2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

bende yaptırıcam bakalım yarın yenı bır yere gıdecegım . aç karnına olman gerekmıyormus .yok senınkıde yavas gelıstıgı ıcın degıl arkadaslarda yazmıs sapmalar olabılıyrms benım sat 5 eyluldu ama dr ılk gıttıgımızde bebek olması gerekenden ıkı hafta sonra gozuktugu ıcın onu 19 eylule aldı gec dollenme demıstı sımdıde boyle cıkınca ondan sasırdım

gecmıs olsun canım aslında bunu tam ogrenmek lazım neden oluyor dıye .benım bu kadar olmadı ama bazen sınıfta ders anlatırken bırden nefesım kesılıyor elım ayagım tıtrıyr ve oturma ıht hıssedıyrm bır oturup bır kalkarak ders anlatyrm sankı bır balona uflersınde nefessız kalırsın ya aynen oyle oluyrm.
yemek yıyebılıyr musun pekı?belkı yeterlı yıyemıyrsan carsıda yorulunca dusmustr tansıyonun ama dr danıs bence ıyıkı yalnız degılmıssın tekrar gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne

ıns gecer canım.. rahatlarsın ben eskısıne gore ıyıyım ck sukur ama hala saat 16.00 dan sonra mdem bır tuhaf olmaya baslıyr

hmm anladım canım benim de doktora her gittiğimde tahmini doğum tarihi sürekli bir kaç gün değişiyo kimi zaman ileri kimi zaman geri oluyo. hayırlısı inşallah çok takılmamak gerekiyo sanırım bu tarihlere.

çok zor bir durum yaşamışsın canım ya geçmiş olsun mutlaka doktoruna bildir bence bu durumu bir araştırılmasında fayda var her zaman.

zeynepcim benim de 12 hafta bitti çok şükür.ben çok kötüydüm.3 kutu kadar zofer denilen ilaç içtim,3 hastanede serumla beslendim 20 ye yakın serum yedim tam 6 kilo verdim ve hiçbir şey ağzıma koyamadım taki düne kadar.dünde kötüydüm ama en azından kusmadım.hala et görmek istemiyorum ancak bugün eşimle kısır yaptım örneğin ki ben 1.5 aydır mutfağa girmemiştim.hala enerjim yok çok çabuk yoruluyorum ama en azından 2 gündür kusmuyorum ve sanırım daha da iyi olacağım.sen de öyle olursun inşallah.benim sat 22 eylül.perşembe 2li tarama testim var.çok korkuyorum çünkü ilk bebişim.sen de inşallah toparlarsın.hiç karnım çıkmadığı gibi iice zayıfladım:)beni gören sen hamile değilsin diyor:)

canım tabi olurmuş bende tansiyon düşüklüğü yok ama benim de enerjim yok çoğu zaman.geçmiş olsun çok dikkat et kendine dışarı yalnız çıkma bir süre.benim de bulantım geçmedi tam iyiyim diyorum 1-2 saat geçmeden yine başlıyor

ıns gecer canım.. rahatlarsın ben eskısıne gore ıyıyım ck sukur ama hala saat 16.00 dan sonra mdem bır tuhaf olmaya baslıyr

benim oğluma hamileliğimde bulantım daha fazlaydı.senin dediğin gibi de 13 haftadan sonra saat öğlen 3ten sonra başlardı bulanmaya.akşam oturduğum yerden kalkarsam fena olurdum.bu hamileliğimde günün değişik saatlerinde oluyor.tabi ben de ilk haftalara göre daha iyiyim allaha şükür.biz evdeyiz sen bi de ders anlatıyorsun allah kolaylık versin canım.yarın hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz.bakarsın cinsiyeti de belli olur

ayy canım senin çok zor geçmiş ama allaha şükür azalmış.inşallah tamamen geçer bir an önce.benim de cuma günü ikili testim.inşallah ikimiz de güzel sonuçlar alırız.halsizlik bende de var canım 6.hafta bittiği gün başladı bulantılar da tabi.ben senin gibi hastaneye gitmedim hiç gerek olmadı allaha şükür.oğluma hamileliğimde daha kötü geçmişti.hatta bunda kendimi öyle bir inandırmıştım ki hiç olmayacak diye ama malesef oldu.olsun sağlıklı olsunlar da bebişlerimiz.onlar için her şeye değer.ben ilk zamanlarda pek heyecanlanmamıştım cinsiyet konusunda da merakım yoktu ama şimdi nasıl merak ediyorum.geçen gece rüyamda gördüm kızım olacakmış nasıl seviniyorum hayırlısı tabi.bir oğlum bir de kızım olsa çok güzel olur.tabi sağlıklı olsun da.

