ayyyy canım maşallah maşallah 41 keree
ay agrıdan aglıyorum yaa duramıyorum yerımde 11de ıctım antıbıyotık hala gecmedıı cok agrıyo
kıyamam ben sana yaaa ne olcak pekı kuşumm yaa dayan bıraz daha yat uyu bıraz belkı azalır ağrın
canım minoset falan almıyor musun? bi kaç saat rahat ettirir seni.tabi dr.a sor yine de.
bugün benim daha beter bulantım.sabah çamaşır astım.2 haftadır yumuşatıcı kullanmıodum.ben deterjan kokusu rahatsız ediyo zannediyordum.kaç deterjan değiştirdim.meğer yumuşatıcıdanmış.mahvoldum resmen kokudan yine.
aminnn..bu arada benm miniğim ardık kıpırdanıyor..yerim onu bennn
ay agrıdan aglıyorum yaa duramıyorum yerımde 11de ıctım antıbıyotık hala gecmedıı cok agrıyo
merhablar bende 26 haftalık hamileyim çok ama çok zor bir hamilelik geçiriyorum ilk gebeliğim.siteyde yeni üye oldum ve ilk mesajım sizlere.inanırmısınız şuan canım öyle bir can eriği çekiyorki çocuk gibi ağlıyorum bulamadık.
bu nasıl bir düşüncesizlik ben akıl erdiremiyorum sen nasıl bir hamilesin ki kendin de böyle olduğun halde diğer hamileleri düşünmüyorsun git kocana söyle canın ne çekiyorsa niçin sanki bir de özellikle gelip de burada canının ne çektiğini yazıyorsun.hepimiz yazalım o zaman canımız ne çekiyorsa. hamilelerin bu süreçte sende de olduğu gibi canları birşeyler çekebiliyor.sen gelip de böyle ulu orta üstelik de kolay kolay bulunmayacak birşeyi buraya yazarken diğerlerinin de canı çeker diye düşünmüyor musun?
sınırlenme canım bos bulunmustur paylasmak ıstemıstır sen haklısın evet bend eokuyunca aynı seylerı soyledımm cokyalnıs bı davranıs benım canım ıstese ben neyapıcam dımı haklısın canım ama bosverr
bu nasıl bir düşüncesizlik ben akıl erdiremiyorum sen nasıl bir hamilesin ki kendin de böyle olduğun halde diğer hamileleri düşünmüyorsun git kocana söyle canın ne çekiyorsa niçin sanki bir de özellikle gelip de burada canının ne çektiğini yazıyorsun.hepimiz yazalım o zaman canımız ne çekiyorsa. hamilelerin bu süreçte sende de olduğu gibi canları birşeyler çekebiliyor.sen gelip de böyle ulu orta üstelik de kolay kolay bulunmayacak birşeyi buraya yazarken diğerlerinin de canı çeker diye düşünmüyor musun?
haklısın canım sanırım biraz da gerginim görünce dayanamadım..
kızlar duş aldım sıcak suyla dişim gecer dıye olmadı olmadı ya gecmıyoo dua varmıs aglayarak onu okudum ınsallah gecer cok dua ettımm kurtulayım sundan dıye sızde dua edın nolurr bı tane daha ıctım antıbıyotıkk hersey allahdan duası varmıs onu okudum gecer ınsallah
inşallah canım ne zaman çıkacakmış sonuçlar?
ayy canım vallahi çok üzülüyorum sana.elimizden de bişey gelmiyor ki.ben de oğlumu parka çıkarayım biraz dedim ama bulantıdan zor durdum dışarda eve attım kendimi
aminnn..bu arada benm miniğim ardık kıpırdanıyor..yerim onu bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?