2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

benim bir oğluşum olacakmış sizlerle paylaşmak istedim iş yoğunluğumdan dolayı çok sık nete giremiyorum. ben oğlum olacağına sevindim çünki bir kızım var Allah hepimize beişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinde en önemlisi sağlıklı ve sıhhatli olması. Allah hepinizin gönlüne göre verir inşallah

bazı doktorlar sanırım tecrübelerinden erken anlayabiliyorlar doktorum kızımı da 12 haftalıkken %99 kız demişti ben pek yanılmam diye eklemişti bir arkadaşımında doktoru belli değil dedi benim doktoruma gitti onada %99 kız demiş. bu hamileliğimdede 12+5 de gittim bu kez önce %90 erkek dedi biraz sonra %100 erkek dedi. yani 12. ve 13. haftalardada anlaşılabiliyor.

selam arkadaşlar mejların altındaki bebek doğum takvimini nerden yapıyorsunuz bende istiyorummm....
bu arada ben 9+2 yim. yalnız rahim perdesi gibi bir sorunum var hiç bilgisi olan var mı doktor düşük sebebi dedi... cevap yazarsanız sevinirim...

kızlar yarın ıkılı test yaptırıcaz bebegımı 3 haftadan sonra gorecegım ıcın cok heyecanlıyım umarım dr cınsıyetını soyler ben hep ruyamda kız bebek goryrm esımde erkek grms:) neyse saglıklı olsunda ılk bebegımız kız erkek farketmez okuyorumda cogunuz erkenden ogrenmıssınız cınsıyetını. ıkılı test yaptıranlar bu testte bebegın tum organlarını detaylı sekılde ıncelıyorlar mı?

iyi haberlerini bekliyoruz canımm

Merhaba, ben de ekimde hamile kaldım. 9 haftalık hamileyim.
İlk zamanlar sıkıntılı geçti biraz, lekelenme tarzında kanamam vardı,
son bir haftada aşırı mide bulantısı.
Şükür şimdi hepsi geçti, daha yeni yeni anlamaya başladım ve tadına varmaya başladım hamileleğimin.
Herkes sağlıcakla alsın kucağına inş bebeklerini.

nerelerdesin canım nasıl geçti merak ediyorum çok...

sen de hoşgeldin aramıza... :)

nerelerdesin canım nasıl geçti merak ediyorum çok...

canım cok sukur ıyı gectı dr detaylı olarak ınceledı ,hersey normaldı .ense kalınlıgı 1. 3mm cıktı nasıl zıplıyor bebısım parmaklarını bıle gorduk ama kan vermedım bugun dr ıkılı testın ıhtımallerınden bahsettı 3000/1 cıkar dusuk ıhtımaldır o sende olabılır yada yuksek cıkar bebek normal olur dedı acıkcası kararsız kaldım ama esım yaptıralım dıyor pzt gıdecegım galıba bırde eve gelınce gordum normalde 12+6 olmam gerekıyor ultrasonda 13+4 gosterıyor boyuda 7.4 cm dr bu konuda bırsey demedı neden farkoldu acaba?

herkese iyi pazarlar güzel hamiş arkadaşlarım.hafta sonu dikkat ediyorum da pek uğrayan olmuyor malum eşler evde olduğundan.ben 3 gündür giremedim.internetimde problem vardı.nihayet halloldu.bebeklerini kaybeden arkadaşlara çok üzüldüm.Allah en kısa zamanda sağlıklı bir bebek versin inşallah ikinize de.bizim de ikili test için randevumuz cuma günü.ben de cinsiyetini merak ediyorum çok bebişimin.sanırım belli olmaz o gün çünkü 12 haftalık oluyorum o gün.oğlumda 16 haftalıkken öğrenmiştim.bir oğlum olduğu için gönlümden kız geçiyor.tabi ondan önemlisi sağlıklı olması.erkek de olursa hiçbir kıyafetini vermemiştim oğlumun pek fazla masrafı olmayacak.tabi kız olursa da yeni yeni ciciler alırım ona tokalar falan ayyyyy cinsiyetlerini öğrenen arkadaşlarım hayırlı olsun.allah sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah hepimize

canım maşallah çok çok iyi.belki erken döllenme olmuştur.belki de ileri gidiyordur haftası.

kızlar bu arada benim bulantılarım tam geçmedi.tabi azaldı allaha şükürler olsun.enerjisiz de değilim eskisi gibi.cuma günü 12 hafta bitiyor.çok ümitliyim o belki de tamamen geçer.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

çok sevindim canım herşeyin yolunda gitmesine. doktorun bu söyledikleri yüzünden mi kan vermedin? ama ne olursa olsun ben de yaptırıcam, ama şunu bilmiyorum aç karnına mı olmalıyız... sanırım ultrason cihazları bebeğin büyüklüğüne göre haftasını hesaplıyor mesela bir tablo var ya bebeğin boy kilo hesaplarının olduğu ona bakmıştım orada 12. hafta 6-7 cm yazıyor seninki 7.4 cm çıkmış ya, maşallah iyi gelişiyor demek ki o yüzden bence 5 gün kadar büyük gibi çıkmış bence bu iyi bişey benimki de bir hafta olması gerekenden küçük çıkıyor demek ki benimki de yavaş gelişiyor biraz... yoksa normalde 12 hafta bitmiş olması gerekiyo benim sat 27 eylüldü...

inşallah sağlıklı bir kız evladın olur canım hayırısı tabi ama insanın gönlünden de geçiyor işte :)

ultrson olcumlerınde herzaman +/- 1 hafta oynayabılır.hıç onemlı degıl.bu dollenmenın tam zamanının bılınememesınden kaynaklanıyor

kıslarr hamılelerın tansıyonu dusermı ya bugun dayımın gelınıyle pazara cıktım yıgıldım ortada kaldm elım ayagım boşaldı kaldım orda kendıme geleene kadar zor geldık evee esım geldı aldı neden olmus olabılır acaba ya mıgde bulntımda var hala bı ıyılesemedım offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…