çok sevindim canım herşeyin yolunda gitmesine. doktorun bu söyledikleri yüzünden mi kan vermedin? ama ne olursa olsun ben de yaptırıcam, ama şunu bilmiyorum aç karnına mı olmalıyız... sanırım ultrason cihazları bebeğin büyüklüğüne göre haftasını hesaplıyor mesela bir tablo var ya bebeğin boy kilo hesaplarının olduğu ona bakmıştım orada 12. hafta 6-7 cm yazıyor seninki 7.4 cm çıkmış ya, maşallah iyi gelişiyor demek ki o yüzden bence 5 gün kadar büyük gibi çıkmış bence bu iyi bişey benimki de bir hafta olması gerekenden küçük çıkıyor demek ki benimki de yavaş gelişiyor biraz... yoksa normalde 12 hafta bitmiş olması gerekiyo benim sat 27 eylüldü...
kıslarr hamılelerın tansıyonu dusermı ya bugun dayımın gelınıyle pazara cıktım yıgıldım ortada kaldm elım ayagım boşaldı kaldım orda kendıme geleene kadar zor geldık evee esım geldı aldı neden olmus olabılır acaba ya mıgde bulntımda var hala bı ıyılesemedım offf
kızlar bu arada benim bulantılarım tam geçmedi.tabi azaldı allaha şükürler olsun.enerjisiz de değilim eskisi gibi.cuma günü 12 hafta bitiyor.çok ümitliyim o belki de tamamen geçer.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
bende yaptırıcam bakalım yarın yenı bır yere gıdecegım . aç karnına olman gerekmıyormus .yok senınkıde yavas gelıstıgı ıcın degıl arkadaslarda yazmıs sapmalar olabılıyrms benım sat 5 eyluldu ama dr ılk gıttıgımızde bebek olması gerekenden ıkı hafta sonra gozuktugu ıcın onu 19 eylule aldı gec dollenme demıstı sımdıde boyle cıkınca ondan sasırdım
kıslarr hamılelerın tansıyonu dusermı ya bugun dayımın gelınıyle pazara cıktım yıgıldım ortada kaldm elım ayagım boşaldı kaldım orda kendıme geleene kadar zor geldık evee esım geldı aldı neden olmus olabılır acaba ya mıgde bulntımda var hala bı ıyılesemedım offf
herkese iyi pazarlar güzel hamiş arkadaşlarım.hafta sonu dikkat ediyorum da pek uğrayan olmuyor malum eşler evde olduğundan.ben 3 gündür giremedim.internetimde problem vardı.nihayet halloldu.bebeklerini kaybeden arkadaşlara çok üzüldüm.Allah en kısa zamanda sağlıklı bir bebek versin inşallah ikinize de.bizim de ikili test için randevumuz cuma günü.ben de cinsiyetini merak ediyorum çok bebişimin.sanırım belli olmaz o gün çünkü 12 haftalık oluyorum o gün.oğlumda 16 haftalıkken öğrenmiştim.bir oğlum olduğu için gönlümden kız geçiyor.tabi ondan önemlisi sağlıklı olması.erkek de olursa hiçbir kıyafetini vermemiştim oğlumun pek fazla masrafı olmayacak.tabi kız olursa da yeni yeni ciciler alırım ona tokalar falan ayyyyycinsiyetlerini öğrenen arkadaşlarım hayırlı olsun.allah sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah hepimize
ıns gecer canım.. rahatlarsın ben eskısıne gore ıyıyım ck sukur ama hala saat 16.00 dan sonra mdem bır tuhaf olmaya baslıyr
zeynepcim benim de 12 hafta bitti çok şükür.ben çok kötüydüm.3 kutu kadar zofer denilen ilaç içtim,3 hastanede serumla beslendim 20 ye yakın serum yedim tam 6 kilo verdim ve hiçbir şey ağzıma koyamadım taki düne kadar.dünde kötüydüm ama en azından kusmadım.hala et görmek istemiyorum ancak bugün eşimle kısır yaptım örneğin ki ben 1.5 aydır mutfağa girmemiştim.hala enerjim yok çok çabuk yoruluyorum ama en azından 2 gündür kusmuyorum ve sanırım daha da iyi olacağım.sen de öyle olursun inşallah.benim sat 22 eylül.perşembe 2li tarama testim var.çok korkuyorum çünkü ilk bebişim.sen de inşallah toparlarsın.hiç karnım çıkmadığı gibi iice zayıfladım:)beni gören sen hamile değilsin diyor:)
gunaydın kızlarrrr nasıl geçti hafta sonunuz bakalım
ben istabuldaydım annemlerde gayet güzeldiii
Günaydın günaydın günaydınnnnnn
kızlar bugun gun daha bır guzel başladım c.tesı bebışımı gordum çok özlemişim onu ( gerci makınaları sağolsun ne kalp atışı duyabıldık bırde karıncaların dans edışı arasından eh ışte zar zor secebıldık bebışımı ) kafası vucudu kocaman olmuşşşşşş bır oncekınde toplu ığne gıbı bırşeydı şımdı bıldığın bebek olmuş hemde koşa koşa ılerlıyor hayata tam 10+5 olmuş 3 gun ondeymış çok mutluyum çokkk bugun 10+7 oldum 12.haftaya gırıyorum oyy oyy oyy çok guzel bır duyguymuş ..
gunaydın canım sevındım h.sonunun guzel geçmesıne tabıı annenlerın yanında pof pof landın dımı oyy çok guzel bır şey bu bende sevıyorum bu duyguyu
slm kızlar; Bende hamileyim ama çok duygusallaştım bu aralarÇok güzel bir duygu olduğunu biliyorum amaa
canım bende olmadı ama hamilelikte çok sık görülüyormuş.hatta son zamanlarda erken doğuma bile neden olabiliyormuş.dışarıda wc kullanmamak gerek mümkün olduğunca.
slm kızlar; Bende hamileyim ama çok duygusallaştım bu aralarÇok güzel bir duygu olduğunu biliyorum amaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?