geçmiş olsun canım yaaa..bende çok korkuyorum adet falan olmaktan ,İnşallah bebeklerimiz sağlıklıdırda düşük falan yaşamayız,bana doktorum 2 hafta sonra gel dedi ,1 hafta zar zor geçti ,haftaya çarşambayı iple çekiyorum vallaa,inşallah güzeel haberler paylaşırım burdamerhaba ,
bende 7 hafta 4. günümdeyim daha cok yeniyiz yani
ama uyku durumu felaket aksamları en gec saat 10 da uyuyorum.
hala regl olacakmısım gibi hissediyorum bazen. ( Allah korusun)
bir kaç gün öncesine kadar sağ ve sol kasığıma kramp gibi ağrılar giriyordu , son bir kaç gündür artık yok.
midem cok yanıyor ve bulanıyor. ve aşırı derece kabız oldum.
sizlerde ne var ne yok.
doktorda 12. haftaya kadar folik aside devam etmemi soyledi. şimdilik bunlar var.
Hayırlı uğuru olsun gözün aydın canııımm:))) korkma korkma ,Allah hayırlısını nasip etsin :)bende dün idrar testiyle öğrendim bugün dr a gidicem bakalım ultrasonda bişeyler görücek miyim. aşılamada 4 yumurtayla olduğu için çoğul gebelikten korkuyorum bakalım bugün anlarız heralde
60 küsür ve üzeri çıkar muhtemelen canım ,hadi bakalım inşallah güzel haberler verirsin bizleree:)Merhaba kızlar
30 ekimde beta hcg değerim 16 çıktı.Bugün tekrar kan tahlili yaptırdım, değer katlanmış mı diye.Sonuçlar öğleden sonra çıkçak. Umarım güzel bi sonuç çıkar çünkü 30 ağustosta bebeğim kürtajla alınmıştı, kalbi durduğu için.
Görüşmek üzere....
merhaba kızlar,1 yıllık bekleyişten sonra sükürler olsun bende hamişim :) sat 6 ekim 1 kasımda yaptırdığım beta hcg 239,67 çıktı.hafif hafif sabahları mide bulantım var,bende garip olan geç yatar
geç kalkardım fakat bu aralar erken yatıp erkenden kalkıyorum.yatmadan önce süt içiyorum mutlaka
biraz belim ağrıyo hala regl olcakmışım gibi bi his var (Allah korusun) henüz dr.a gitmedim
dr.arayışına başladım,sanırım bayramdan önce ilk muayenemi olucam.Allah isteyen herkesi evlat
sahibi yapsın ve hamiş olan arkadaşları tamamına erdirsin.
inşallah canım ,benimde belik kasıklarım aynen dediğin gibi ağrıyo ,Ama bişey yok Allahtan ..İnşallah 9 ay sorunsuz geçer,istanbulun neresindedin benim doktorumu önerebilirim ,kartalda.
60 küsür ve üzeri çıkar muhtemelen canım ,hadi bakalım inşallah güzel haberler verirsin bizleree:)
Aramızıa yeni katılan arkadaşlar hoşgeldinizzzzz =)
Yaa benim bugün sanki ağrım birazcık daha var gibi. Tuvalete gitmeye çekinmiyorum ama sanki hep yatıp dinlenmem gerekiyormuş gibi geliyor. İçerde sağlam bir kazı çalışması mı var yoksa...?Yok yaaa yok yok:18: İşte normal di mi çoğunluğun adet olacakmış ağrısı var. Üzülmek yok artık saçma sapan yere.
Ama nezamana kadar çekeceğiz böyle kızlar..? Bir bitse de rahat rahat taşısak bebişlerimizi
Aramızıa yeni katılan arkadaşlar hoşgeldinizzzzz =)
Yaa benim bugün sanki ağrım birazcık daha var gibi. Tuvalete gitmeye çekinmiyorum ama sanki hep yatıp dinlenmem gerekiyormuş gibi geliyor. İçerde sağlam bir kazı çalışması mı var yoksa...?Yok yaaa yok yok:18: İşte normal di mi çoğunluğun adet olacakmış ağrısı var. Üzülmek yok artık saçma sapan yere.
Ama nezamana kadar çekeceğiz böyle kızlar..? Bir bitse de rahat rahat taşısak bebişlerimizi
bende bende bende hamıleyım hatta dun öğrendım 4 haftalık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?