bakıyorum herkes aynı dertten muzdarip benimde diş etlerim kanıyor ve dişim ağrıyorbuda yetmezmiş gibi grip oldum önceki hamileliğimde beslenmem güzeldi çok dikkat ediyordum pek hasta olmamıştım bunda ise elimde değil mide bulantısı tiksinme yüzünden dengeli beslenemiyorum günde iki öğün ancak yiyorum bakalım ne zaman doya doya zevk alarak tekrar yiyebileceğiz
geçmiş olsun canım bu zamanda kötü grip olmak ama napabiliriz etrafımızda herkes hasta onlardan geçiyor biz çok dikkat etsek de.aynen ben de canım sırf mideme bişeyler gitsin diye yemek yiyorum.benim tersine ilk hamileliğimde daha kötüydü bulantılarım.bir an önce geçsin diye bekliyorum hevesle.
ah kıyamam yaaa bu kadar şey üst üste işin çok zor canım Allah yardımcın olsun inşallah... ben de bayramdan sonraki hafta grip olmuştum iki haftada zor geçti doktora gittim ilaç veremem dedi sürekli limonlu çorba içtim. doktorun bana önerdiği bişey vardı burun tıkanıklığı için bir bardak suyu kaynatıp ılıt sonra içine bir çay kaşığı tuz ve çay kaşığının üçte biri kadar karbonat atıp karıştır bu karışımı burnuna çek demişti işe de yaramıştı çok burnum tıkanınca bu şekilde açıyordum. inşallah en kısa sürede geçer canım ama mandalina falan yemeye çalış hem ilaç yasak hem de yemek yiyemeyince geçmiyo bu hastalık ne yazık ki.
teşekkür ederim canım. benim okul problem çok soğuk bu yüzden çocuklarda bizde hastalanıyoruz ister istemez. bu bulantı konusu gerçektende insanı bunaltıyor inşallah en kısa zamanda atlatırız bu arda belki kızın olacaktır kız da bulantı daha az oluyor tabi Allah gönlüne göre versin sağlıklı bir şekilde
kızlar bizim bu hafta sonu buluşmamız ne oldu bakıyorum hiç konusu geçmiyor daaaa
huuuu huuuuuuu kızlar balböceğim;gamze ve meliha ne yapıyoruz erteliyor muyuz? bu h.sonu için konuşmuştuk hatırlarsanız.kararlaştıralım hamişlerrr
huuuu huuuuuuu kızlar balböceğim;gamze ve meliha ne yapıyoruz erteliyor muyuz? bu h.sonu için konuşmuştuk hatırlarsanız.kararlaştıralım hamişlerrr
ohh ph bulusun ne guzel bende sızlerle tanısmk cok ısterdım ama be adapazarındayım.buarada sonunda karar verıp ıkılı test yaptırdım bakalım umarım ıı sonuclarla gelr
ohh ph bulusun ne guzel bende sızlerle tanısmk cok ısterdım ama be adapazarındayım.buarada sonunda karar verıp ıkılı test yaptırdım bakalım umarım ıı sonuclarla gelr
kızlar diş agrısı ıcın karanfılde koydumm tuzlu gargarada yaptım kolonyoda koydum hıc bısey olmadı gıttık rakı aldık pamukla rakı koycam bakım bı degısıklık olcakmıı :=)
cumartesi doktoruma gittik.bebeklerin bir tanesi kesenin içinde zıplıyordu.elleri kolları.ayakları hiç durmadı.onun ölçümlerini yaptı doktorum normal dedi.diğerini uyandıramadığımız için cuma günü tekrar gidicem.şimdiden beni ellerinde oynatmaya başladılar.resmen aşık oldum onlara.
canım cumartesı annemler gelıyoo eger ertelenmzse benım gelmem zorr cokk özur benden bıraz daha duzelelım oyle bulusalım olurmuu tam rahatlyıncaa falann
cumartesi doktoruma gittik.bebeklerin bir tanesi kesenin içinde zıplıyordu.elleri kolları.ayakları hiç durmadı.onun ölçümlerini yaptı doktorum normal dedi.diğerini uyandıramadığımız için cuma günü tekrar gidicem.şimdiden beni ellerinde oynatmaya başladılar.resmen aşık oldum onlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?