- 30 Ekim 2010
- 517
- 0
- 296
evet cnım umranıye cumartesı pazarın basındayımm
kızlarrr benim canım çok feci soğuk karpuz çektiama eşime diyemiyorum ciddi ciddi karpuz al Nerden bulacak şimdi adam:26:öfff hiç bişey çekmiyordu canım tv izlerken yazı gördüm ,buz gibi karpuz diye gözümde canlandı ,napayım şimdi ben
kızlarrr benim canım çok feci soğuk karpuz çektiama eşime diyemiyorum ciddi ciddi karpuz al nerden bulacak şimdi adam:26:öfff hiç bişey çekmiyordu canım tv izlerken yazı gördüm ,buz gibi karpuz diye gözümde canlandı ,napayım şimdi ben
kızlarrr benim canım çok feci soğuk karpuz çektiama eşime diyemiyorum ciddi ciddi karpuz al nerden bulacak şimdi adam:26:öfff hiç bişey çekmiyordu canım tv izlerken yazı gördüm ,buz gibi karpuz diye gözümde canlandı ,napayım şimdi ben
kızlarrr ben napcam yaa 25 yaşındayım eşim annem herkes bi çocuk dio ben napıcam bende istiyorum ama çok korkuyorum evleneli 3 sene oldu napcam çok korkuyorum doğumdan, ne bilim herkesten duyorum kusuyorlarmış ne bilim yaaaaaaa söylesenize ilk başta nasıl oluyo canlarımmm
tanıdık çıkmayalım kız senle adın ne benım kızlığım orda geçtı bırlık camıısının karşısındakı halk ekmeğın oralarda oturuyordum bekarken annem halen orda
kızlar ben de 10 haftalık hamileyim,ekimin başlarında hamile kaldım,mide bulantılarım fena gibi geliyordu bana ama sizlerin bazılarının meyve dışında bişe yiyemediğini okudum,Allah yardımcımız olsun hepimizin.
ama zamanla azalacaktır arkadaşlar,sabır.benimki 2 günden beri şiddeti azaldı çok şükür.
1 kilo kadar kilo aldım ben de.ama yemekten dolayı olduğunu sanmıyorum çünkü ayakta durabilecek kadar yiyebiiyorum sadece,demekki diyorum vücudum su topladı,rahim genişledi fln derken aldık kiloyu,kan artışı fln da oluyomuş ztn.ama çok kilo kaybetmemeye bakın kızlar,bulansada mideniz artık yemelisiniz,zorlayın kendinizi.
7.3 günlük hamileyken bebeğin crl si benim 11 mm di.sizlerin haftası ve de crls neydi kızlar?
yat yat nereye kadar kızlar ne olcak bu halim benim?Allaha şükür kanama falan olmadı hiç yatma mecburiyetim olmadı ama ben kalkacak enerji bulamıyorum kendimde.kendimden sıkıldım artık.normalde hiç oturan biri değilim ondan bu kadar zor geliyor.
bende cok kotuyum kızlr mıgde bulantısı kusma ıkı gundur gunduzlerıde cok bulnıyo mıgdem ne zamn bıtıcek merak edıyorumm psıkolojık etkılıyo artık ya
özgürderya canım inşallahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?