2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

kızlarrr benim canım çok feci soğuk karpuz çektiama eşime diyemiyorum ciddi ciddi karpuz al nerden bulacak şimdi adam:26:öfff hiç bişey çekmiyordu canım tv izlerken yazı gördüm ,buz gibi karpuz diye gözümde canlandı ,napayım şimdi ben

ahhh canım aynen aynen benim de günlerdir aklımda ama bişey diyemiyorum gider arar adamcağız biliyorum üzülüyorum adama.zaten nerdeyse 1 aydır bulantımı halsizliğimi dinliyor.

kızlar yapmayın hepimizi zorla aşerdireceksiniz :) şimdi canı çeken olur canı çekip de bulamayan olur dimi ama

kızlarrr uyudum uyandım ,unutmuşum ... ,yaa bişey sorucam benim sat 2 ekim 2010, hamileliğimide 4kasımda öğrendim şimdi ben ekim mi,yoksa kasım hamilesimiyim:S sata göre 10+1 günlük hamişim ,ama ultrasonigrafik takibe göre,8+5 günlüküm hangisi doğru...:18:

kızlarrr ben napcam yaa 25 yaşındayım eşim annem herkes bi çocuk dio ben napıcam bende istiyorum ama çok korkuyorum evleneli 3 sene oldu napcam çok korkuyorum doğumdan, ne bilim herkesten duyorum kusuyorlarmış ne bilim yaaaaaaa söylesenize ilk başta nasıl oluyo canlarımmm

kızlarrr ben napcam yaa 25 yaşındayım eşim annem herkes bi çocuk dio ben napıcam bende istiyorum ama çok korkuyorum evleneli 3 sene oldu napcam çok korkuyorum doğumdan, ne bilim herkesten duyorum kusuyorlarmış ne bilim yaaaaaaa söylesenize ilk başta nasıl oluyo canlarımmm

canım ,hamilelik bambaşka bir duygu ve çok güzel bir duygu,insana gerçekten sevgiyi öğreten ,sahip olma duygusunu öğreten kelimelerle ifade edilemeyen dışardan bakıldığında korkunç bir 9 ay gibi gelen ama aslında ,bir hamilelik geçiren insanın tekrar hamile kalabilmeyi sabırsızlıkla istediği,çok kutsal bir durum.Düşünsene içinde bir canlı var ve o sadece sana ait ve sana muhtaç,ve senin sesine babasının sesine tepki veriyor,seni pıt pıt diye ,uyarıyor,doğduğunda sadece senin kokunla mutlu oluyor..:Hayatta annenden herkezden çok eşinden çok ve belki de senden bile çok seni seven tek varlık oBenim bir evladım var 3 yaşında ve 2.side karnımda 2,5 aylık,ilkini normal yolla doğurdum ve çok kolay bir doğum oldu,ve çok güzel bir duygudu onu doğunca görmekmutluluktan ağladım ve bu benimmi dedimonugörür görmez bütün ağrım sancım sona erdi sanki o sancıyı ben değil başkası çekmiş gibi oldum,gözümü bir an olsun yavrumdan ayıramadım... BEn sana ne anlatsamda o duyguyu tarif edemem..

Gelelim Hamilelik Sıkıntılarına;herkezin hatta kardeşlerin bile hamilelikleri birbirinden farklı oluyor,mesela sana bulantı çok demişler ,olmayadabilir böyle bişey belki sen onlarınkinde daha rahat bir hamilelik geçirirsin ,belki x kişi doğumda zorlanmıştır ,belki sen hiç zorlanmayacaksın,belki sezeryan belki normal doğuracaksın ,bence böyle korkuların olmasın ,neden mi ?Anne olmanın minicik bir bebek taşımanın verdiği heyecanla zaten kendine hiç bir şeyi sorun edemeyeceksinve inan bana hamilelik bir kadının hayatı boyunca en özel olduğu andır,herkez sana farklı davranacak ,ve hele o doğumhaneden çıkış anı ,herkez sana hayranlıkla bakacak,kraliçe olacaksın... bu arada ben hiç mide bulantısı tiksinme yaşamıyorum ,şu an sen nekadar sağlıklı yaşıyorsan bende aynen öyleyim sevgilerr

canım ne de güzel anlatmışsın bize söz bırakmamışsın. kızlar bugün benim mide bulantım daha beter durumda.hiç bu kadar çıkarmadım ne oluyor yahu ben anlamadım

selam kızlar bende ekımın son haftası kaldım mıde bulantısımı ayyyy hatırlatmayın yemek gormek ıstemıyorum bu hafta cok beter durumdayım

yat yat nereye kadar kızlar ne olcak bu halim benim?Allaha şükür kanama falan olmadı hiç yatma mecburiyetim olmadı ama ben kalkacak enerji bulamıyorum kendimde.kendimden sıkıldım artık.normalde hiç oturan biri değilim ondan bu kadar zor geliyor.

bende cok kotuyum kızlr mıgde bulantısı kusma ıkı gundur gunduzlerıde cok bulnıyo mıgdem ne zamn bıtıcek merak edıyorumm psıkolojık etkılıyo artık ya

kızlar ben de 10 haftalık hamileyim,ekimin başlarında hamile kaldım,mide bulantılarım fena gibi geliyordu bana ama sizlerin bazılarının meyve dışında bişe yiyemediğini okudum,Allah yardımcımız olsun hepimizin.
ama zamanla azalacaktır arkadaşlar,sabır.benimki 2 günden beri şiddeti azaldı çok şükür.
1 kilo kadar kilo aldım ben de.ama yemekten dolayı olduğunu sanmıyorum çünkü ayakta durabilecek kadar yiyebiiyorum sadece,demekki diyorum vücudum su topladı,rahim genişledi fln derken aldık kiloyu,kan artışı fln da oluyomuş ztn.ama çok kilo kaybetmemeye bakın kızlar,bulansada mideniz artık yemelisiniz,zorlayın kendinizi.
7.3 günlük hamileyken bebeğin crl si benim 11 mm di.sizlerin haftası ve de crls neydi kızlar?

canım hoşgeldın aramıza beraberce atlatıcaz bu gunlerı ınş.

bende cok kotuyum kızlr mıgde bulantısı kusma ıkı gundur gunduzlerıde cok bulnıyo mıgdem ne zamn bıtıcek merak edıyorumm psıkolojık etkılıyo artık ya

kızlar sebredın az kaldı sıkıntıların bıtmesıne ben 12. haftya gırer gırmez bıttı hıc bıtmez sanıyordm bulasık makınesı koku gıderıcısı bıle mıdemı bulandırıyordu temız bulasıkları bıle zorla yerlestryrdm en sevdıgım yıyeceklerı hıc yıyemeyecegımı sanıyrdm artk yavas yavas yemeye basladım sızlerınde yavas yavas azalıp gececek ıkıncı 3 ay en rahat donemmıs ve sızde o doneme gırmek uzeresınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…