- 30 Ekim 2010
- 517
- 0
- 296
ohh ph bulusun ne guzel bende sızlerle tanısmk cok ısterdım ama be adapazarındayım.buarada sonunda karar verıp ıkılı test yaptırdım bakalım umarım ıı sonuclarla gelr
kızlar diş agrısı ıcın karanfılde koydumm tuzlu gargarada yaptım kolonyoda koydum hıc bısey olmadı gıttık rakı aldık pamukla rakı koycam bakım bı degısıklık olcakmıı :=)
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız.umarım hamileliğiniz sorunsuz şekilde geçiyordur.ben bayramda kananam nedeni ile 4 gün hastanede yattım.sonra 20 gün izinliydim.sürekli evde yattım.yalnız tuvalete kalka bildim.2 haftadırda işe başladım pek giremiyorum.
.
Günaydın kızlarrr zeynep ne ışın var bakem bende bugun salonu falan temızlıcem evın temızlığı bıtsın aşure yapcam nasıp olursa e mıllet yemeğe gelıcek evım temız olsun dımı :)
ohhh canım ne güzel maşallah maşallah.hep böyle olalım değil mi? Benim yarın temizliğim var ama bugün evde çok iş var temizlik öncesi.biz de aşure yapıcaz inşallah annemin gelmesini bekliyorum.kendini sen yine de fazla yorma canım.bu arada h.sonu görüşmemiz iptal mi?meliha da gelemiyor annesi geliyor memleketten.
tamam o zaman başka bir h.sonu organizasyonu yaparız.tamam biz senle buluşalım bir gün.hem oğluma da tanışmış olursun.
cumartesi doktoruma gittik.bebeklerin bir tanesi kesenin içinde zıplıyordu.elleri kolları.ayakları hiç durmadı.onun ölçümlerini yaptı doktorum normal dedi.diğerini uyandıramadığımız için cuma günü tekrar gidicem.şimdiden beni ellerinde oynatmaya başladılar.resmen aşık oldum onlara.
herkeslere günaydınnnnnnnnnnnnnbugün evde bi sürü işim var.siz uyuyun ohhhh ne güzel benim yerime de.biz her sabah erkenciyiz.oğlum saat 7de kalkar her sabah.hepinizi kocaman kocaman öpüyorum tabi bebişlerinizi deeeeee
kıyamam yaaa ikinci çocuk tabi daha zor olmalı yalnızca kendine göre hareket edemiyorsun. ben eşimle birlikte 8 de uyanıyorum kahvaltı ediyoruz sonra onu gönderip yeniden uykuya dalıyorum biraz önce uyandım daha. ama sen de çocuğun uyku saatlerinde uyuyabilirsin gün içinde tabi uyku tutarsa :26:
evet canım ben de ilk hamileliğimde rahat rahat uyurdum ama evde çocuk oldu mu zor.sürekli senden bişeyler istiyorbazen onunla birlikte ben de öğlenleri uyuyorum.akşam da erken yatıyo oğlum o yüzden ben de erkenden yatıyorum çoğu zaman.siz bol bol dinlenin vallahi tadını çıkartın uykunun
hem anne hem eşş,kadınlara ne çok iş düşüyor...zor gerçekten işimiz ama olsun bu bize mutluluk veriyo herşey yolunda olsunda gerisi boşş..
haklısın canım çok iş düşüyr biz kadınlara ama eşlerimiz de çok rahatlar diyemeyiz aslında onların da işi zor sorumlulukları ağır Allah başımızdan eksik etmesin :)
aminnn..bu arada benm miniğim ardık kıpırdanıyor..yerim onu bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?