kıslarr ya benım sorunlar hıc bıtmıyoo dişim cok agrıyo dun aksamdan berıı yanagım şiştı bıseyde yapamıyorumm ne kötuu urum yaa konusmaya bıle halım yok bu sekılde ne olcak bılmıyorum
kıslarr ya benım sorunlar hıc bıtmıyoo dişim cok agrıyo dun aksamdan berıı yanagım şiştı bıseyde yapamıyorumm ne kötuu urum yaa konusmaya bıle halım yok bu sekılde ne olcak bılmıyorum
ama yınede daha fazla ılerlemeden bır dışcıye gorun derım belkı ılerde hıç mudahale edılemıcek gene yapılcak bırşey vardır belkı
Kızlar ben bebışım ıçın para bırıktırmeye başladım sabahlar eşım ışe gıderken bebışıne harçlık bırakmıcanmı dıyorum 3 5 bozuk ne varsa alıyorum atıyorum kumbaraya dun gezdık bıraz oyle guzel oyle guzel şeyler varkı ama mumkun değil para yetmez ve oyle boyle derken dunya para tutucak alcaklarımız şımdıden tek tek alıp odemeye başlayalım dıyoruz ama cınsıyetı bellı olmadığı ıçın alamıyoruz ıçımde kaldı hepsı haaa bu arada kızlar benı goren herkez erkek bebeğın olcak demeye başladı ama ben mağzalarda herşeyın pembesıne bakıyorum ne yapcam ben nasıl alıştırcam kendımı acaba hıç cınsıyetını oğrenmeyıp koksunu dudyuğumda kucağıma aldığımda mı oğrensem
evet hepsını brıden almak tabıkı cok zor yavas yavas almak lazım herseyın enguzelını ama abartmadan tabıkıı cunku uzun sure kullanılmıycak hemen buyucyeklerı ıcın bı kac kez kullanılcaklar bende kız esyalarına bakıyorum bence cınsıyetını ogrenn oyle al canım sonuna kadar bekleme dogmasını guzellestıysen erkek olur derler ama yınede allahın ısı tabıkı bellı olmaz yanı hayırlısıyl abı ogrensek ya bende cok merak edıyorumm banada kızın olcak dıyolarr ama hayırlısı ınsallah
adam gıbı 4 boyutlu ultrasona gırsek oğrenırız aslında cınsıyetını
benim oğluma hamileliğimde bulantım daha fazlaydı.senin dediğin gibi de 13 haftadan sonra saat öğlen 3ten sonra başlardı bulanmaya.akşam oturduğum yerden kalkarsam fena olurdum.bu hamileliğimde günün değişik saatlerinde oluyor.tabi ben de ilk haftalara göre daha iyiyim allaha şükür.biz evdeyiz sen bi de ders anlatıyorsun allah kolaylık versin canım.yarın hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz.bakarsın cinsiyeti de belli olur
mrb kızlar nasılsınız..ben bu defa haftaya iyi başlayamadım..başım çok fena ağrıyor..sizler nasılsınz?
mrb kızlar nasılsınız..ben bu defa haftaya iyi başlayamadım..başım çok fena ağrıyor..sizler nasılsınz?
saolun kızlar,hiç geçiceğe benzemiyor.işteyim banyo yapma şansım da yok,ilaç da içemiyorum..durumlar fenaoyy canımsınn kıyamam ben sana çok geçmış olsun ama hemen oyle geçmıyo sana tavsıyem ne bılıyormusun ben geçen hafta artık bır hafta boyunca geçmeyınce zor bela kendımı banyoya attım guzelce yıkandım omuzlarımı sıcak suyla guzel bır gevşettım sonra cıktım dışarı çıkıcakmış gıbı gıyındım saclarımı kurutup duzleştırıcı ıle şekıl verdım makyajımı yaptım şoyle bır aynaya baktım ohhh ışte buna ıhtıyacım varmış dedım sonrada yukarı komşuya cıkıp guzel bır turk kahvesı ıçtım onunla muhabet ederken kahvemı yudumlarken hıssettım başımın geçtığını
saolun kızlar,hiç geçiceğe benzemiyor.işteyim banyo yapma şansım da yok,ilaç da içemiyorum..durumlar fena
çok ozur dılerımmmm unuttum ben senın ışde olduğunu haklısın yapabıleceğın tek şey varsa koyu bır turk kahvesı ıçmek ve ensene buz koymak ve sureklı bırşeyler ye aclık daha fazla baş ağrısı yapar
zeynepveege pekı saat 3 bulantıların ne zamana kadar surdu her gecen gun gececek mı umuduyla beklıyorumda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?