herkese günaydın.nasılsınız kızlar? inşallah enerji dolu bulantısız ağrısız sızısız br hafta geçiririz hep beraber
herkese günaydın.nasılsınız kızlar? inşallah enerji dolu bulantısız ağrısız sızısız br hafta geçiririz hep beraber
nerelerdesınızz kıslarr bende gece bulantıları basladı ya gece mıgdem bulanıyo bıde aksamm oluyo yanı durmadan bulanmaya devam edıyoo kusuyorum aksamları kusmaktan korkuyorum artık ya su dönem bıtsede rahata kavuşsak biran önce inşallah
az kaldı canım yaa sabırr..
senın bıttımı mıgde bulantınn
benm zaten yoktu tatlım ama ben de tiksindiğim için yiyemiyordum şimdi daha iyiyim ama...3 aydan sora cidden hafiflio önce yemek görmek istemiyordum..
ınsallah benımde yakın zamanda bıter ben yemek yıyorumm ama kusuyorumm sonra o yuzden yemekdende korkuyorum cok zor valla ya
allah yardımcın olsun tatlım..
Merhaba kızlar..Bugün çok mutluyum artık 12 haftamızı bitirip 3 ayı devirdik hayırlısıyla ve ne oldu biliyor musunuz?Bulantılarım zaten azalmıştı.Bugün bıçak gibi kesildi.DR demişti zaten en son görüşmemizde yavaş yavaş azalıp tamamen kesilecek diye.Hala herşeyi yiyemiyorum tabi..tiksindiğim bir sürü şey var ama en azından yediğimide rahat yiyebiliyorum çoook şükür.Allah nerde varsa tez zamanda kurtarsın hayırlısıyla..Öyle ya da böyle geçiyor Allah sabrını veriyor yeterki kendinizi güçsüz hissetmeyin..
Tünaydınnn benım sadık hamiledaşlarım zeynep ve gamze ve cumletten hepınıze slmlarr püfff püfff başım ve boynum halen zonkluyo geçmek bılmedı kızlar elımden bırşey gelmıyo artık kendımı odaya kapatmak ıstıyorum bırı sorduğunda başım ağrıyo demekten utanıyorum artık ne olcak kızlar rabbıme ısyan etmıyorum ama yaşım sabrım dayanmıyor
nerelerdesınızz kıslarr bende gece bulantıları basladı ya gece mıgdem bulanıyo bıde aksamm oluyo yanı durmadan bulanmaya devam edıyoo kusuyorum aksamları kusmaktan korkuyorum artık ya su dönem bıtsede rahata kavuşsak biran önce inşallah
kızlar bugun ikili test sonuçlarımı aldım
sonuçlar kötü beni yarın için prf yonlendirdi 15 gun sonra galiba Amniyosentez yapılıcakmış
yani bebekbulunudugu sıvıdan su alacaklar orda herşey belli olucak yüzdeyüz
sakatmı normalmi diye
morallım okadar bozukki ogrendigimden beri sürekli aglıyorummmm
ay canım benm ya kıyamam benmde sonuçlar bugün çıktı ama doktorum yok yarın gidicem..ama bence başka bi doktora da git bazende para için yapıyorlar.hem aklında kalmamış olur.iyi düşün iyi olsun..
darısı başımıza canım sanırım benim daha iki haftam var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?