2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

kızlar günaydın gerçi tünaydın desem daha iyi... bugün ilk kez sabah bulantısının ne olduğunu yaşadım ve anladım... gerçekten çok fena bulantıyla kalktım bugün zorla yarım dilim ekmek yedim zaten yemekten sonra da hepsi çıktı afedersiniz... benim galiba biraz zor olacak....

geçmiş olsun tugcal ..yeni geçecek inşallahhhh:))) ya o değilde kızlar ben bişi sorcam utanıyorummm biz dün akşam niyeti bozduk...anlarsınız işteee yaa dün minik mink ağrılar oldu yattım birazsabaha karşı bel ağrısı ve kasıklarım da ara ara ağrıyla uyandım,şimdide belim ağrıyo ,akıntı falan yok ama ,siz yaşadınızmı böyle bişeyy??

umarım çabuk atlatırsın.tuzlu krakerlerden ye bastırsın mideni.bu arrada kaç haftalıksın.

bence doktora gidene kadar bi daha niyetinizi bozmayın.çünkü ilk üç ay çok önemli.gerçi düşük tehlkesi yoksa bi sıkıntı olmuyo.ama biz daha yeniyiz neyin ne olduğunu bilmiyoruz.herşey bi kaç haftaya kadar belli olur.

Kızlarr ben işe gidiyorum şimdii ,accayipte bel ağrım var ama ..şunun şurasında hafta sonuna ne kaldıı :))) görüşürüz akşam ...

geçmiş olsun ya mideni hiç aç bırakmamaya çalış kuru kuru şeyler yiyerek sürekli çalıştır mideni e tabi uykudayken bu yapılmıyor yatmadan çok su içmemeye çalış Allah kolaylık versin burdan demesi kolay oluyor tabi henüz bende mide bulantısı başlamadı çok erken çünkü hayırlısı neyse o olsun hakkımızda:97:

valla biz ilişkiye girmiyoruz 2 hafta olacak:93: uzun bir süre de korkarız ilişkiye girmekten heralde :26:ama bende cinsel istek azalması olmadı olur diye düşünüyordum

selamlar,
doktorlarına gidip ilk muanelerini olanlar doktorlarınız neler dedi? tahliller istedi mi sizden? neleri yasakladı mesela
ben artık light icecekleri, cola türü seyleri, kahve, asırı cay içmiyorum.sucuk sosis türü şarküteri ürünleri yok.
ve benim doktorum sac boyasına karsı oldugu için sac boyamakta yasak.

umarım çabuk atlatırsın.tuzlu krakerlerden ye bastırsın mideni.bu arrada kaç haftalıksın.

sağolun kızlar aslında daha benim de erken bence daha 5+4 bugün ama erkenden başladı... gerçi eşimin çok hoşuna gidiyor midem bulandıkça eğlence oldu ona da ama bir de bana sorun
bu arada biz de niyeti bozmadık hatta eşim 9 ay kardeşimsin diyor... ben daha önce düşük yaptığım için korkuyor herüf tabi.... zaten benim aklıma bile gelmiyo şimdi sanırım soğudum hamilelik yüzünden....

sansee cim zaten bel ve kasık ağrıları bende de var... onla alakası yoktur ama ilk birkaç ay dikkat edin siz yine de dr lar zararı yok diyor ama ben çok pimpirikli olduğumdan diyorum.....

