2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

canım minoset falan almıyor musun? bi kaç saat rahat ettirir seni.tabi dr.a sor yine de.

bugün benim daha beter bulantım.sabah çamaşır astım.2 haftadır yumuşatıcı kullanmıodum.ben deterjan kokusu rahatsız ediyo zannediyordum.kaç deterjan değiştirdim.meğer yumuşatıcıdanmış.mahvoldum resmen kokudan yine.

sanada gecmıs olsun canım antıbıyotıkle mınoset verdı ıctım ama bısey degısmedı hala agrı var yanagım şiş agrı var duramıyorum yaa cok kötuyumm

ay agrıdan aglıyorum yaa duramıyorum yerımde 11de ıctım antıbıyotık hala gecmedıı cok agrıyo

çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallah... Benim de eskiden çektirdiğim dişimin yeri ağrıyo yaklaşık bir aydır ama o kadar şiddetli değil çok şükür. sürekli fırçalıyorum idare etmeye çalışıyorum. inşallah ikimizinki de en kısa sürede geçer gideeeeeerrrrrr...

merhablar bende 26 haftalık hamileyim çok ama çok zor bir hamilelik geçiriyorum ilk gebeliğim.siteyde yeni üye oldum ve ilk mesajım sizlere.inanırmısınız şuan canım öyle bir can eriği çekiyorki çocuk gibi ağlıyorum bulamadık.

bu nasıl bir düşüncesizlik ben akıl erdiremiyorum sen nasıl bir hamilesin ki kendin de böyle olduğun halde diğer hamileleri düşünmüyorsun git kocana söyle canın ne çekiyorsa niçin sanki bir de özellikle gelip de burada canının ne çektiğini yazıyorsun.hepimiz yazalım o zaman canımız ne çekiyorsa. hamilelerin bu süreçte sende de olduğu gibi canları birşeyler çekebiliyor.sen gelip de böyle ulu orta üstelik de kolay kolay bulunmayacak birşeyi buraya yazarken diğerlerinin de canı çeker diye düşünmüyor musun?

sınırlenme canım bos bulunmustur paylasmak ıstemıstır sen haklısın evet bend eokuyunca aynı seylerı soyledımm cokyalnıs bı davranıs benım canım ıstese ben neyapıcam dımı haklısın canım ama bosverr

haklısın canım sanırım biraz da gerginim görünce dayanamadım..

kızlar duş aldım sıcak suyla dişim gecer dıye olmadı olmadı ya gecmıyoo dua varmıs aglayarak onu okudum ınsallah gecer cok dua ettımm kurtulayım sundan dıye sızde dua edın nolurr bı tane daha ıctım antıbıyotıkk hersey allahdan duası varmıs onu okudum gecer ınsallah

biraz sakin ol cnaım kötü bir niyeti yoktur mutlaka ama düşüncesizlik etmiş bi an ama haklısın ben burda bir kere birinin canım bişey istediğini paylaştığını okuduğum günden beri o şeyi canım çekiyo ama mevsimi değil diye kocama bile söyleyemedim üzülmesin bulamaz diye....

haklısın canım sanırım biraz da gerginim görünce dayanamadım..

canım sonuçta karşındaki de bir hamile.tamam sana göre yanlış olabilir ama o bunu düşünememiş olabilir.bu kadar sert olmaya gerek yok ki.biz de 1-2 kere bazı besinlerden bahsetmiştik.böyle şeyler yazmayalım lütfen deyip birbirimizi uyarabiliriz ama kırmadan...

ayy canım vallahi çok üzülüyorum sana.elimizden de bişey gelmiyor ki.ben de oğlumu parka çıkarayım biraz dedim ama bulantıdan zor durdum dışarda eve attım kendimi

ayy canım vallahi çok üzülüyorum sana.elimizden de bişey gelmiyor ki.ben de oğlumu parka çıkarayım biraz dedim ama bulantıdan zor durdum dışarda eve attım kendimi

zeynepveege ogluşun kac yasında?emınım boyle hamıleyken zorlukları vardır ufak cocugun omasının ama o bu surecte sana bı arkadas ..bır bakmıssın ıkısını bır parka gotureceksın. dogumdan sonra senın tecrubelerınden de yararlanmak ısterım malum benım ılk bebebgım umarım ıı bır anne olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…