2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

tatlı bende bulantıyı artırıyor canım tuzlu çok başarılı ama midemi bastırmakta

aşerme normal de ne zamnlar başlıyorki kızlar..

selam kıslarr aksam aksam bı korku atlattım kendı kendıme ya kaynanam pazara cıkmıs bayılmıs kadın pazarda bızı aradı adamlar kosa kosa gıttık ay onu gordum bembeyazdı cok kortum üşümüş kadın geldı sımdı bende yatıyo sıcak sıcak dıkkat edın kızlar dısarı cıkarken ben ne bulursam gıyınıyorum valla kım bakarsa baksın hıc kalın gıyının canlarım sıze bsıey olmasın

hiç bilmiyorum gamzecim ama benim ki aşerme değil midemin bulantısını bastırmak için yedim biraz çok oldu işte :) kimi kadın hiç aşermiyormuş hamilelik bitene kadar kimisi de deli gibi aşeriyomuş...

kızlar ya şu lilypie tickerlarından bende yaptım profilimdeki çizelge kısmına ekliyorum benim ki olmuyor. siz nasıl eklediniz bana da öğretin.

aa çok geçmiş olsun canım havalar çok fena gerçekten çok dikkat etmek gerek...

denizkızı geçmiş olsun canım iyi bir yeri kırılmamış yazık.havalar çok soğudu ama ben yanıyorum bu hamilelikten giyinemiyorum fazla

aşerme ne zaman başlar herkeste değişir sanırım.hiç aşermeyenler de çokmuş.ben oğlumda günde 1 kg erik yerdim bulantılarım varken.hatta ilk yediğimde yeni çıkmıştı inanmayacaksınız eşim 80 liradan aldı kilosunu 250 gr.cık:) daha çekirdeği yumuşacıktı.

denizkızı geçmiş olsun canım iyi bir yeri kırılmamış yazık.havalar çok soğudu ama ben yanıyorum bu hamilelikten giyinemiyorum fazla

sagol cnım allh korumus valla yazık gunah kadınaa evıde duzgun ısınmıyo benım evde yanıyo sıcacık sımdı karnını doyurdu uyuyo bıraz bendecok korktum ya evde gıymıyorum hıcbıseyde dısarda kalın gıyınıyom

bu arada benim canım 1-2 kere karpuz istedi.ama sesimi çıkarmadım eşime.nerden bulcak adam bu havada? sanırım o da susuzluktan çekti canım bulantıdan fazla su içemiyorum malesef

iyi yapmışsın canım çok büyük sevap.bizim ev de çok sıcak.dışarı da çıkmıyorum genelde evdeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…