canım afiyet olsun ben hamile değilken arada bir zeytin krizi tutardı taze ekmekle deli gibi yerdim ki normalde zeytin yemem ben.tuza mı ihtiyacı oldu acaba vücudunun? 35 tane de iyiymiş ama
benim kocam da bir alem vallahi hiç naza gelemiyor bunlar.2 haftadır sürekli hasta o da.ilk hamileliğimde daha ilgiliydi sanki.
selam kıslarr aksam aksam bı korku atlattım kendı kendıme ya kaynanam pazara cıkmıs bayılmıs kadın pazarda bızı aradı adamlar kosa kosa gıttık ay onu gordum bembeyazdı cok kortum üşümüş kadın geldı sımdı bende yatıyo sıcak sıcak dıkkat edın kızlar dısarı cıkarken ben ne bulursam gıyınıyorum valla kım bakarsa baksın hıc kalın gıyının canlarım sıze bsıey olmasın
aa çok geçmiş olsun canım havalar çok fena gerçekten çok dikkat etmek gerek...
sagol canım olus ıste senınkıdee çizelgenn dımı
denizkızı geçmiş olsun canım iyi bir yeri kırılmamış yazık.havalar çok soğudu ama ben yanıyorum bu hamilelikten giyinemiyorum fazla
sagol cnım allh korumus valla yazık gunah kadınaa evıde duzgun ısınmıyo benım evde yanıyo sıcacık sımdı karnını doyurdu uyuyo bıraz bendecok korktum ya evde gıymıyorum hıcbıseyde dısarda kalın gıyınıyom
bu arada benim canım 1-2 kere karpuz istedi.ama sesimi çıkarmadım eşime.nerden bulcak adam bu havada? sanırım o da susuzluktan çekti canım bulantıdan fazla su içemiyorum malesef
canım ben Çekmeköyün biraz ilerisindeyim.sen ümraniyede miydin?
zaten yakında görüşücez kısmetse 2 hafta kaldı eğer bir aksilik çıkmazsa.bu arada ismin ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?