2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

ay bu diş agrısı cokkotuu yaaa gecmek bılmıyo hala uyuycam dedım ama agrıdan uyuyamadım bıde kustum ya ıyıce kotu oldumm dıs agrsından başım catlıycak sankı kızlar ya

geçmiş olsun canm..bende çok çektim 8 9 haftalarında,bir de yirmilik dişti benmki önce biri sora diğeri,doktora gittim 3 yadan sor müdahale ediyoruz demişti geçti ben hala gitmedim,korluyorum çünkü.

geçmiş olsun canm..bende çok çektim 8 9 haftalarında,bir de yirmilik dişti benmki önce biri sora diğeri,doktora gittim 3 yadan sor müdahale ediyoruz demişti geçti ben hala gitmedim,korluyorum çünkü.

sagol canım benım bu dişim arasıra agrırdı cok onceden kaplamayı cıkartıtıp fılım cektırdık temız cıktı çürük yoktu ama neden agrıyo anlamadım daha 20 lık diişimde cıkmadı sankı sag tarafım heryerı agrıyoo durmadan zonkluyo uyumak ıstıyorum uykumda yok ılacda alamadım tek cıkamadım dısarıı nolcak bılmıyorumm allah hepımıze yardım etsınn bı an once gecsın su zorluklarr

tek cıkmaya korkuyorum ama mecburum kızlargıdıyımıkı dk hemen eczaneden ılac alıyım gecıcek gıbı gorunmuyo hem bakıyım cınsıyet ogrenmek ıcın yenı testler cıkmıs gelmısmı eczaneye :)

zor gerçekten canım,şimdi de diş eti kanamaları başladı.ama bunlar hep normalmiş hamilelikte hassaslaşırmış dişler..

zor gerçekten canım,şimdi de diş eti kanamaları başladı.ama bunlar hep normalmiş hamilelikte hassaslaşırmış dişler..

ay ne olurdu bızde normal bı hamılelık gecırseydık agrısız sızısız ya ınsanlar dıyo benım mıgde bulantım yokru gayet ıyıydım dıye anam nerde hamılenın basına gelenler var bızı buluyoo hamıleye ne oluyosa bızed eolcak galıbaaa :)

hem de nasıl kanıyor dişetlerim.oğluma hamileyken de böyleydi.dr.bir diş macunu vermişti bana ama kullanmak ne mümkün.o kadar berbat bişeydi ki.benim sadece diş fırçalarken değil normalde de kanıyor

yok canım yok.genelde oluyor bulantı.olmayanlar da şanslı gruptanlar.neyse biz de şanslıyız kızlar.Allah bize anne olmayı nasip ediyor ya.olmayanlar ne kadar uğraşanlar var.halimize şükür

hava fena değil ben biraz oğlumu parka çıkarıyım.garibim ev kuşu oldu 1 aydan fazla zamandır.hem ben de hava almış olurum belki iyi gelir

Pazara gıttım geldım arkadaşlar bayağı bır yuruyuş yapmış oldum ıyı geldı ....

Bu arada gamze gıttınmı ezc gelmışmı test eşım o testı sormuşdu 100 tl demışler

Pazara gıttım geldım arkadaşlar bayağı bır yuruyuş yapmış oldum ıyı geldı ....

Bu arada gamze gıttınmı ezc gelmışmı test eşım o testı sormuşdu 100 tl demışler

gamze degıl ben gıdıcektım canım ezcaneye sordum sparısle getırıyoruz 100 mılyon dedı bend eyok kalsın dedım zamanı gelınce ogrenırım dedım :) minoset aldım diş agrısı ıcın agrıkesıcı ama hıc gecmedı yaaa aglıycam sınırden agrısı başıma vurdu resmen ya

gamzeye de sabah demıştım karanfıl koy yada karanfıl yağı koy dıye sen denesen rahatlatır senı

Kızlar ışın şakası oyle bır hale geldımkı hesap edın dun bıle bıle kırmızı ışıkda geçtım ve kamera vardı 100 kusur tl boşu boşuna ceza gelıcek sağa don dıyo eşım ben bıle bıle sola donuyorum bugunde ust komşumun adını unuttum sanırım bunun hamılelık etksısı gıbı bırşey

inan canım o problem bende de var.iyice unutkan oldum inşallah böyle devam etmez iş kabul etmez bunu çünü yanarım:26:

dıkkat etmek lazım kızlar allah korusun kaza falan olmasın yanıı kendınıze dıkkat edınn bende aynı sekılde tabıkı burda hepımız bırbırımızı ıdare edıcez hepımız aynı durumdayız cunkuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…