kızlar günaydın gerçi tünaydın desem daha iyi... bugün ilk kez sabah bulantısının ne olduğunu yaşadım ve anladım... gerçekten çok fena bulantıyla kalktım bugün zorla yarım dilim ekmek yedim zaten yemekten sonra da hepsi çıktı afedersiniz... benim galiba biraz zor olacak....
geçmiş olsun tugcal ..yeni geçecek inşallahhhh:))) ya o değilde kızlar ben bişi sorcam utanıyorummmbiz dün akşam niyeti bozduk...anlarsınız işteee yaa dün minik mink ağrılar oldu yattım birazsabaha karşı bel ağrısı ve kasıklarım da ara ara ağrıyla uyandım,şimdide belim ağrıyo ,akıntı falan yok ama ,siz yaşadınızmı böyle bişeyy??
kızlar günaydın gerçi tünaydın desem daha iyi... bugün ilk kez sabah bulantısının ne olduğunu yaşadım ve anladım... gerçekten çok fena bulantıyla kalktım bugün zorla yarım dilim ekmek yedim zaten yemekten sonra da hepsi çıktı afedersiniz... benim galiba biraz zor olacak....
geçmiş olsun tugcal ..yeni geçecek inşallahhhh:))) ya o değilde kızlar ben bişi sorcam utanıyorummmbiz dün akşam niyeti bozduk...anlarsınız işteee yaa dün minik mink ağrılar oldu yattım birazsabaha karşı bel ağrısı ve kasıklarım da ara ara ağrıyla uyandım,şimdide belim ağrıyo ,akıntı falan yok ama ,siz yaşadınızmı böyle bişeyy??
umarım çabuk atlatırsın.tuzlu krakerlerden ye bastırsın mideni.bu arrada kaç haftalıksın.
geçmiş olsun yamideni hiç aç bırakmamaya çalış kuru kuru şeyler yiyerek sürekli çalıştır mideni e tabi uykudayken bu yapılmıyor yatmadan çok su içmemeye çalış Allah kolaylık versin burdan demesi kolay oluyor tabi henüz bende mide bulantısı başlamadı çok erken çünkü hayırlısı neyse o olsun hakkımızda:97:
selam arkadaşlar
bol bol ceviz yiyorum
akşamları pekmez içiyorum
süt içiyorum
ailelerinize söyledinizmi biz daha söylemedik
kalp atışını duyunca söyleyeceğiz
selam bende 4+6 günlük hamileyim 10 kasımda doktora gideceğim umarım keseyi ve kalp atışlarını duyarım...benimde henüz miğde bulantılarım başlamadı ilk bebeğimde su içsem çıkartıyordum,ikinci bebeğimde sadece miğdem bulandı fakat kusma gibi bir sorunum olmadı umarım bunda fazla mide bulantısı yaşamam...herkese sağlıklı hayırlı hamilelikler diliyorum.Allah'ım sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
arkadaşlar keselerinizin boyutunu biliyorsanız yazar mısınız?
haftaya çarşamba çağırdı .benimde bu aralar minşk minik kramplarım va biraz gitmek istiyorum amaa..bişeyler daha bulmam lazım ,progestanım bitti onuda yazar belki gidersem..
oo seninle de aynıymış günlerim sen tecrübeliymişsin ama :97: benim ilk olduğu için sabırsızlanıyorum cumartesiye kadar ancak bekleyebilirim doktora görünmek için inşallah keseyi görebiliriz cumartesi Allah izin verirse 5+1 olacak
selam arkadaşlar
bol bol ceviz yiyorum
akşamları pekmez içiyorum
süt içiyorum
ailelerinize söyledinizmi biz daha söylemedik
kalp atışını duyunca söyleyeceğiz
Selam kizlar, bende hamileyiminanilmaz yaaa sali günü doktora gittim ve bebegimi gördüm...kalp atislariymis o kadar kibirdiyordu ki....:88: ben 6 haftalik hamileyim...doktorum gayet hersey yolunda dedi..hap kullaniyorum vitamin gibi folit asit gibi...:98: cok mutluyum kizlar, insallah sag salim aliriz kucagimiza artik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?