2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

bakıyorum herkes aynı dertten muzdarip benimde diş etlerim kanıyor ve dişim ağrıyor buda yetmezmiş gibi grip oldum önceki hamileliğimde beslenmem güzeldi çok dikkat ediyordum pek hasta olmamıştım bunda ise elimde değil mide bulantısı tiksinme yüzünden dengeli beslenemiyorum günde iki öğün ancak yiyorum bakalım ne zaman doya doya zevk alarak tekrar yiyebileceğiz

geçmiş olsun canım bu zamanda kötü grip olmak ama napabiliriz etrafımızda herkes hasta onlardan geçiyor biz çok dikkat etsek de.aynen ben de canım sırf mideme bişeyler gitsin diye yemek yiyorum.benim tersine ilk hamileliğimde daha kötüydü bulantılarım.bir an önce geçsin diye bekliyorum hevesle.

Son düzenleme:

ah kıyamam yaaa bu kadar şey üst üste işin çok zor canım Allah yardımcın olsun inşallah... ben de bayramdan sonraki hafta grip olmuştum iki haftada zor geçti doktora gittim ilaç veremem dedi sürekli limonlu çorba içtim. doktorun bana önerdiği bişey vardı burun tıkanıklığı için bir bardak suyu kaynatıp ılıt sonra içine bir çay kaşığı tuz ve çay kaşığının üçte biri kadar karbonat atıp karıştır bu karışımı burnuna çek demişti işe de yaramıştı çok burnum tıkanınca bu şekilde açıyordum. inşallah en kısa sürede geçer canım ama mandalina falan yemeye çalış hem ilaç yasak hem de yemek yiyemeyince geçmiyo bu hastalık ne yazık ki.

teşekkür ederim canım. benim okul problem çok soğuk bu yüzden çocuklarda bizde hastalanıyoruz ister istemez. bu bulantı konusu gerçektende insanı bunaltıyor inşallah en kısa zamanda atlatırız bu arda belki kızın olacaktır kız da bulantı daha az oluyor tabi Allah gönlüne göre versin sağlıklı bir şekilde

evet canım sorma zaten çok zor atlatırdım gribi şimdide aksilik işte dinlenmeden yemeden geçmiyor maalesef.teşekkür ederim tavsiyelerin için umarım işe yarar

kıslar varmı dıs agrısına baska önerısı olann kolonya koydumm bırazz tuzlu gargara yaptımm tık yok yaa ne bu boyle anlamadım gun nasıl gectı agrıdan onu bıle anlamadım basım zonkluyoo hala

iyi akşamlar arkadaşlar benimde 3 hafta kadar önce çok fena dişim ağrıyodu geceleri uyuyamıyordum doktoruma sordum herhangi bişey olmaz diş doktoruna görün dedi ama diş doktoru daha temkinli davrandı sadece gargara verdi bide parol. gargara kullandım sadece ağrı kesiciye gerek bile kalmadı çok şükür...
yine ara ara sızlıyo kullandığımda 3-4 gün idare ediyo beni deneyin derim ben gerçekten çok fenaymış diş ağrısı allah acil şifa versin hepinize...

slm kızlaarrr :) evet sabah akşam fırçaladıktan sonra lısterıne diye gargara var ondan kullanın bide her gece diş ipiyle muhakkak temizleyin dişlerinizi:90::90:

ayy canım Allah kolaylık versin neden soğuk okul yazık öğrencilere de size de.inşallah canım benim de gönlümden kız geçiyor.sağlıklı olsun ilk isteğim o tabi.güzel dileklerin için teşekkür ederim.yakında da geçecek inşallah bulantılarımız

huuuu huuuuuuu kızlar balböceğim;gamze ve meliha ne yapıyoruz erteliyor muyuz? bu h.sonu için konuşmuştuk hatırlarsanız.kararlaştıralım hamişlerrr

canım cumartesı annemler gelıyoo eger ertelenmzse benım gelmem zorr cokk özur benden bıraz daha duzelelım oyle bulusalım olurmuu tam rahatlyıncaa falann

huuuu huuuuuuu kızlar balböceğim;gamze ve meliha ne yapıyoruz erteliyor muyuz? bu h.sonu için konuşmuştuk hatırlarsanız.kararlaştıralım hamişlerrr

ohh ph bulusun ne guzel bende sızlerle tanısmk cok ısterdım ama be adapazarındayım.buarada sonunda karar verıp ıkılı test yaptırdım bakalım umarım ıı sonuclarla gelr

ohh ph bulusun ne guzel bende sızlerle tanısmk cok ısterdım ama be adapazarındayım.buarada sonunda karar verıp ıkılı test yaptırdım bakalım umarım ıı sonuclarla gelr

kızlar diş agrısı ıcın karanfılde koydumm tuzlu gargarada yaptım kolonyoda koydum hıc bısey olmadı gıttık rakı aldık pamukla rakı koycam bakım bı degısıklık olcakmıı :=)

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız.umarım hamileliğiniz sorunsuz şekilde geçiyordur.ben bayramda kananam nedeni ile 4 gün hastanede yattım.sonra 20 gün izinliydim.sürekli evde yattım.yalnız tuvalete kalka bildim.2 haftadırda işe başladım pek giremiyorum.
.

cumartesi doktoruma gittik.bebeklerin bir tanesi kesenin içinde zıplıyordu.elleri kolları.ayakları hiç durmadı.onun ölçümlerini yaptı doktorum normal dedi.diğerini uyandıramadığımız için cuma günü tekrar gidicem.şimdiden beni ellerinde oynatmaya başladılar.resmen aşık oldum onlara.

kızlar diş agrısı ıcın karanfılde koydumm tuzlu gargarada yaptım kolonyoda koydum hıc bısey olmadı gıttık rakı aldık pamukla rakı koycam bakım bı degısıklık olcakmıı :=)

canım benim hiç uğraşma,git eczaneden yada aktardan kekik yağı al,konsantre şekilde,ve eve geldiğinde ,bir kulak pamuğunun ucuna batır yağı ağrıyan dişine değdir,çok acı bir yağ ağzın ayır cayır acı biber yemişçesine yanar ama ,ağrını anında yok eder,ben ilk hamileiğimde dişim ağrıdıkça yağ damlatmıştım ve geçirmişti,hemen kesiyorr... bence hemen yapmalısın...bu arada yaparken lavabo başında ol ki,sürekli lavaboya tükür:S

oyy kıyamam ben onlara ne güzel bir durum yaşadığın 2 sşde ayrı dürter seni:13:canlarımmm ,Allah bağışlasın bak şimdiden belli biri uysal olacak biri zıpzıpbence biri kız biri erkek erkek olan uyuyan zıplayabda kız olur muhtemelen sevgiyle kal...

canım geçmiş olsun umarım bir daha hiç yaşamazsın.maşallah bebişlerine de yerim ben o ikizleri.güzel haberlerini bekliyoruz.kendini fazla yorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…