2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

geçmış olsun dıleyen arkadaşlım çok sağolun şifa olur ınş.

ne mısafırı yaaaaaaaaa kızım bana daral geldı senın mısafırınden gelıp kocam akşama hepsını

geçmış olsun dıleyen arkadaşlım çok sağolun şifa olur ınş.

ne mısafırı yaaaaaaaaa kızım bana daral geldı senın mısafırınden gelıp kocam akşama hepsını

koov kov..en kötüsü hafta sonu yaa,işlerim var bi sürü yapılacak,onları yapsaydın da öle gelselerdi,üstelik akşama kadar çalışıorum bugün..

koov kov..en kötüsü hafta sonu yaa,işlerim var bi sürü yapılacak,onları yapsaydın da öle gelselerdi,üstelik akşama kadar çalışıorum bugün..

ay öldurcem bu ınsanalrı ya bu kadar anlayıssızlarını gormedım gelıp ne yapıcakalr ya hıc anlamıyorum bunları cok sınır oluyorum mısafırlere bıde dogumda gelırler sankı bsıey var gıbı ya töbe töbe

balböceğim geçmiş olsun canım.nedir bu halimiz baksanıza hepimiz dökülüyoruz.benim 2 gündür yine midem bulanıyor,enerji desen yok.hiç birşey yapmak istemiyorum.gamzecim allah sana sabır versin.hem çalışıyorsun hem misafir.vallahi birisi gelicem diyecek diye ödüm kopuyor şu sıra.ben de bi yere gitmek istemiyorum.kocalar bıktı artık bu durumdan.bir an önce toparlayalım inşallah.baksanıza buluşmamıza da az kaldı kızlar.

benim çok yakın arkadaşım dün 2.doğumunu yaptı.ikincide çok erken hissetmeye başladım diyordu.çok keyifli oluyor hele ilk zamanlar.kelebek uçuyor gibi içinde harika bir duygu.Allahım herkese bu duyguları yaşatsın inşallah.

inşallah canım..biran önce gelse o günlerrr..şimdi bi de ilk ya,nasıl bişi çok merak ediyorum..

Zeynep çok sağol bende bılmıyorum halen boynum tutuk başım ağrıyo kahvaltı ıle duruyorum kusuyorum demın yemek koktu burnuma dırek banyoya koştum ne olcak harbıden halımız demın kocama çattım cınsıyet oğrenmıcem dıyınce tek başına yapmadın demesını bılıyorsun dedım kendı kendıme hasta olmuyorum madem ılgılenmıcektık nıye cocuk yaptık derken barıştık püffffffff karnımda acıktı canımın ne ıstedığını de bılmıyorum kızlar hepımızı aynı eve kapasalar ne olur acaba :))

Benımkı koymuş kulağını karnıma iti iti uzaylı dunayadan uzaylı sesımı duyorsan ses ver ses ver annen e gelmışler ne yapcaz at bır tekme yanlız bırakma benı demeye başlayınca koptum zatenn :)))

kızlar ya mide bulantımı bastırmak için siyah zeytin yiyim dedim bi kaptırmışım 35 tane yemişim ekmekle:) bi zararı olmaz inşallah

ayy hem de ne abartmak tansiyonum falan yok allahtan tabağa bi baktım ki çekirdek dolu amma canım çekmiş :) :)

Kızlar aslında mıde bulantısını tuzlu değil tatlı bastırıyormuş cocukgelışımı oğretmenı soylemıştı bana ben hep tatlı yerım mıdem havalanınca :)

canım afiyet olsun ben hamile değilken arada bir zeytin krizi tutardı taze ekmekle deli gibi yerdim ki normalde zeytin yemem ben.tuza mı ihtiyacı oldu acaba vücudunun? 35 tane de iyiymiş ama

benim kocam da bir alem vallahi hiç naza gelemiyor bunlar.2 haftadır sürekli hasta o da.ilk hamileliğimde daha ilgiliydi sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…