bu arada herkese günaydın güzel hamiş arkadaşlarım.rahat sorunsuz bir hafta geçirelim hepimiz inşallah.sonuçlarımız güzel çıksın.
bu hafta çarşamba eğer annem gelemezse oğlumla yalnızız.3 hafta annem 1 hafta da kayınvaldem yanımdaydı.biraz kafa dinleyelim değil mi haaa annem gelsin hep gelsin zaten anne gibi oluyor mu? kızlar geçen hafta kayınvaldem geldi dedim ya yardıma yemin ediyorum o mu bana baktı ben mi ona anlayamadım

Son düzenleme:
Günaydın günaydın günaydınnnnnn

kızlar bugun gun daha bır guzel başladım c.tesı bebışımı gordum çok özlemişim onu ( gerci makınaları sağolsun ne kalp atışı duyabıldık bırde karıncaların dans edışı arasından eh ışte zar zor secebıldık bebışımı ) kafası vucudu kocaman olmuşşşşşş bır oncekınde toplu ığne gıbı bırşeydı şımdı bıldığın bebek olmuş hemde koşa koşa ılerlıyor hayata tam 10+5 olmuş 3 gun ondeymış çok mutluyum çokkk bugun 10+7 oldum 12.haftaya gırıyorum oyy oyy oyy çok guzel bır duyguymuş ..

çok sevindim canım maşallah bebişine

gunaydın canım sevındım h.sonunun guzel geçmesıne tabıı annenlerın yanında pof pof landın dımı oyy çok guzel bır şey bu bende sevıyorum bu duyguyu

olmazmııı süperdi walla bayramda gitmiştim en son bide şimdi kısmet olursa eger yılbaşındada istanbula gitmiyei düşünüyoruzz

bu arada sizde idrar yolu enfeksiyonu oldumu hamileliginizde ,ben cumartesi gunu akşamı acıbadem hastanesine gittim kadın dogumcuya

gittigimde eskişehir acıbadem hastenesinde başımdan gecenleri anllattım doktora riskli bir durumdasın dediler doktor bana soylediklerini soyledim..oda baktı bebege beebek gayet saglıklı dedi ölçü bebegiin beynini ense kalınlıgını endeşe edilcek bişe yok dedi içiniz rahat olsun dedi

İşin garip tarafı burdaki acıbadem riskli diyor istanbuldaki acıbadem gayet saglıklı diyorrrr...

canım bende olmadı ama hamilelikte çok sık görülüyormuş.hatta son zamanlarda erken doğuma bile neden olabiliyormuş.dışarıda wc kullanmamak gerek mümkün olduğunca.

slm kızlar; Bende hamileyim ama çok duygusallaştım bu aralar Çok güzel bir duygu olduğunu biliyorum amaa

sende hoşgeldin güzel ve saglıklı hamileleikler şimdiden ,

canım bende olmadı ama hamilelikte çok sık görülüyormuş.hatta son zamanlarda erken doğuma bile neden olabiliyormuş.dışarıda wc kullanmamak gerek mümkün olduğunca.

walla cok dikkat ediyorum ama benim hamile kalmadan oncede vardı doktorda olucak sürekli diyor bakalım maksimum derecede dikkat edicez artık

kıslarr ya benım sorunlar hıc bıtmıyoo dişim cok agrıyo dun aksamdan berıı yanagım şiştı bıseyde yapamıyorumm ne kötuu urum yaa konusmaya bıle halım yok bu sekılde ne olcak bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…