabi
hamilelik belirtisi olabilir mi ki????
Günaydın kızlar ben hiç denk gelemiyorum ya size.bugün biraz midem bulanıyor.bişay yiyesim yok ama mecbur yicez.
6. Haftadayım.birde sizde varmı bilmem ama kabızlık var.
Günaydın kızlar ben hiç denk gelemiyorum ya size.bugün biraz midem bulanıyor.bişay yiyesim yok ama mecbur yicez.
slm arkidişlerr..ben yokken baya kaynatmışsınız.aramıza yeni hamişler katılmış:)ben bu gün çok mutluyummmmbebişim annesine süpriz yaptı dış gebelik değilmiş gözüktü 2 hafta sonrada kalbini dinlemeye gidicem duyarım inş:) ama 15 günü nasıl geçiricem bilmiyorum..benim kasıklarım çok ağrıyo yaa yazdıklarınızı okudum aranızda kasıkları ağrıyanlar varmış ama normal tabii bebişlerimiz bize tutunmaya çalışıyo :) inş bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alır o güzel kokularını içimize çektiğimiz günleride görürüz
6. Haftadayım.birde sizde varmı bilmem ama kabızlık var.
Allah kolaylık versin canım bize artık ,bu arada ben nisanda ayrılcam izne ...sen napcan?
canım ben keseyi gördüm ama hiç boyunu falan sormadım açıkçası ,ben şimdi kalp atışlarını bekliyorum bu benim için daha önemliydi çünkü hiiiç sormadım doktoruma kaç santim diiyee ...hatta altta 7 yazıyo ama ben geç döllenme olduğumu düşünüyorum onu bile sormadım doktora kaç haftalıktır diye,haftaya çarşamba sorcam inş.arada gördüğün kan çok yoğun değilse sorun yoktur canım .ama fazlaysa bi kontrole git yada progestanı ihmal etme hiç.geçmiş olsun .
ensişelenme canım bendede oldu öyle ,bende çok korktum hala ,ama içerde kanama olsa daha farklı olurdu ,bu sadece önceden olan kanamanın dışa atımı..
haftaya çarşamba çağırdı .benimde bu aralar minşk minik kramplarım va biraz gitmek istiyorum amaa..bişeyler daha bulmam lazım ,progestanım bitti onuda yazar belki gidersem..Sansee sen minişinin kalp atışlarını nezaman duyacaksın inşallah? Zaman bana geçmiyor walla. Sabırsızlanıyorum. Hayırlısıyla geçsin zaman. Derin bir oh diyelim...
slm arkidişlerr..ben yokken baya kaynatmışsınız.aramıza yeni hamişler katılmış:)ben bu gün çok mutluyummmmbebişim annesine süpriz yaptı dış gebelik değilmiş gözüktü 2 hafta sonrada kalbini dinlemeye gidicem duyarım inş:) ama 15 günü nasıl geçiricem bilmiyorum..benim kasıklarım çok ağrıyo yaa yazdıklarınızı okudum aranızda kasıkları ağrıyanlar varmış ama normal tabii bebişlerimiz bize tutunmaya çalışıyo :) inş bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alır o güzel kokularını içimize çektiğimiz günleride görürüz
arkadaşlar keselerinizin boyutunu biliyorsanız yazar mısınız?
arkadaşlar mrb,ben de sata göre 7 haftalık hamileyim.ama ultrasonda 4+2 görünüyor.kese boyu 12 mm.sizlerin kese boyları nasıl?bi de 1 haftadır kahverengi akıntım var,progestan kullanıyorum ama geçmiyor.arada kan da görüyorum(böyle bi durum yaşayan var mı?bi de kese boylarınızı yazarsanız sevinirim.
canım biilmiyorum ,hiç sormadımda açıkçası ,görmek yetti bana
merhaba sansee bebeğini gördün sanırım.kaç haftalıktın sen.hayırlı olsun bu arada.
yok canım bebeği değil henüz kesesini gördüm geçen hafta ,doktorum 2 hafta sonra gel dedi ..valla bu hafta nasıl geçti bilseniz,neysee şunun şurasında çarşambaya ne kaldıı ..inşallah bebişimide görürüüümm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?