2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

ohh ph bulusun ne guzel bende sızlerle tanısmk cok ısterdım ama be adapazarındayım.buarada sonunda karar verıp ıkılı test yaptırdım bakalım umarım ıı sonuclarla gelr

inşallah bir gün ayarlarız da hep beraber görüşürüz.ne güzel olur bi sürü hamiş.ilk hamileliğimde de başka bir foruma üyeydim.hala görüşüyorum çoğu arkadaşımla.beraber büyüttük bebeklerimizi.inşallah burda da öyle olur.senin de testleri yaptırmana sevindim inşallah güzel haberlerini alırız

kızlar diş agrısı ıcın karanfılde koydumm tuzlu gargarada yaptım kolonyoda koydum hıc bısey olmadı gıttık rakı aldık pamukla rakı koycam bakım bı degısıklık olcakmıı :=)

kafayı bulma da kızım şaka bi yana inşallah bir an önce geçer şu ağrıı gitsen bir dr.a kurtulcan belki bu kadar ızdıraba gerek kalmıcak

herkeslere günaydınnnnnnnnnnnnn bugün evde bi sürü işim var.siz uyuyun ohhhh ne güzel benim yerime de.biz her sabah erkenciyiz.oğlum saat 7de kalkar her sabah.hepinizi kocaman kocaman öpüyorum tabi bebişlerinizi deeeeee

Günaydın kızlarrr zeynep ne ışın var bakem bende bugun salonu falan temızlıcem evın temızlığı bıtsın aşure yapcam nasıp olursa e mıllet yemeğe gelıcek evım temız olsun dımı :)

canım geçmış olsun şımdı nasılsın bebış nasıl

Günaydın kızlarrr zeynep ne ışın var bakem bende bugun salonu falan temızlıcem evın temızlığı bıtsın aşure yapcam nasıp olursa e mıllet yemeğe gelıcek evım temız olsun dımı :)

ohhh canım ne güzel maşallah maşallah.hep böyle olalım değil mi? benim yarın temizliğim var ama bugün evde çok iş var temizlik öncesi.biz de aşure yapıcaz inşallah annemin gelmesini bekliyorum.kendini sen yine de fazla yorma canım.bu arada h.sonu görüşmemiz iptal mi?Meliha da gelemiyor annesi geliyor memleketten.

evet okudum oyleymış melıha gelemıyorsa başkada gelen yoksa h.sonu buluşmanın bır anlamı yok ıstersen bız senle ıkea da h. Içi bır kahvaltı yapalım ne dersın :))

tamam o zaman başka bir h.sonu organizasyonu yaparız.tamam biz senle buluşalım bir gün.hem oğluma da tanışmış olursun.

tamam o zaman başka bir h.sonu organizasyonu yaparız.tamam biz senle buluşalım bir gün.hem oğluma da tanışmış olursun.

tamam canım sen gun ıçın ayarla kendını buluşalım bu arada yarın kadınmı gelıcek sana kendınmı yapıcan temızlığı benım hıç kalkıp temızlığe başlayasım yok

canım tamam o zaman en kısa zamanda görüşelim.canım ben kadın alıyorum artık.bir süredir almıyordum kendim yapıyordum ama yapamıyorum şu anda eskisi gibi.

ay ne güzel bişey ya ikiz olmaları ben de çok isterdim aslında ama yalnız yaşıyorum aileler uzak bakımı zor olur beceremem diye de korktum. biri uyuyo diğeri uyanık nasıl değişik bişey ikisi de canları ne isterse onu yapıyolar :) maşallah canım....

kıyamam yaaa ikinci çocuk tabi daha zor olmalı yalnızca kendine göre hareket edemiyorsun. ben eşimle birlikte 8 de uyanıyorum kahvaltı ediyoruz sonra onu gönderip yeniden uykuya dalıyorum biraz önce uyandım daha. ama sen de çocuğun uyku saatlerinde uyuyabilirsin gün içinde tabi uyku tutarsa :26:

hem anne hem eşş,kadınlara ne çok iş düşüyor...zor gerçekten işimiz ama olsun bu bize mutluluk veriyo herşey yolunda olsunda gerisi boşş..

evet canım ben de ilk hamileliğimde rahat rahat uyurdum ama evde çocuk oldu mu zor.sürekli senden bişeyler istiyor bazen onunla birlikte ben de öğlenleri uyuyorum.akşam da erken yatıyo oğlum o yüzden ben de erkenden yatıyorum çoğu zaman.siz bol bol dinlenin vallahi tadını çıkartın uykunun

ben de izne ayrılınca inşallah uyucam bol bol..iyi olursam sonuna kadar çalışıyım diorum ama bi yönden de 7 aydan sora çıkayım dinleneyim diyorum..

hem anne hem eşş,kadınlara ne çok iş düşüyor...zor gerçekten işimiz ama olsun bu bize mutluluk veriyo herşey yolunda olsunda gerisi boşş..

haklısın canım çok iş düşüyr biz kadınlara ama eşlerimiz de çok rahatlar diyemeyiz aslında onların da işi zor sorumlulukları ağır Allah başımızdan eksik etmesin :)

kızlar kafayı yıycem ya gece hıc uyumadım nöbet tuttum resmen hıc gecmedı bu dıs agrısı ya öldurdu benı sabah doktora gıttım iltihap oldugu ıcın antıbıyotık verdı cuma gunu gel tedavı yapalım dedı ınsallah gecer ama hala agrıyoo ne yapcam boyle bılmıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…