2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

Slm kızlar yaklaşık 15 20gün önce ben size yazmıştım ve tabiki regl oldum ve dr gittim hormon testi filan prolaktinim yüksek çıktı birde küçük mercimek tanesi kadar küçük kistlerim varmış bu ikisi engelmiş klomen kullandım bitti ve bugün regl11.günü dr gayet iyi gidiyor yumurtalıkların dedi prolaktin içimde dostinex kullanıyorum size sorun benim durumunda olupta hamile kalan varmı şimdiden çok sağolun

Son düzenleme:
canım çok teşekkür ederim sanki içime su serptin ne bilim senin bu dediklerinle biraz daha yaklaşıyorum sanki çok çok teşekkür ederim canım umarım 2,ci doğumunda kolay olur bitanem kib.

herkese günaydın.nasılsınız kızlar? inşallah enerji dolu bulantısız ağrısız sızısız br hafta geçiririz hep beraber

herkese günaydın.nasılsınız kızlar? inşallah enerji dolu bulantısız ağrısız sızısız br hafta geçiririz hep beraber

nerelerdesınızz kıslarr bende gece bulantıları basladı ya gece mıgdem bulanıyo bıde aksamm oluyo yanı durmadan bulanmaya devam edıyoo kusuyorum aksamları kusmaktan korkuyorum artık ya su dönem bıtsede rahata kavuşsak biran önce inşallah

Tünaydınnn benım sadık hamiledaşlarım zeynep ve gamze ve cumletten hepınıze slmlarr püfff püfff başım ve boynum halen zonkluyo geçmek bılmedı kızlar elımden bırşey gelmıyo artık kendımı odaya kapatmak ıstıyorum bırı sorduğunda başım ağrıyo demekten utanıyorum artık ne olcak kızlar rabbıme ısyan etmıyorum ama yaşım sabrım dayanmıyor

Merhaba kızlar..Bugün çok mutluyum artık 12 haftamızı bitirip 3 ayı devirdik hayırlısıyla ve ne oldu biliyor musunuz?Bulantılarım zaten azalmıştı.Bugün bıçak gibi kesildi.DR demişti zaten en son görüşmemizde yavaş yavaş azalıp tamamen kesilecek diye.Hala herşeyi yiyemiyorum tabi..tiksindiğim bir sürü şey var ama en azından yediğimide rahat yiyebiliyorum çoook şükür.Allah nerde varsa tez zamanda kurtarsın hayırlısıyla..Öyle ya da böyle geçiyor Allah sabrını veriyor yeterki kendinizi güçsüz hissetmeyin..

darısı başımıza canım sanırım benim daha iki haftam var

sıkma tatlı canını canım yaa,düzelicek..bir de çok evde kalıosun biraz hava al belki oda baş ağrısı yapar..

ahh canım seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı durumdayız bitanem.bir an önce geçse keşke de rahat rahat hamileliğimizin tadını çıkarsak

kızlar bugun ikili test sonuçlarımı aldım

sonuçlar kötü beni yarın için prf yonlendirdi 15 gun sonra galiba Amniyosentez yapılıcakmış

yani bebekbulunudugu sıvıdan su alacaklar orda herşey belli olucak yüzdeyüz

sakatmı normalmi diye

morallım okadar bozukki ogrendigimden beri sürekli aglıyorummmm

ay canım benm ya kıyamam benmde sonuçlar bugün çıktı ama doktorum yok yarın gidicem..ama bence başka bi doktora da git bazende para için yapıyorlar.hem aklında kalmamış olur.iyi düşün iyi olsun..

ay canım benm ya kıyamam benmde sonuçlar bugün çıktı ama doktorum yok yarın gidicem..ama bence başka bi doktora da git bazende para için yapıyorlar.hem aklında kalmamış olur.iyi düşün iyi olsun..

acıbademe gidiyorum sanmıyorum para için yapıcaklarını cunku su alıdıdıgnda düşük riski var bebek düşebilir bunu goz onune alıcaklarını sanmıyorummm

bakalım yarın prf gidicez neler diycek

darısı başımıza canım sanırım benim daha iki haftam var

evet aramızda tam iki hafta var ..12 hafta dolduğunda kesiliyor birçok arkadaşımın öyle oldu ve bende hep kendimi bu güne hazırlamıştım.Psikolojik de biraz böyle şeyler kendinizi motive edin çok faydası oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…