Selam kizlar, bende hamileyiminanilmaz yaaa sali günü doktora gittim ve bebegimi gördüm...kalp atislariymis o kadar kibirdiyordu ki....:88: ben 6 haftalik hamileyim...doktorum gayet hersey yolunda dedi..hap kullaniyorum vitamin gibi folit asit gibi...:98: cok mutluyum kizlar, insallah sag salim aliriz kucagimiza artik...
ne güzel çok sevindim. darısı başımıza.tatlıcadı sen kaç haftalıktın.bende pazartesi gideceğim doktora.o zaman 6 haftalık oluyorum.bebeğimi görürüm inşallah.
Çok sevindim canım! Gözün Aydın! HaikaAmin canım inşallah bebişlerimizi birbirimize destek ola ola beraber büyüteceğiz içinizde
sğl canım tşk ederim..burdaki dayanışma süper zaten inş sağlıklı bi şekilde büyütücez bebeklerimizi
geçmiş olsun tugcal ..yeni geçecek inşallahhhh:))) ya o değilde kızlar ben bişi sorcam utanıyorummmbiz dün akşam niyeti bozduk...anlarsınız işteee yaa dün minik mink ağrılar oldu yattım birazsabaha karşı bel ağrısı ve kasıklarım da ara ara ağrıyla uyandım,şimdide belim ağrıyo ,akıntı falan yok ama ,siz yaşadınızmı böyle bişeyy??
selamlar,
doktorlarına gidip ilk muanelerini olanlar doktorlarınız neler dedi? tahliller istedi mi sizden? neleri yasakladı mesela
ben artık light icecekleri, cola türü seyleri, kahve, asırı cay içmiyorum.sucuk sosis türü şarküteri ürünleri yok.
ve benim doktorum sac boyasına karsı oldugu için sac boyamakta yasak.
sağolun kızlar aslında daha benim de erken bence daha 5+4 bugün ama erkenden başladı... gerçi eşimin çok hoşuna gidiyor midem bulandıkça eğlence oldu ona da ama bir de bana sorun
bu arada biz de niyeti bozmadık hatta eşim 9 ay kardeşimsin diyor... ben daha önce düşük yaptığım için korkuyor herüf tabi.... zaten benim aklıma bile gelmiyo şimdi sanırım soğudum hamilelik yüzünden....
valla biz ilişkiye girmiyoruz 2 hafta olacak:93: uzun bir süre de korkarız ilişkiye girmekten heralde :26:ama bende cinsel istek azalması olmadı olur diye düşünüyordum
valla biz ilişkiye girmiyoruz 2 hafta olacak:93: uzun bir süre de korkarız ilişkiye girmekten heralde :26:ama bende cinsel istek azalması olmadı olur diye düşünüyordum
selam arkadaşlar
bol bol ceviz yiyorum
akşamları pekmez içiyorum
süt içiyorum
ailelerinize söyledinizmi biz daha söylemedik
kalp atışını duyunca söyleyeceğiz
benimki 4+5 cnm..sende gittiğinde kalp atışlarını duyarsın büyük ihtimalle
selamlar,
doktorlarına gidip ilk muanelerini olanlar doktorlarınız neler dedi? tahliller istedi mi sizden? neleri yasakladı mesela
ben artık light icecekleri, cola türü seyleri, kahve, asırı cay içmiyorum.sucuk sosis türü şarküteri ürünleri yok.
ve benim doktorum sac boyasına karsı oldugu için sac boyamakta yasak.
ne kadar erken görmşssün bebeğini.biz görememiştik.belkide benimki geç döllenmedir.neyse bakalım sabırsız oluyor insan işte.
sorma bende ingilizce öğrtmenıyım ders anlatırken oturamadıgım gıbı cok gerılıyorum daha bı sınırlı mı oldum ne umarım bebısım etkılenmezcanım normal o ağrılar genelimizde var ,
yaaa siz ayakta duramıyosunuz ben bide anasınıfı öğretmeniyim ,zıpırlar 5 dk .oturmuyolar kızmazsamm
Allah kolaylık versin canım bize artık ,bu arada ben nisanda ayrılcam izne ...sen napcan?
sansee cim zaten bel ve kasık ağrıları bende de var... onla alakası yoktur ama ilk birkaç ay dikkat edin siz yine de dr lar zararı yok diyor ama ben çok pimpirikli olduğumdan diyorum.....[/QUO
2 doktora gıttım 2 sıde bıze yasakladı kese boyu olması gerekenden kucuk cıktı ondan mı bılmyrm 2 haftada oncesı var gerısını sız dusunun haftaya salı doktora tekrar gıtcem hayırlısıyla bı duyabılsem kalp atıslarını
Tebrik ederimmmm arkadaşım. Allah tamamına erdirsin. Bak sen ne güzel görmişsün bebişinin kalp etışını. Benim bir hafta daha sabretmem gerekiyor. Neyse sonu hayırlı olsunda sabredilir artıkNasıl atıyordu kalbi? Ses dinletti mi doktor..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?