senin kaynana beni öldürecek ya sinirden ya da gülmekte :) bütün kadınların kız çocuk hayali var ama nedense cici cici giydirip gezdirmek istiyoruz.
kızlar yarın ıkılı test yaptırıcaz bebegımı 3 haftadan sonra gorecegım ıcın cok heyecanlıyım umarım dr cınsıyetını soyler ben hep ruyamda kız bebek goryrm esımde erkek grms:) neyse saglıklı olsunda ılk bebegımız kız erkek farketmez okuyorumda cogunuz erkenden ogrenmıssınız cınsıyetını. ıkılı test yaptıranlar bu testte bebegın tum organlarını detaylı sekılde ıncelıyorlar mı?
kızlar yarın ıkılı test yaptırıcaz bebegımı 3 haftadan sonra gorecegım ıcın cok heyecanlıyım umarım dr cınsıyetını soyler ben hep ruyamda kız bebek goryrm esımde erkek grms:) neyse saglıklı olsunda ılk bebegımız kız erkek farketmez okuyorumda cogunuz erkenden ogrenmıssınız cınsıyetını. ıkılı test yaptıranlar bu testte bebegın tum organlarını detaylı sekılde ıncelıyorlar mı?
Merhaba, ben de ekimde hamile kaldım. 9 haftalık hamileyim.
İlk zamanlar sıkıntılı geçti biraz, lekelenme tarzında kanamam vardı,
son bir haftada aşırı mide bulantısı.
Şükür şimdi hepsi geçti, daha yeni yeni anlamaya başladım ve tadına varmaya başladım hamileleğimin.
Herkes sağlıcakla alsın kucağına inş bebeklerini.
nerelerdesin canım nasıl geçti merak ediyorum çok...
canım cok sukur ıyı gectı dr detaylı olarak ınceledı ,hersey normaldı .ense kalınlıgı 1. 3mm cıktı nasıl zıplıyor bebısım parmaklarını bıle gorduk ama kan vermedım bugun dr ıkılı testın ıhtımallerınden bahsettı 3000/1 cıkar dusuk ıhtımaldır o sende olabılır yada yuksek cıkar bebek normal olur dedı acıkcası kararsız kaldım ama esım yaptıralım dıyor pzt gıdecegım galıba bırde eve gelınce gordum normalde 12+6 olmam gerekıyor ultrasonda 13+4 gosterıyor boyuda 7.4 cm dr bu konuda bırsey demedı neden farkoldu acaba?
canım cok sukur ıyı gectı dr detaylı olarak ınceledı ,hersey normaldı .ense kalınlıgı 1. 3mm cıktı nasıl zıplıyor bebısım parmaklarını bıle gorduk ama kan vermedım bugun dr ıkılı testın ıhtımallerınden bahsettı 3000/1 cıkar dusuk ıhtımaldır o sende olabılır yada yuksek cıkar bebek normal olur dedı acıkcası kararsız kaldım ama esım yaptıralım dıyor pzt gıdecegım galıba bırde eve gelınce gordum normalde 12+6 olmam gerekıyor ultrasonda 13+4 gosterıyor boyuda 7.4 cm dr bu konuda bırsey demedı neden farkoldu acaba?
herkese iyi pazarlar güzel hamiş arkadaşlarım.hafta sonu dikkat ediyorum da pek uğrayan olmuyor malum eşler evde olduğundan.ben 3 gündür giremedim.internetimde problem vardı.nihayet halloldu.bebeklerini kaybeden arkadaşlara çok üzüldüm.Allah en kısa zamanda sağlıklı bir bebek versin inşallah ikinize de.bizim de ikili test için randevumuz cuma günü.ben de cinsiyetini merak ediyorum çok bebişimin.sanırım belli olmaz o gün çünkü 12 haftalık oluyorum o gün.oğlumda 16 haftalıkken öğrenmiştim.bir oğlum olduğu için gönlümden kız geçiyor.tabi ondan önemlisi sağlıklı olması.erkek de olursa hiçbir kıyafetini vermemiştim oğlumun pek fazla masrafı olmayacak.tabi kız olursa da yeni yeni ciciler alırım ona tokalar falan ayyyyycinsiyetlerini öğrenen arkadaşlarım hayırlı olsun.allah sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah hepimize
ultrson olcumlerınde herzaman +/- 1 hafta oynayabılır.hıç onemlı degıl.bu dollenmenın tam zamanının bılınememesınden kaynaklanıyorcanım cok sukur ıyı gectı dr detaylı olarak ınceledı ,hersey normaldı .ense kalınlıgı 1. 3mm cıktı nasıl zıplıyor bebısım parmaklarını bıle gorduk ama kan vermedım bugun dr ıkılı testın ıhtımallerınden bahsettı 3000/1 cıkar dusuk ıhtımaldır o sende olabılır yada yuksek cıkar bebek normal olur dedı acıkcası kararsız kaldım ama esım yaptıralım dıyor pzt gıdecegım galıba bırde eve gelınce gordum normalde 12+6 olmam gerekıyor ultrasonda 13+4 gosterıyor boyuda 7.4 cm dr bu konuda bırsey demedı neden farkoldu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?