selam arkadaşlar
bol bol ceviz yiyorum
akşamları pekmez içiyorum
süt içiyorum
ailelerinize söyledinizmi biz daha söylemedik
kalp atışını duyunca söyleyeceğiz

selam bende 4+6 günlük hamileyim 10 kasımda doktora gideceğim umarım keseyi ve kalp atışlarını duyarım...benimde henüz miğde bulantılarım başlamadı ilk bebeğimde su içsem çıkartıyordum,ikinci bebeğimde sadece miğdem bulandı fakat kusma gibi bir sorunum olmadı umarım bunda fazla mide bulantısı yaşamam...herkese sağlıklı hayırlı hamilelikler diliyorum.Allah'ım sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

selam arkadaşlar
bol bol ceviz yiyorum
süt içiyorum

ben de her gün portakal-nar karışık sıkma meyve suyu içiyorum her sabah süt içiyorum beyaz peynir yiyorum biz ailelerimize söyledik dayanamadık

oo seninle de aynıymış günlerim sen tecrübeliymişsin ama :97: benim ilk olduğu için sabırsızlanıyorum cumartesiye kadar ancak bekleyebilirim doktora görünmek için inşallah keseyi görebiliriz cumartesi Allah izin verirse 5+1 olacak

arkadaşlar keselerinizin boyutunu biliyorsanız yazar mısınız?

Malesef canım kese varmı yokmu diye baktı, hiç boyutundan bahsetmedik bile.

haftaya çarşamba çağırdı .benimde bu aralar minşk minik kramplarım va biraz gitmek istiyorum amaa..bişeyler daha bulmam lazım ,progestanım bitti onuda yazar belki gidersem..

Keşke ben de jeli yazdırabilsem doktora. Walla her hafta bayılıyoruz paraları cepten. Olsun ne yapıyım. Bebişime herşey değer..

inanırmısın canım ilk bebeğime nasıl hamile kaldığımı bile anlayamadım evlendim 9 ay sonra bebeğim oldu kanda gebelik testi bile yaptırmadım 3 aylık gebeyken başladım doktora gitmeye gebeliğimin son günlerinde birden kilo aldım ve tansiyonumda yükseldi doktor bebeğin karnında ölebilir dedi ama çok üzülmüştüm anlatamam şükürler olsun ki sağlıklı bir şekilde doğdu 3 sene sonrasındada ikinci kızıma hamile kaldım tabi o planlı olduğu için günüm geçer geçmez beta hcg yaptırdım doktor gebesin dedi ama 2 aylıktım hafif kanamam geldi rahim ağzında açıklık var dedi progestan hapına başladı ve istirahat verdi 3 ay annem baktı bana Allah a şükür onuda sağlıklı kucağıma aldım ve aradan 6 sene geçti şimdide hamileyim ama sanki önceki gebeliklerimi hiç ben yaşamamış gibiyim her bebek ve hamilelik farklı gelişebiliyor Allah 'ım herkesin yardımcısı olsun:93:

selam arkadaşlar
bol bol ceviz yiyorum
süt içiyorum

Hayırlı olsun efsun zeren
Bende ağzıma zorla ceviz atıyorum. Süt içiyorum günlük süt bulmaya çalışıyorum. Bir de multivitamin alıyorum folik asit içeren.
Daha bizde kimselere söylemedik. Minişimin kalp atışlarını duyalımda bayramda herkese müjdeli haberi veririz inşallah. Ya arkadaşlar normal mi bilmiyorum bir endişe sarıyor insanı. Herşey güzel işte neden heyecam yapıyorum bukadar. Neden korkuyorum..? :18:

Selam kizlar, bende hamileyim inanilmaz yaaa sali günü doktora gittim ve bebegimi gördüm...kalp atislariymis o kadar kibirdiyordu ki....:88: ben 6 haftalik hamileyim...doktorum gayet hersey yolunda dedi..hap kullaniyorum vitamin gibi folit asit gibi...:98: cok mutluyum kizlar, insallah sag salim aliriz kucagimiza artik...

Bu arada birsey söyliyeyim size, doktorum a sordum hani cinsellikle alakali bir zarar olabilir mi diye, yok dedi sorun olmaz kesinlikle dedi....

hayırlı olsun :81: ne kadar güzel duygu değil mi inşallah biz de hayırlısıyla görürüz minik yavrumuzu Alttan mı baktı sana doktor:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…