cok gecmıs olsun canım zor valla bende baş agrısından duramıyorum mıgdemde hala bulanıyo ya
sen ışdesın dımı bırde ışşş kıyamam sanaa
geçmış olsun dıleyen arkadaşlım çok sağolun şifa olur ınş.
ne mısafırı yaaaaaaaaa kızım bana daral geldı senın mısafırınden gelıp kocam akşama hepsını
koov kov..en kötüsü hafta sonu yaa,işlerim var bi sürü yapılacak,onları yapsaydın da öle gelselerdi,üstelik akşama kadar çalışıorum bugün..
ne zaman hissetmeye başlıcaz miniklerimizi,gerçi sen şanslısın ikinci bebeklerde daha erken hissedilirmiş..
canım ben oğlumu 18-19 haftalıkken hissetmeye başlamıştım.bakalım bunda daha mı erken olur?
benim çok yakın arkadaşım dün 2.doğumunu yaptı.ikincide çok erken hissetmeye başladım diyordu.çok keyifli oluyor hele ilk zamanlar.kelebek uçuyor gibi içinde harika bir duygu.Allahım herkese bu duyguları yaşatsın inşallah.
Benımkı koymuş kulağını karnıma iti iti uzaylı dunayadan uzaylı sesımı duyorsan ses ver ses ver annen e gelmışler ne yapcaz at bır tekme yanlız bırakma benı demeye başlayınca koptum zatenn :)))
kızlar ya mide bulantımı bastırmak için siyah zeytin yiyim dedim bi kaptırmışım 35 tane yemişim ekmekle:) bi zararı olmaz inşallah
ayy hem de ne abartmak tansiyonum falan yok allahtan tabağa bi baktım ki çekirdek dolu amma canım çekmiş :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?