2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

Tebrik ederimmmm arkadaşım. Allah tamamına erdirsin. Bak sen ne güzel görmişsün bebişinin kalp etışını. Benim bir hafta daha sabretmem gerekiyor. Neyse sonu hayırlı olsunda sabredilir artık Nasıl atıyordu kalbi? Ses dinletti mi doktor..?

ne güzel çok sevindim. darısı başımıza.tatlıcadı sen kaç haftalıktın.bende pazartesi gideceğim doktora.o zaman 6 haftalık oluyorum.bebeğimi görürüm inşallah.

benimki 4+5 cnm..sende gittiğinde kalp atışlarını duyarsın büyük ihtimalle

canım bel ve kasık ağrısının onunla alakası yoktur 2 gündür bende de var adet olucakmışım gibi sanki olmasıda çok normalmiş..dr bana haftada 3 gün eşinle birlikte olabilirsin hiç bi sakıncası yok dedi.ama kendimizi çok fazla zorlamamamız gerekiyomuş..kasık ve bel ağrısı içinde bol bol dinlemek gerekiyomuş.imkanın varsa ayaklarını uzatıp dinlen diycem ama çalışıyosun cnm ya

daha ben gitmedim doktora.ama istenilen tahliller tsh, t3,t4,kan sayımı,açlık kan şekeri falan filan oluyo sanırım.bu arada çok doğru yazdıklarını tüketmemek lazım.bebişlerimizi zehirlemeye ne gerek var.valla bende yavaş yavaş alıştırıyorum kendimi sağlıklı beslenmeye.mesela bugün zeytinyağlı kereviz yedim.çok da severim bol limonlu harika oldu.bunu okurken iğğğğğ kerevizde yenir mi diyenlerinizi duyar gibiyim.tavsiye ederim yine de.

aynen bizde niyeti bozamayız.bana da eşim kanka diyor.benimde önceden dış gebelik olayım var.o yüzden aklımıza geliyorda gelmiyormuş gibi davranıyoruz:)

valla biz ilişkiye girmiyoruz 2 hafta olacak:93: uzun bir süre de korkarız ilişkiye girmekten heralde :26:ama bende cinsel istek azalması olmadı olur diye düşünüyordum

ayy canım ne yaptın sen 2 hafta beklenirmi :)) gerçi insan tedirgin oluyo bi şey olurmu acaba diye bende bi 1 hafta ara vermiştim dr sakın ara verme dedi.hatta bütün hastalarına haftada 3 gün tavsiye ediyomuş.hiç bi zararı yok dedi.ama son aylarda dikkat etmek gerekiyomuş diye biliyorum bizimde o zamanlara gelmemize daha çok var.inş sağlıklı problemsiz bi şekilde geliriz o günlere

valla biz ilişkiye girmiyoruz 2 hafta olacak:93: uzun bir süre de korkarız ilişkiye girmekten heralde :26:ama bende cinsel istek azalması olmadı olur diye düşünüyordum

cinsel istek azalması bulantılar başladıktan sonra oluyor.bence daha erken.

selam arkadaşlar
bol bol ceviz yiyorum
akşamları pekmez içiyorum
süt içiyorum
ailelerinize söyledinizmi biz daha söylemedik
kalp atışını duyunca söyleyeceğiz

aynen efsuncum bizde daha söylemedik.bebeği gördükten sonra söyleyeceğiz.hamilelikte ceviz çok önemli.bende tüketiyorum.hanımlar cevizi ihmal etmeyin.çocuklarımız zeki olsun.

canım doktor benden ilk gittiğimde hiç bi tahlil istemedi..yasakladığı şeyler,çiğ köfte içinde çiğ kıyma olduğu için,asitli içecekler,enerji içecekleri,saç boyama,dediğin gibi salam,sucuk,sosis,sigara gerçi ben kullanmıyorum zaten..ama bana vitamin hapı vermedi.folbiol folik asit hapı kullanıyorum hamile kalmadan 1 ay önce başlamıştım.ona devam etmemi söyledi.sabah akşam süt.haftada 5 gün yumurta.bol sebze ve meyve tüketmemi söyledi..ben geceleri çok acıkıyorum açlığımı bastırmak içinde patlamış mısır önerdi çok az yağlı ve az tuzlu..bide bana 4 ay kilo almanı yasaklıyorum dedi

ne kadar erken görmşssün bebeğini.biz görememiştik.belkide benimki geç döllenmedir.neyse bakalım sabırsız oluyor insan işte.

canım ben bebeğimi görmedim o anki sevinçle yanlış mı yazdım acaba :26: ben daha önce gittiğimde hiç bi şey gözükmemişti dış gebelikten şüphelenmişti dr.gittiğimde sadece kesesi gözüktü:) 2 hafta sonrada kalp atışlarını duyucam inş.senin ki ne kadarlıktı?

canım normal o ağrılar genelimizde var ,
yaaa siz ayakta duramıyosunuz ben bide anasınıfı öğretmeniyim ,zıpırlar 5 dk .oturmuyolar kızmazsamm
sorma bende ingilizce öğrtmenıyım ders anlatırken oturamadıgım gıbı cok gerılıyorum daha bı sınırlı mı oldum ne umarım bebısım etkılenmez

bizde söylemedik hiç kimseye 3 aylık olunca söylicez... biz biraz daha gizleyelim dedik...
kızlar bişey sorucam... benim yarın dr kontolum var... bugün sabah da beta hcg yaptırdım...ilk kez devlet hastanesinde yaptırdım ve sonuç kısmında büyük 1000 yazıyor...yani net bir değer yok... hiç böyle sonuç aldığınız oldumu yaaa??? benim normalde şimdi 3000-4000 arasında olması gerekiyor yani her halükarda 1000 den büyük olucak ama net değer yazmadıkları için canım sıkıldı biraz acıkcası....

Keşke ben de jeli yazdırabilsem doktora. Walla her hafta bayılıyoruz paraları cepten. Olsun ne yapıyım. Bebişime herşey değer..[/QUOTE]

ne jeli bu canım

ben daha önce bankada çalıyordum ve en son hamileliğimde çok zorlandım haliyle düşük oldu ki ben bankadaki stresse ve koştıurmaya bağlıyorum...çalışan arkadaşlara Allah yardımcınız olsun evde geçirmek gerçekten çok daha rahat acık kasığım ağrısa hemen yatıveriyorum bende... sizde çok fazla ayakta durmamaya çalışın bari bulduğunuz fıorsatta oturun...

sabretmek cok zor dımı?ben cok korkuyorum ultrasonda 2 hafta gerı cıktı ama kotu dusunmemek gerekıyor ınsallah gec dollenmedır ve hıcbır problem yoktur ve en kotusu bır dahakı kontrole yalnız gıtcem ama ınsallah ıı haberlerle gerı donerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…